Attila the great (the comeback)
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
The secret formula is in my head
|
 |
« Odgovor #220 poslato: Februar 25, 2010, 05:36:47 pm » |
|
a sta ko ima kratke ruke? ja noge radim uvek po osecaju...nekad vise vezbi nekad manje!ali gledam da vise bude za kvadricepse posto mi zaostaju...
|
|
|
|
Burner
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #221 poslato: Februar 25, 2010, 05:46:27 pm » |
|
pardon za kvadricepse je ipak al aktivira vise misica od prese!
JEFERSON Main Muscle Worked: Quadriceps Other Muscles: Calves, Glutes, Hamstrings, Lower Back, Traps
PRESA Main Muscle Worked: Quadriceps Other Muscles: Calves, Glutes, Hamstrings
|
Jay Cutler: "I don't do steroids"
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #222 poslato: Februar 25, 2010, 06:45:59 pm » |
|
zasto radite i cucanj i presu!!??? i plus jos i sut!?!? zar nije to previse vezbi!? ja radim ILI cucanj ILI presu!!
|
|
|
|
|
Burner
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #223 poslato: Februar 25, 2010, 06:59:56 pm » |
|
zasto radite i cucanj i presu!!??? i plus jos i sut!?!? zar nije to previse vezbi!? ja radim ILI cucanj ILI presu!!
sut je zagrevanje! nije previse ako radis noge same!
|
Jay Cutler: "I don't do steroids"
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #224 poslato: Februar 25, 2010, 07:23:58 pm » |
|
ja sam evo bas sad dosao, radio sam samo noge: cucanj, sut i sut za zadnju lozu (ne znam kako se pravilno zove vezba) ili radim mrtvo dizanje umesto toga; list stojeci i sedeci po 3 serije....i jedva dodjem do gajbe kolko mi se tresu noge a sledeca 2 dana ne mogu za basom da potrcim, upala surova!!!
|
|
|
|
|
|
filip
Gost
|
 |
« Odgovor #225 poslato: Februar 25, 2010, 07:29:55 pm » |
|
ja sam evo bas sad dosao, radio sam samo noge: cucanj, sut i sut za zadnju lozu (ne znam kako se pravilno zove vezba) ili radim mrtvo dizanje umesto toga; list stojeci i sedeci po 3 serije....i jedva dodjem do gajbe kolko mi se tresu noge a sledeca 2 dana ne mogu za basom da potrcim, upala surova!!!
fali ti još neka vežba za gluteus, ili narodski rečeno - dupe!  ubaci još iskorak. a noge su prilično velika mišićna grupa i nije ih tako lako pretrenirati, možeš opušteno i leg press posle čučnja... ;) ali nikako umesto čučnja, jednostavno čučanj je osnovna i nezamenljiva vežba za noge... ;)
|
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #226 poslato: Februar 25, 2010, 07:35:04 pm » |
|
verujem, ali ja ih poprilicno opteretim sa te tri vezbe da ne znam ni da li bih imao snage za jos jednu vezbu, tripujem da kad bih iskoracio pao bih yd a sto se prese tice ni to ne verujem da bih imao snage posto radim cucnjeve vise serija:: 12 sa sipkom samo kao zagrevanje, pa 12 sa 40kg, 12 sa 60kg, 12 sa 80kg, 10 sa 100kg, i 2 serije sa 110 koliko uspem-uglavnom 6 ponavljanja!!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Februar 25, 2010, 07:37:42 pm jagodanbg »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
doktorlegije
DR X Sport
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #227 poslato: April 16, 2010, 11:35:36 pm » |
|
Narode kakav trening za noge sam odradio juce i danas! Naime posto zivim na PETOM spratu BEZ lifta a imam majstore u kupatilu, nebrojeno puta sam se popeo sa gomilom plocica, cementa ,lepka, rigipsa.... a spustio sa starom tus-kabinom i gomilom krsha! Sad sam miran sa nogama bar nedelju dana!
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #228 poslato: April 16, 2010, 11:37:09 pm » |
|
jedino ako majstori ne zeznu plocice pa budes teglio ponovo novu turu... 
|
|
|
|
|
IceCube
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #229 poslato: April 16, 2010, 11:42:25 pm » |
|
e ljudi moze li mi neko reci dali je bolji cucanj sa slobodnom sipkom ili na smithu ... kod mene u gymu svi vecinom rade na smithu pa sam i ja radio tu stalno i cini mi se da je sigurnije? pa dali mi neko moze detaljnije odgovoriti sta je bolje od ta dva ! 
|
|
|
|
|
Blagisa
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #230 poslato: April 16, 2010, 11:45:14 pm » |
|
Bez sumnje slobodni, jer moras da kontrolises ti teg!!
|
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
|
|
|
TheIncredibleHulk
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #231 poslato: April 16, 2010, 11:46:11 pm » |
|
e ljudi moze li mi neko reci dali je bolji cucanj sa slobodnom sipkom ili na smithu ... kod mene u gymu svi vecinom rade na smithu pa sam i ja radio tu stalno i cini mi se da je sigurnije? pa dali mi neko moze detaljnije odgovoriti sta je bolje od ta dva !  ma na slobodnom... ;) doco ja danas ceo dan fizikalisem, isto tako i sutra i prekosutra, od 7h ujutro do 19h :), samo nz, posto jedem junk 3 puta u toku dana, posto nemam vremena od posle, da li cu izgubiti misice, jbg stalno sam u katabolizmu, a ceo dan fizikalisanje, ima da se osusim za ta tri dana :)
|
Zivot je definisan akcijama pojedinaca,menja sa konceptom vremena! Nije mi zao sto kradu moje ideje,vec sto nemaju svoje. - Tesla
|
|
|
doktorlegije
DR X Sport
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #232 poslato: April 16, 2010, 11:51:28 pm » |
|
Ne verujem da ces izgubiti nesto puno, ali to se brzo vrati! jedino ako majstori ne zeznu plocice pa budes teglio ponovo novu turu...  Pa razbicu ih. Ko zajebe sam ide dole po nove plocice!
|
|
|
|
|
IceCube
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #233 poslato: April 16, 2010, 11:57:45 pm » |
|
ok hvala drugari .. od sledeceg treninga cu sa slobodnom sipkom cepati ! 
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #234 poslato: April 16, 2010, 11:58:11 pm » |
|
doco...konopac kroz terasu i samo podignes gore...xexexe
|
|
|
|
|
doktorlegije
DR X Sport
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #235 poslato: April 17, 2010, 12:10:33 am » |
|
Mudro zboris.Cak sam imao i ideju da stavim jednu vrstu chekrka(naravno na struju), medjutim treba mi dugacak konopac, pa korpa, pa sto chuda. Ovako odradim i noge u jednom potezu.
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #236 poslato: April 17, 2010, 12:49:57 am » |
|
drugar ima tako sistem na cekrk...ali on zivi u kuci a soba mu u potrovlju...ko 2 sprat...greje se na drva a mrzi ga da tegli na stepenice do sobe i napravio tako sistem..samo natovari kofu i ode gore i ne tegli ko magarac drva na -20...xexexe
|
|
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #237 poslato: April 17, 2010, 09:56:30 am » |
|
Hulk ja sam tokom leta sljakao i bio sam glup al sad cu ti reci da ti radis pametnije :) ja sam kre..en nosio meso i povrce i ellu sir, sto znaci da sam samo protein koristio za energiju, a trebaolo je po ceo dan da jedem pirinac krompir itd, znaci samo UH.....i naravno jedva sam izdrzavao tih 10 sati......neces nista izgubiti  znaci puno UH
|
|
|
|
|
Djuka777
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #238 poslato: April 17, 2010, 03:52:25 pm » |
|
ogi jel se meso i sir kvare za tih 10 sati na suncu?
|
|
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #239 poslato: April 17, 2010, 10:51:49 pm » |
|
ehehe nisam lud da ih drzim na suncu, pokvarilo bi se sto posto  ....al od ortaka cale ima to gradjevinsko preduzece pa smo mi bili malo uzviseni, imali smo frizider u kancelariji i tu smo bili na pauzi........ :):):)
|
|
|
|
|
|