Ultimate Nutrition Creatine Monohydrate (300g)

300g

Ultimate Nutrition Creatine Monohydrate (300g)
Ima na lageru
300 g
60
2800,00 RSD
2240,00 RSD
Napomena:
Cena ovog proizvoda varira od 2240,00 - 2800,00 RSD u zavisnosti od izabrane varijante i/ili naručene količine.CREATINE MONOHYDRATE - ULTIMATE NUTRITION...

Kreatin monohidrat platinium series.

Ultimate Nutrition Crea Pure – platinum serija spada u grupu najčistijih i najkavalitetnijih mikronizovanih kreatin monohidrata na svetu. Za njegovu proizvodnju korišćena je najnovija tehnologija koja daje najčistiju supstancu oslobođenu od svih toksina koji nastaju prilikom proizvodnje kreatina što je rezultat najvećeg kvaliteta koji je danas dostupan na svetskom tržištu.
Ova tehnologija perevazilazi sve standarde koji danas postoje na svetu a tiču se čistoće i kvaliteta supstanci.

Kreatin je verovatno najpoznatiji preparat na tržištu sportskih suplemenata.
Sportisti ga veoma cene jer brzo i snažno deluje na snagu, mišićnu masu, eksplozivnost. Kreatin se koristi u svim sportovima. Sportisti koji ga koriste teže se zamaraju i mnogo brže oporavljaju od fizičkih aktivnosti i napornih treninga.
Kreatin monohidrat se apsorbuje kroz digestivni trakt u krv odakle se po prirodnom porcesu preuzima od strane mišića. Kad stigne u mišić - spreman je da dopunjava Adenozin Tri Fosfat (ATP) osnovni mišićni izvor energije.
Ultimate Nutrition - Creapure spada u grupu mikronizovanih kreatina što znači da ima maksimalnu apsorpciju u digestivnom traktu t.j. nekoliko puta više od običnog kreatina.

NAPOMENA : Razliku između čistog i nečistog pa čak i toksičnog od visokokvalitetnog kreatina je skoro nemoguće utvrditi ukusom i golim okom. Morate biti oprezni i informisani.
Kreatin Ultimate Nutritiona je 100% CREAPURE Kreatin monohidrat mikronizovan, patentiran i zaštićen kod “United States Patent No. 5.719.319”. Posle standardne HPLC analize izvršeno dopunsko i maksimalno otklanjanje spornih i potencialno štetnih toksičnih supstanci kao što su: Creatinine (CRN), Dicyandiamide (DCD), Dihydrotriazine (DHT). Ultimate Nutrition je napravio poseban ugovor o saradnji sa SKW Trostberg farmaceutskom kompanijom koja prodaje najčistiji kreatin na svetu “CreaPure micronized”. U kompaniji SKW Trotsberg AG. registacija se vodi pod brojem 2465021.

Mnogi vežbači koji imaju dugogodišnji staž tvrde da je kreatin od Ultimate Nutrition-a najbolji kreatin na našem tržištu.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 60
Sastav po serviranju: jedna kafena kašika (5g):
Kreatin monohidrat 5g


PAKOVANJE : 300 g.

UPOTREBA : Prvih 5 dana 4 dozirne merice (4 x5 g) na prazan stomak a kasnije 2 dozirne merice (ujutru i posle treninga). Za bolji efekat kreatin mešati sa dekstrozom.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319