djuka92
Vezbac
Van mreže
Pol: 
Shut The Fuck Up And Train!
|
 |
« Odgovor #260 poslato: Jul 30, 2010, 10:38:15 pm » |
|
ok..tnx.
|
|
|
|
|
djuka92
Vezbac
Van mreže
Pol: 
Shut The Fuck Up And Train!
|
 |
« Odgovor #261 poslato: Avgust 11, 2010, 03:18:07 pm » |
|
kako se rade listovi na smithu? stavis teg na ramena pa se dizes?
|
|
|
|
|
Ironman
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #262 poslato: Avgust 11, 2010, 03:23:03 pm » |
|
kako se rade listovi na smithu? stavis teg na ramena pa se dizes?
1. varijanta 2. varijanta
|
Courage is doing what you're afraid to do. There can be no courage unless you're scared.
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #263 poslato: Avgust 13, 2010, 05:29:31 pm » |
|
Bolje druga varijanta... u prvoj ce ti verovatno pre otkazati saka nego list...
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #264 poslato: Avgust 13, 2010, 05:30:19 pm » |
|
Da da 2. bolja..
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
IVAN X1
Pozer
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #265 poslato: Avgust 14, 2010, 11:52:52 pm » |
|
da ne otvaram temu da ovde potavim pitanje:
nisam totalni pocetnik treniram 7 mjeseci,ali me zanima kada prodje upala nekog misica,dali je to znak da se misic potpuno oporavio i moze se raditi odmah,npr ja imam upalu grudi 2-3 dana i nakon toka prodje upala,dali ja mogu raditi grudi odmah nakon sto prodju upale,a da nedodje do pretreniranosti ili unistenja misica.
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #266 poslato: Avgust 14, 2010, 11:55:15 pm » |
|
Nemoj raditi, 1 grupa misica 1 nedeljno,
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
kajakash
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #267 poslato: Avgust 15, 2010, 03:07:35 pm » |
|
... a negde sam procitala da to koliko ce list moci da se razvije zavisi od toga gde je misic pripojen. pa tako, ako je pripoj previse visoko, nema nista od rasta misica, a ako je nisko, taj ce imati prelepo razvijene listove od hodanja i trcanja samo. ^^ "Anatomija treninga snage" Autor: Frederic Delavier; tu sam i ja procitao Mada neki kazu da je fora samo u trudu, kao sto je Velja rekao list je tvrdoglav misic. :) Ja recimo radim list vec par meseci i slabo ide ali ne odustajem. 2-3 puta nedeljno... Inace 4.5 godine noge nisam radio (takav sport, sta ces :P ) , ali zato sada [H]ard [C]ore. A i kad sam vec kod HC, mene su ucili: radis do poslednjeg ponavljanja, recimo od 8-12 ponavljanja. Ukoliko uradis 12 povecavas tezinu, tako sam imao bolju kontrolu kada sam napredovao. Da li je to neki old school? Ili je to ok? Posto vidim ovde neki pisu kao da su ta, sebi odredjena, ponavljanja vec uradili... :P
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #268 poslato: Avgust 15, 2010, 10:13:10 pm » |
|
Ja recimo radim list vec par meseci i slabo ide ali ne odustajem Tako mora, veruj, trebat ce tu i godine.. ipak godinama nisi radio noge...
|
|
|
|
Ironman
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #269 poslato: Avgust 16, 2010, 10:26:35 am » |
|
... a negde sam procitala da to koliko ce list moci da se razvije zavisi od toga gde je misic pripojen. pa tako, ako je pripoj previse visoko, nema nista od rasta misica, a ako je nisko, taj ce imati prelepo razvijene listove od hodanja i trcanja samo. ^^ "Anatomija treninga snage" Autor: Frederic Delavier; tu sam i ja procitao Mada neki kazu da je fora samo u trudu, kao sto je Velja rekao list je tvrdoglav misic. :) Ja recimo radim list vec par meseci i slabo ide ali ne odustajem. 2-3 puta nedeljno... Inace 4.5 godine noge nisam radio (takav sport, sta ces :P ) , ali zato sada [H]ard [C]ore. A i kad sam vec kod HC, mene su ucili: radis do poslednjeg ponavljanja, recimo od 8-12 ponavljanja. Ukoliko uradis 12 povecavas tezinu, tako sam imao bolju kontrolu kada sam napredovao. Da li je to neki old school? Ili je to ok? Posto vidim ovde neki pisu kao da su ta, sebi odredjena, ponavljanja vec uradili... :P pa i nije baš da nema ništa od rasta mišića, šta bi onda bilo sa crncima pro bilderima? -- čast izuzecima, ali crnci uglavnom imaju dužu ahilovu tetivu tj. pripoj mišića je dosta visoko, samim tim su mnogo bolji u odraznim sportovima od belaca, jer imaju veću ''oprugu'' za odraz (npr. košarka) --- implicira --- da bi dobili prave listove moraju da rade mnogo intenzivnije i sistematičnije od belih bb. Ali daleko od toga da onaj ko ima velik odraz/dugu tetivu ''nema ništa od rasta mišića lista''...
|
Courage is doing what you're afraid to do. There can be no courage unless you're scared.
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #270 poslato: Avgust 16, 2010, 11:14:52 am » |
|
hm...zanimljivo, moguce da je onda i sa mnom taj problem (nada ja relativno kratko treniram) ali ja sam trenirao odbojku i bas sam imao zajeban odraz, i cini mi se da mi je list malo viši
|
|
|
|
|
Ironman
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #271 poslato: Avgust 16, 2010, 12:01:09 pm » |
|
hm...zanimljivo, moguce da je onda i sa mnom taj problem (nada ja relativno kratko treniram) ali ja sam trenirao odbojku i bas sam imao zajeban odraz, i cini mi se da mi je list malo viši
exactly. Ljudi sa dužom tetivom (gde ime je list na višoj poziciji na nozi) imaju veći odraz od ovih sa kraćom tetivom, i tu je negde problem sa masom kod nas što imamo bolji odraz, tj. možemo da skočimo više. Jbg, negde dobiješ, negde izgubiš  ne može i jare i pare 
|
|
|
|
TheIncredibleHulk
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #272 poslato: Avgust 16, 2010, 01:25:56 pm » |
|
exactly. Ljudi sa dužom tetivom (gde ime je list na višoj poziciji na nozi) imaju veći odraz od ovih sa kraćom tetivom, i tu je negde problem sa masom kod nas što imamo bolji odraz, tj. možemo da skočimo više. Jbg, negde dobiješ, negde izgubiš  ne može i jare i pare  bas sada gledam, ja imam normalnu tetivu, ni vislje niti nize, jak list, a bas imam jak odraz :)
|
Zivot je definisan akcijama pojedinaca,menja sa konceptom vremena! Nije mi zao sto kradu moje ideje,vec sto nemaju svoje. - Tesla
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #273 poslato: Avgust 16, 2010, 06:59:05 pm » |
|
exactly. Ljudi sa dužom tetivom (gde ime je list na višoj poziciji na nozi) imaju veći odraz od ovih sa kraćom tetivom, i tu je negde problem sa masom kod nas što imamo bolji odraz, tj. možemo da skočimo više. Jbg, negde dobiješ, negde izgubiš  ne može i jare i pare  bas sada gledam, ja imam normalnu tetivu, ni vislje niti nize, jak list, a bas imam jak odraz :) a ja imam visoko pripojen list, a odraz ubi boze! letim jedno 10cm u visinu :))) ima tu jos faktora koji se racunaju, cini mi se 
|
"I`m not used to feeling like I belong where I am." X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!! WWW.XSPORT.RS/gym
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #274 poslato: Oktobar 09, 2010, 08:17:37 pm » |
|
neko je skoro objasnjavao, cak i postavio video nekog lika kako radi cucanj (ne mogu sad da pronadjem taj post) i nisam verovao kako mu se potkolenice uopste ne pomeraju (kao da nisu njegove) i ja juce probao i prosto je nemoguce uraditi tako, znaci bez tega sam se gledao u ogledalo i pokusao da uradim cucanj da mi se potkolenice ne pomeraju tj da kolena ne idu u napred i nisam uspeo tako da sa tegom nisam hteo ni da pokusavam (da se ne bi prevrnuo na ledja, jer koliko god sam pokusavao i bez tega sila me vuce unazad). u cemu je fora!?
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #275 poslato: Oktobar 09, 2010, 08:20:53 pm » |
|
neko je skoro objasnjavao, cak i postavio video nekog lika kako radi cucanj (ne mogu sad da pronadjem taj post) i nisam verovao kako mu se potkolenice uopste ne pomeraju (kao da nisu njegove) i ja juce probao i prosto je nemoguce uraditi tako, znaci bez tega sam se gledao u ogledalo i pokusao da uradim cucanj da mi se potkolenice ne pomeraju tj da kolena ne idu u napred i nisam uspeo tako da sa tegom nisam hteo ni da pokusavam (da se ne bi prevrnuo na ledja, jer koliko god sam pokusavao i bez tega sila me vuce unazad). u cemu je fora!?
hehheheheh jagoda, pa nisi Ed Coan  Salim se ... Ipak je to covek sa velikim iskustvom i jako velikim brojem uradjenih cucnjOva  ulgavnom on je menjao tehnike pogotovo kada je imao problema sa kolenom tj posle operacija raznoraznih...On je jednistven i neponovljiv, ono kako on radi ima mnogo i GM-a (good morninga) u toj tehnici, to bas treba puno vezbati..
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Oktobar 09, 2010, 08:25:01 pm BUKAS »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #276 poslato: Oktobar 09, 2010, 08:37:42 pm » |
|
Ae Jagoda opsisi mi samo kako radis cucanj. ako emas snimak kojim slucajem???
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #277 poslato: Oktobar 09, 2010, 08:52:46 pm » |
|
ko zna sta si gledao..ali razumem sta hoces da kazes..da su cevanice pod uglom od 890 stepeni ..meni se cini da je nemoguce tako uraditi..mada neko se nagne vise napred kada dize ako su mu kvadricepsi jaci sto teziste pomeras ka nazad radi zadnja loza
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #278 poslato: Oktobar 09, 2010, 08:55:26 pm » |
|
ko zna sta si gledao..ali razumem sta hoces da kazes..da su cevanice pod uglom od 890 stepeni ..meni se cini da je nemoguce tako uraditi..mada neko se nagne vise napred kada dize ako su mu kvadricepsi jaci sto teziste pomeras ka nazad radi zadnja loza
Gledao je ovaj klip---e moj War daj malo koncentracije 
|
|
|
|
neXt.
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
:P picka izdefinisana
|
 |
« Odgovor #279 poslato: Februar 20, 2011, 03:50:02 pm » |
|
kakva je ova vjezba za list http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/calves/calf-raise/ja je radim na stepenicama, malo se vise nagnem, znaci posle 13 ponavljanja pocinje da pece misic pravo,
|
keto is finish ! cilj: 01.01.2012 90+kg sa pribliznim %bf kad porastem bicu velja!!!
|
|
|
|