Ćirpanova 8, Novi Sad
021/445-634
Dobrodošli


Fitness Centar "X SPORT GYM" se nalazi u Novom Sadu u Ćirpanovoj ulici (preko puta Futoške pijace) kod najprometnije raskrsnice u Novom Sadu i samom čvoristu svih autobuskih linija.

U prostranom i savršeno klimatizovanom, osvetljenom i ozvučenom prostoru od 300 kvadratnih metara, uz odličnu organizaciju i stručni nadzor, nudimo sve usluge potrebne za Vaše zdravo vežbanje. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu telesnu i mentalnu formu.

Za sve one koje žele početi sa vežbanjem i zdravim životom formirali smo fitnes centar koji ce pruziti svim korisnicima adekvatne uslove za efikasan, udoban i bezbedan trening. Takodje nismo zaboravili one prave hard-core vežbače jer smo im obezbedili dve zasebne prostorije (bb sale) gde mogu da odrade pravi bilderski trening sa slobodnim olimpijskim tegovima i bučicama (1-40kg) u najboljoj teretani u Novom Sadu.

 

 

             

 

Sve sprave su proizvodi najpoznatijeg proizvođača profesionalne opreme za teretane LIFE FITNESS (11 kardio trenažera od kojih je 5 traka za trčanje, 18 sprava, klupe, stalci, olimpijski tegovi, gumirane bučice do 40kg...)

Svlačionice su takođe klimatizovane (kao i ceo fitnes centar), ventilisane i opremljene tuševima i  ormarićima gde možete da odložite i zaključate vaše stvari.

X SPORT GYM ima posebnu  salu sa džakom za boks, strunjačama, švedskim lestvama gde možete da se na kraju treninga istegne i relaksirate...

U okviru fitnes centra postoji i PROTEIN BAR (gde možete da nakon intezivnog treninga da popijete proteinski šejk) a takodje i PRODAVNICA SPORTSKIH PREPARATA, DODATAKA ISHRANI I FITNES OPREME .

Dugodišnje iskustvo vlasnika i menadžara X Sport Gym-a stečeno tokom rada u sada već kultnoj teretani Novog Sada (KingGym - hotel Park) je preneseno u X SPORT GYM i tako je nastao  jedan od najkopletnijih fitnes centara u Srbiji .

Za sve naše članove obezbeđen je FREE WIRELESS INTERNET u sali.

DOĐITE DA TRENIRAMO ZAJEDNO !!!