NOW Rhodiola 500mg

NOW Rhodiola 500mg
60 kapsula
60
4950 Din


RHODIOLA - NOW FOODS

Rodiola biljka, latinskog naziva Rhodiola rosea dobro je poznata narodima sa severa, a pokazala se delotvornom u borbi s hroničnim stresom, ali i drugim sličnim zdravstvenim problemima. Na našem podneblju ona se još naziva: zlatni koren, sibirska ili arktička ruža.

Smatra se kraljicom adaptogena, umiruje organizam i eliminiše nervnu napetost u kratkom roku. Njena prednosti za zdravlje su izvanredne: poboljšava koncentraciju i pamćenje, daje energiju, jača imunitet i odličan je prirodni afrodizijak.

Sve prednosti rodiole za zdravlje

- Budući da je adaptogen, rodiola se preporučuje i u slučaju intelektualnog zamaranja, te za poboljšanje koncentracije ; pomaže mladima pri učenju, dok starijim ljudima poboljšava pamćenje.

- Rhodiola rosea povećava otpornost na hemijske, biološke i fizičke stresove, a može biti vrlo efikasna ako se udruži s magnezijum-bisglicinatom.

- Pomaže osobama sa smanjenom produktivnošću na poslu, u slučaju problema sa spavanjem, nadraženosti i slabosti koji nastaju kao posledica većeg fizičkog ili intelektualnog napora.

-Uklanja posledice hroničnog stresa, posebno kod žena.

-Rodiola biljka pozitivno utiče i na polne žlezde, a pokazala se korisnom u lečenju impotencije, amenoreje i steriliteta.

-Ovaj univerzalni prirodni lek, koji dolazi iz hladnih krajeva, preporučuje se i u slučaju depresije sa astenijom, sindroma hiperaktivnosti, koji prati nedostatak pažnje, kao i tokom oporavka posle povrede glave u udesu.

-Dokazana su i njena imunostimulativna i antiinfektivna dejstva, te se preporučuje, na primer, u borbi s karcinomom prostate i infekcijama.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:

Broj doza po pakovanju: 1kapsula
Sastav po serviranju: 60
Supplement Facts
Serving Size: 1 Veg Capsule
  Amount Per Serving % Daily Value*
Rhodiola (Rhodiola rosea) Extract (Root)
(Standardized to min. 3% Total Rosavins and min. 1% Salidroside)
500 mg *
* Daily Value not established.


PAKOVANJE: 60 kapsula.

UPOTREBA: Jedna kapsula jedno do dva puta dnevno na prazan stomak.

"X SPORT" S.Z.T.U.R I TERETANA, Branimira Ćosića 11, Novi Sad | MB: 56419101 | PIB: 103278319