TW Yohimbe Fuel Caps

TW Yohimbe Fuel Caps
50
50
1990 Din


YOHIMBE FUEL CAPS - TWINLAB....

Yohimbe predstavlja aktivnu supstancu dobijenu iz kore afričkog drveta Pausinystalia yohimbe. Brojna afrička plemena već vekovima koriste yohimbe kao prirodni afrodizijak, stimulans i tonik.

Uloga yohimbina u u sagorevanju masti
Osim proseksualnih delovanja yohimbe poboljšava opšte raspoloženje i smanjuje osećaj potištenosti te, sprečava telesne mehanizme koji omogućuju nagomilavanje masnih naslaga.
Po svom delovanju yohimbin spada u grupu blokatora alfa-2 adrenergičkih receptora koji predstavljaju deo simpatičkog nervnog sistema. Blokiranjem tih receptora yohimbe podstiče oslobađanje i sagorevanje masnih kiselina iz potkožnih depoa.

Primena Yohimbin-a u sportu

Dokazano je da Yohimbe smanjuje metabolizam masti, kao i da povećava mobilizaciju masnih kiselina iz nagomilanih masti kod žena ( pogotovu u predelu kukova). Kombinacija ova dva efekta ga čine i stavljaju u poziciju suplementa koji može pomoći u mršavljenju. Povećana efikasnost cirkulacije se povoljno odražava na rad mozga kao i srčanog mišića, a sprečavanje da arterije postanu zakrčene i krute, smanjuje rizik od srčanih oboljenja. U nekim slučajevima i upotreba johimbina može dovesti do povećanog lučenja i testosterona što će svakako rezultirati povećanjem snage.
"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319