ZzZuper Sleep

ZzZuper Sleep
Ima na lageru
30 kesica
30
2490,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 2350,00 - 2490,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.


Za porudžbinu najmanje 2 kom. ostvarujete dodatni popust i cenu od 2350,00 RSD po komadu!


ZZZUPER SLEEP

- Podržava sve četiri faze spavanja
- Bez melatonina
- Bez Gabe

- Myo Inositol
- L-Tryptofan
- Vitamin B6
- S-adenosin Methionin (SAMe)
- Magnesium Glycinate
- Glycine
- Taurine
- L-Theanin
- Apigenin
- Vitamin C


ZzZuper Sleep je prirodni dodatak za spavanje, pažljivo formulisan da Vas nežno uvede u miran san. Kombinovanjem pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, omogućava vam da se opustite na prirodan način. Naša efikasna mešavina napravljena je da podstakne opuštanje i održi zdrave obrasce spavanja. Bez melatonina, ZzZuper Sleep pomaže Vam da brže i lakše zaspite zahvaljujući umirujućim efektima ekstrakta cveta kamilice. Ovo omogućava da rešite probleme sa spavanjem uz pomoć prirodnih sastojaka, pružajući rešenje koje odgovara Vašim potrebama i preferencijama. Podržava zdraviji ritam sna, pružajući revitalizujući odmor svake noć.

Najkvalitetniji sastojci na tržištu:

Triptofan je esencijalna aminokiselina koja se mora unositi putem ishrane i predstavlja prekursor za serotonin i melatonin, utičući na cirkadijalne ritmove. Iako se samo mali procenat dijetetskog triptofana koristi za sintezu serotonina, značajno utiče na raspoloženje, ponašanje i kogniciju. Suplementacija L-triptofanom može povećati ne-REM san i smanjiti REM san, što ukazuje da triptofan može biti efikasan kao pomoć pri spavanju.

Glicin poboljšava kvalitet sna, a unos pre spavanja smanjuje telesnu temperaturu, što je ključno za početak sna.

Magnezijum reguliše ekscitabilnost centralnog nervnog sistema i esencijalan je za funkciju neurotransmitera, te ima relaksantni i antidepresivni efekat. Nedostatak magnezijuma povezan je sa poremećajima sna i stanjima poput dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti.

Taurin je aminokiselina koja štiti ekscitabilna tkiva i mitohondrije, smanjuje ER stres i reguliše receptore neurotransmitera. Podržava kardiovaskularno zdravlje upravljanjem transportom Ca2+ i generisanjem ROS.

Teanin poboljšava san i smanjuje budnost bez izazivanja dnevne pospanosti. Povećava koncentraciju neurotransmitera kao što su dopamin, serotonin, triptofan i GABA, čime promoviše san i pruža antistresne beneficije.

5-Hidroksitriptofan (5-HTP) prekursor je serotonina, poboljšava kvalitet sna i povećava nivo serotonina u serumu. Posebno može poboljšati kvalitet sna kod starijih osoba, a takođe može poboljšati sastav crevne mikrobiote kod loših spavača.

S-adenozil-L-metionin (SAMe) igra ključnu ulogu u funkcijama ćelijske membrane i sintezi serotonina, noradrenalina i dopamina.

Mio-inozitol može uticati na procese sna. Randomizirano kontrolisano ispitivanje pokazalo je da suplementacija mio-inozitolom poboljšava kvalitet i trajanje sna. Njegov mehanizam uključuje aktivaciju serotoninskih receptora. Klinički, nivoi inozitola su niži kod pacijenata sa poremećajima sna.

Kamilica se veruje da ublažava anksioznost, generalizovane anksiozne poremećaje (GAD) i poboljšava kvalitet sna i nesanicu vezivanjem flavonoida i apigenina za GABA-A receptore u mozgu, proizvodeći anksiolitičke i hipnotičke efekte.

Vitamin B6 pomaže u sintezi makronutrijenata i neurotransmitera, uključujući serotonin. Pomaže da se setimo snova i čini ih živopisnijim i šarenijim.

Vitamin C indirektno podržava san pomažući u proizvodnji neurotransmitera poput serotonina, regulišući raspoloženje i san, delujući kao snažan antioksidans za smanjenje stresa i podržavajući imunološku funkciju, što sve doprinosi opštem blagostanju i zdravim obrascima sna.


Sinteza i Regulacija Neurotransmitera
Podržava zdravlje mozga pomažući proizvodnju serotonina i melatonina, neurotransmitera koji su ključni za regulisanje ciklusa spavanja i raspoloženja.

-Myo-Inositol
-5-HTP
-Triptofan
-Vitamin B6
-S-adenozin metionin (SAMe)


Opuštanje Mišića I Smanjenje Fizičke Napetosti
Opušta mišića i smanjuje fizičku napetost, olakšava vam da zaspete i poboljšava kvalitet sna.

-Magnezijum
-Glicin
-TaurinAntioksidans I Opšta Neuroprotekcija
Pruža antioksidantnu zaštitu i podržava zdravlje mozga, indirektno poboljšavajući kvalitet sna.

-Apigenin
-Vitamin C


Ne radi se samo o tome da li možete da zaspete ili ne, već koliko spavate i koliko je taj san kvalitetan.

-N1 ZzZuper Sleep ti pomaže da zaspeš u N1 fazi.
-N2 ZzZuper Sleep ti pomaže da ostaneš u snu u N2 fazi.
-N3 ZzZuper Sleep reguliše cikluse spavanja za optimalan odmor.
-REM Sa ZzZuper Sleep-om možeš da sanjaš u REM fazi.


Da li je ZzZuper Sleep bezbedan za upotrebu?
ZzZuper Sleep je potpuno prirodan dodatak dizajniran da poboljša opuštanje i miran san. Ne preporučuje se deci, trudnicama ili dojiljama, kao ni osobama sa poznatom osetljivošću na bilo koji od sastojaka. Preporučljivo je ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Kako bi trebalo koristiti ZzZuper Sleep?
Za opuštanje pre spavanja ili pre leta preporučuje se jedna kesica, dok su dve kesice idealne za uspavljivanje. Rastvoriti sadržaj u 200 ml mlake vode, otprilike pola sata do sat vremena pre spavanja. Pripremite neposredno pre upotrebe.

Na koji način funkcioniše ZzZuper Sleep Suplement?
Uzimanje jedne kesice pomaže da se opustite pre spavanja, dok su dve za uspavljivanje.

PAKOVANJE: 30 kesica.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319