YAMAMOTO Ashwagandha KSM-66

30 kapsula

YAMAMOTO Ashwagandha KSM-66
Ima na lageru
30 kapsula
15
1920 Din
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 1790 - 1920 Din u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.


Za porudžbinu najmanje 3 kom. ostvarujete dodatni popust i cenu od 1790 Din po komadu!


ASHWAGANDHA - YAMAMOTO

Yamamoto® Research ašvaganda (eng. Ashwagandha) je dijetetski suplement namenjen poboljšanju osećanja fizičkog i psihičkog blagostanja (eng. well-being). Štaviše, ašvaganda promoviše relaksaciju i osećaj mentalnog zadovoljstva, dok istovremeno ostvaruje tonički i adaptogeni efekat, kako bi „poništila“ osećaj zamora ili umora. Za ovaj proizvod Yamamoto® Research je odabrala da koristi ekstrakt korena ašvagande, pod brendiranim nazivom KSM-66®.

Hiljadama godina, biljka ašvaganda se koristila u ajurvedijskoj medicini i smatra se odličnom za osvežavanje tela i oporavak od raznih poremećaja, za očuvanje zdravlja i promovisanje jakog imunog sistema, plodnosti i dr. Njene aktivnosti u slabljenju osećaja nervoze, anksioznosti i hroničnog umora su široko poznate, kao i njene sposobnosti da promovišu kvalitetniji odmor i relaksaciju tela i centralnog nervnog sistema, rečju, ponaša se kao prirodni antistres agent.
U stvari, ašvaganda se klasifikuje u kategoriju izuzetno efikasnih adaptogenskih biljaka, pa kao i svi adaptogeni, karakteriše se sposobnošću da uveća sposobnost tela da se adaptira na stres, takođe optimizujući odgovor tela na različite stresne situacije, kroz podešavanje osnovnih metaboličkih funkcija.
Yamamoto® proizvodi sadrže ašvagandu kao patentirani KSM-66® ekstrakt korena biljke, verziju sa najvećom koncentracijom vitanolida (eng. witanolides), oko 5%, uz najveći broj sertifikacija, najveći broj naučnih studija, zarad garancije maksimalnog kvaliteta i bezbedne upotrebe.

Pored uobičajene upotrebe suplementa ašvaganda KSM-66® kao antistres agenta, dokazano je da pomaže i u:
-unapređivanju koncentracije i kognitivnih funkcija,
-unapređivanju kardio-respiratorne izdržljivosti,
-povišeni nivoi kortizola (hormona povezanog sa stresom) šalju signale u telu zarad akumulacije telesne masnoće, pa zahvaljujući njenim (ašvagandinim) akcijama na ovom polju, pad nivoa kortizola promoviše gubitak kilaže i unapređuje osećaj blagostanja,
-pomaže mišićni oporavak kod sportista, pomaže plodnost kod muškaraca.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 15
Sastav po serviranju (2 kapsulae):
Ekstrakt korena Aswvagande KSM-66®
standardizovan na 5% vitanolida
600mg


PAKOVANJE: 30 kapsula.

UPOTREBA: Dve kapsule dnevno sa vodom.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319