neXt.
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
:P picka izdefinisana
|
 |
« Odgovor #400 poslato: Avgust 06, 2010, 09:15:51 pm » |
|
Aha,a za donji dio grudi
|
keto is finish ! cilj: 01.01.2012 90+kg sa pribliznim %bf kad porastem bicu velja!!!
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #401 poslato: Avgust 06, 2010, 09:19:41 pm » |
|
Pa benc pres, eventualno kontra kosi...
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
IVAN X1
Pozer
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #402 poslato: Avgust 06, 2010, 09:44:37 pm » |
|
Ti pravis most, ako nisi PL nem potrebe za tim..
Nisam PL,nepravim most,nego radim tako da izbacim grudi naprijed,ramena nazad,i automacki se donji dio ledja povija,ali sasvim malo,nije kao u pl-u,jeli to ok. Jeli kod vas stoje ledja na klupi ili su malo povijena,da moze proci ispruzena ruka,negdje sam tako citao i dobro mi je to doslo,kako vi radite,ustvari kako je najpravilnije,da nedodje do povrede.
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #403 poslato: Avgust 06, 2010, 09:46:43 pm » |
|
Pa BB rade da isture laktove siroko, izbace malo grudi, spustaju na bradavice, a Pl prave most, ruke uze, spustaju ispod bradavica, ukljucuju u rad sto vise misica itd...
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #404 poslato: Avgust 06, 2010, 09:51:08 pm » |
|
Da u Pl vazno da je dupe na klupi, upravo da moze ruka da prodje ispod ledja, e sad ne mozes pitati sta je pravilno jer je drugacije kod svakog ;)
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #405 poslato: Avgust 10, 2010, 10:05:17 pm » |
|
bukas svaka cast na odgovorima! stvarno da covek razume 
|
..I didn't lose my mind, it was mine to give away..
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #406 poslato: Avgust 10, 2010, 10:49:12 pm » |
|
bukas svaka cast na odgovorima! stvarno da covek razume  Hvala, ma pricam bez previse naucnih izraza da se razume ;)
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #407 poslato: Avgust 17, 2010, 08:14:36 pm » |
|
danas sam prvi put u zivotu radio peck deck!! ljudi, zasto mi ranije niste rekli, ova vezba kida! mislim videcu sutra kakve je posledice ostavila ali danas su mi se posle njega naduvale grudi bas fino!
|
|
|
|
|
Blagisa
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #408 poslato: Avgust 17, 2010, 08:18:34 pm » |
|
danas sam prvi put u zivotu radio peck deck!! ljudi, zasto mi ranije niste rekli, ova vezba kida! mislim videcu sutra kakve je posledice ostavila ali danas su mi se posle njega naduvale grudi bas fino!
Nije losa vezba ali i za nju vazi isto pravilo kao i za kablove, nema svrhe raditi je ako su ti grudi male.
|
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
|
|
|
PUA
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #409 poslato: Novembar 03, 2010, 01:53:11 pm » |
|
Ljudi,posto mi gornji deo grudi zaostaje,da li bi bilo pametno da u narednom periodu izbacim vezbe za donji deo grudi(ravni benc,propadanja...) a radim samo vezbe za gornji deo,naprimer ovako nekako:
1.kosi benc smit masina 4 serije 8-12 2.kosi potisak bucicama 4 serije 8-10 3.koso razvlacenje 4 serije 12-15
|
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #410 poslato: Novembar 03, 2010, 01:58:12 pm » |
|
Moze samo rotiraj raspored vjezbi svaki trening ides redcimo: 1,2,3 pa onda 2,3,1 pa onda 2,1,3 pa se onda vrati na 1,2,3
drzi se toga jedno 8 nedjelja, pa onda umjesto smith masine ubaci ravni bench sa saipkom, ali da spustas teg na gornji dio grudi pa onda opet kombinuj...
|
|
|
|
|
GoranNS
Gost
|
 |
« Odgovor #411 poslato: Novembar 03, 2010, 03:11:54 pm » |
|
Ubaci druze sajle samo moras dobro da naciljas pokret da bi osetio onaj deo koji zelis...
|
|
|
|
|
PUA
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #412 poslato: Novembar 08, 2010, 12:44:53 pm » |
|
Veljo,Gorane hvala vam na savetima,probacu!
|
|
|
|
|
Bokica(r)
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jednom se živi
|
 |
« Odgovor #413 poslato: Novembar 08, 2010, 03:05:55 pm » |
|
jel je ok kombinacija rav/kosi bench,kontra kossi bucicama i propadanje na kraju?
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #414 poslato: Novembar 08, 2010, 03:08:07 pm » |
|
jel je ok kombinacija rav/kosi bench,kontra kossi bucicama i propadanje na kraju?
po meni za jednu previse...posto su ti sve 4 vjezbe da kazem teske, osnovne, nisu izolacione, onda su ti 3 dosta po meni....
|
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #415 poslato: Novembar 08, 2010, 07:30:47 pm » |
|
ma sta je bre mnogo, nikad nista nije mnogo ;);), pravi benc, kosi benc, propadanja s opterecenjem i pulover na kraju i nista vise ne treba
|
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #416 poslato: Novembar 08, 2010, 08:07:09 pm » |
|
ma sta je bre mnogo, nikad nista nije mnogo ;);), pravi benc, kosi benc, propadanja s opterecenjem i pulover na kraju i nista vise ne treba Ogi dodji sebi dok jos imas kome  I hajde bar pokusaj da shvatis sta je momak napisao i sta si mu ti predlozio
|
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #417 poslato: Novembar 08, 2010, 08:09:37 pm » |
|
ma sta je bre mnogo, nikad nista nije mnogo ;);), pravi benc, kosi benc, propadanja s opterecenjem i pulover na kraju i nista vise ne treba Ogi dodji sebi dok jos imas kome  I hajde bar pokusaj da shvatis sta je momak napisao i sta si mu ti predlozio reko si da je mnogo jer su 4 osnovne da je dovoljno 3....ja kazem da nije mnogo ;)
|
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #418 poslato: Novembar 08, 2010, 08:11:07 pm » |
|
ma sta je bre mnogo, nikad nista nije mnogo ;);), pravi benc, kosi benc, propadanja s opterecenjem i pulover na kraju i nista vise ne treba Ogi dodji sebi dok jos imas kome  I hajde bar pokusaj da shvatis sta je momak napisao i sta si mu ti predlozio reko si da je mnogo jer su 4 osnovne da je dovoljno 3....ja kazem da nije mnogo ;) Naravno da tako kazes, kad ne znas ;)
|
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #419 poslato: Novembar 08, 2010, 08:12:26 pm » |
|
a videces da si se ti za.ebo pa mislis da oce da radi u JEDNOJ SERIJI kombo ravni kosi i kontra kosi.... nemas ti pojma banditu jedan 
|
|
|
|
|
|