Jakow92
Bilder
Na mreži
|
 |
« Odgovor #300 poslato: Mart 16, 2010, 08:08:05 pm » |
|
Ja imam isto problem, meni biceps kao da je upola usao u rame  a iznad lakta je 3-4cm ... :) Zar nema nikakve sanse da radim neke vezbe da mi se on malo spusti dole ? :)
|
Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, znao sam da nikad necu biti NATURALAC !!! ;)
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #301 poslato: Mart 16, 2010, 08:51:12 pm » |
|
Ne
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
Djuka777
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #302 poslato: Mart 16, 2010, 10:33:23 pm » |
|
Ja imam isto problem, meni biceps kao da je upola usao u rame  a iznad lakta je 3-4cm ... :) Zar nema nikakve sanse da radim neke vezbe da mi se on malo spusti dole ? :) meni isto tako kao sto si opisao,samo se ne nerviram vise oko toga bas me briga
|
|
|
|
|
Vex
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #303 poslato: April 11, 2010, 03:31:44 pm » |
|
jel dobar trening za ruke? Biceps: Ez sipka stojeci,siroki hvat 4x pregib bucicama,stojeci 3x ez sipka,uski hvat,stojeci 3x (svaki trening menjam ubacim hamer pregib bucicama umesto obicnog pregiba,umesto ez stojeci ubacim skotklupu) Triceps: Uski bench 4x Potisak sa cela 3x Potisak na latu 3x (3 in 1) 
|
|
|
|
|
Vex
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #304 poslato: April 11, 2010, 05:11:16 pm » |
|
|
|
|
|
|
Djuka777
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #305 poslato: April 11, 2010, 05:24:19 pm » |
|
po meni je dobar ja tako radim nekada,ali ne treba stalno isto raditi..
|
|
|
|
|
guga87
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!
|
 |
« Odgovor #306 poslato: April 11, 2010, 07:39:01 pm » |
|
jel dobar trening za ruke? Biceps: Ez sipka stojeci,siroki hvat 4x pregib bucicama,stojeci 3x ez sipka,uski hvat,stojeci 3x (svaki trening menjam ubacim hamer pregib bucicama umesto obicnog pregiba,umesto ez stojeci ubacim skotklupu) Triceps: Uski bench 4x Potisak sa cela 3x Potisak na latu 3x (3 in 1)  za biceps mozes i 2 vezbe,puna kapa.
|
Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
|
|
|
Kasapin
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #307 poslato: April 12, 2010, 10:29:29 am » |
|
ja kad radim potisak sa cela, triceps me ubija od bolova sa skoro svim tezinama, hoce li mi pomoci ako nabavim steznike za lakat??
|
Ako hocu da budem farmaceut, hemija je moja sudbina...
|
|
|
Burner
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #308 poslato: April 12, 2010, 12:14:35 pm » |
|
ja kad radim potisak sa cela, triceps me ubija od bolova sa skoro svim tezinama, hoce li mi pomoci ako nabavim steznike za lakat??
izbaci tu vezbu
|
Jay Cutler: "I don't do steroids"
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #309 poslato: April 12, 2010, 12:19:20 pm » |
|
Dosta njih se zali na bol u laktu kad radi tu vezbu...probaj mozda malo vise ruke privuci jednu ka drugoj....ako ne pomaze onda nemoj siliti jako sa vezbom.
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #310 poslato: April 12, 2010, 03:47:10 pm » |
|
prvo se zagrej na krosu kad radis potisak na dole, da zagrejes laktove, ta vezba treba da se radi da se natovari tezina sto veca al da guras 8 najmanje.........mora malo da boli jbt, pa jer ste manekeni, il ste nindze il ste mindze ;):):):)
|
|
|
|
|
|
Rasha
Gost
|
 |
« Odgovor #311 poslato: April 12, 2010, 07:15:01 pm » |
|
jel dobar trening za ruke? Biceps: Ez sipka stojeci,siroki hvat 4x pregib bucicama,stojeci 3x ez sipka,uski hvat,stojeci 3x (svaki trening menjam ubacim hamer pregib bucicama umesto obicnog pregiba,umesto ez stojeci ubacim skotklupu) Triceps: Uski bench 4x Potisak sa cela 3x Potisak na latu 3x (3 in 1)  za biceps mozes i 2 vezbe,puna kapa. recheno 1000x individualna stvar !!! npr tebi je puna kapa meni nije .. isto tako i njemu ne mora biti ... mora sam da oseti shta mu je puna kapa
|
|
|
|
|
Kasapin
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #312 poslato: April 12, 2010, 07:55:16 pm » |
|
prvo se zagrej na krosu kad radis potisak na dole, da zagrejes laktove, ta vezba treba da se radi da se natovari tezina sto veca al da guras 8 najmanje.........mora malo da boli jbt, pa jer ste manekeni, il ste nindze il ste mindze ;):):):)
nemam kros u teretani, ali improvizovace se  ako i posle toga bude bolova, prekidam sa vezbom :)
|
Ako hocu da budem farmaceut, hemija je moja sudbina...
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #313 poslato: April 12, 2010, 08:00:00 pm » |
|
nemam kros u teretani, ali improvizovace se  ako i posle toga bude bolova, prekidam sa vezbom :) nemoj da prekidas! ;) ako nemas kros, onda na lat masini radi taj potisak ;)
|
|
|
|
|
LEBRON
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
Lebron King James #23
|
 |
« Odgovor #314 poslato: April 14, 2010, 06:04:22 pm » |
|
Danas sam najbolje do sada odradio triceps!!! ODvalio sam ga... Potisak sa cela 3x, lezece opruzanje 3x i na benc sam dizao bucice paralelne jedna drugoj.. Nznm ni gde sam video tu vezbu ali bas pogadja!
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #315 poslato: April 30, 2010, 11:38:54 pm » |
|
Danas sam sa Rasom odradio trening superserije biceps triceps, strasna pumpa isforsirao za medalju a ruka ogromna.... ravna sipka-ez sipka sa cela 4 serije skotova klupa ez sipka-kanap 4 serije pregib bucicama na kosoj klupi-obrnuti sklekovi za trixeps 4 serije
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
ZeljkoS
Etiopljanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #316 poslato: Maj 28, 2010, 02:50:41 pm » |
|
Ja kad radim biceps, radim krivu sipku siroki hvat 5 serija po 8 ponavljanja...pocnem sa 27,5 kg..jer sipka je teska 7,5 kg..nije 10 kg kako sam mislio  I onda postepeno dodajem po 2,5 kg sa obe strane...i tako dodjem do zadnje serije 47,5 kg i uradim 9 ponavljanja za inat, ne 8  Da li je ovo dovoljno za biceps?? A triceps kad radim, radim slicno sa slicnim tezinama...inace mi je triceps bolji od bicepsa..medjutim, hocu donju glavu bicepsa da ojacam..koja je najbolja vezba za to? Vezbam rekreativno, pa nemam masine iz teretane jbga 
|
|
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #317 poslato: Maj 28, 2010, 02:58:32 pm » |
|
Ja kad radim biceps, radim krivu sipku siroki hvat 5 serija po 8 ponavljanja...pocnem sa 27,5 kg..jer sipka je teska 7,5 kg..nije 10 kg kako sam mislio  I onda postepeno dodajem po 2,5 kg sa obe strane...i tako dodjem do zadnje serije 47,5 kg i uradim 9 ponavljanja za inat, ne 8  Da li je ovo dovoljno za biceps?? A triceps kad radim, radim slicno sa slicnim tezinama...inace mi je triceps bolji od bicepsa..medjutim, hocu donju glavu bicepsa da ojacam..koja je najbolja vezba za to? Vezbam rekreativno, pa nemam masine iz teretane jbga  mislis vrh bicepsa?? koncentracioni pregib....
|
|
|
|
|
ZeljkoS
Etiopljanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #318 poslato: Maj 28, 2010, 03:01:58 pm » |
|
Ja kad radim biceps, radim krivu sipku siroki hvat 5 serija po 8 ponavljanja...pocnem sa 27,5 kg..jer sipka je teska 7,5 kg..nije 10 kg kako sam mislio  I onda postepeno dodajem po 2,5 kg sa obe strane...i tako dodjem do zadnje serije 47,5 kg i uradim 9 ponavljanja za inat, ne 8  Da li je ovo dovoljno za biceps?? A triceps kad radim, radim slicno sa slicnim tezinama...inace mi je triceps bolji od bicepsa..medjutim, hocu donju glavu bicepsa da ojacam..koja je najbolja vezba za to? Vezbam rekreativno, pa nemam masine iz teretane jbga  mislis vrh bicepsa?? koncentracioni pregib.... Da, vrh bicepsa.....hmm...uff ne mogu da radim tu vezbu..nemam gde  ima li jos neka vezba za to?
|
|
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #319 poslato: Maj 28, 2010, 03:03:47 pm » |
|