dzenisdemic
Vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #380 poslato: April 25, 2010, 05:08:16 pm » |
|
Pokusacu tako nesto sledeci trening pa cu videt kako pogadja :)
|
|
|
|
|
Kasapin
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #381 poslato: Maj 11, 2010, 02:04:49 am » |
|
pitanje u vezi benca
dal je pravilno/pozeljno da se sipka odbija od grudi?? ja nikako ne mogu da spustim toliko sipku, cak i kad je bez dodatnih tegova...
|
Ako hocu da budem farmaceut, hemija je moja sudbina...
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #382 poslato: Maj 11, 2010, 08:19:23 am » |
|
Odbija ili blago dodirne grudi? i ja prvu eventualno drugu seriju ne mogu na kosom bencu da spustim sipku do grudi ali posle kad se "razradim" onda mogu bez problema.
|
|
|
|
Djuka777
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #383 poslato: Maj 11, 2010, 04:43:04 pm » |
|
Ja isto imam taj problem,bas mi je neprirodan polozaj kad spustim sipku do kraja pa taman i da je prazna,osecam se kao da ce ramena da mi ispadnu ne znam sta je u pitanju...
|
|
|
|
|
|
ogi92
Gost
|
 |
« Odgovor #384 poslato: Maj 11, 2010, 06:23:21 pm » |
|
pa kako to moze da vam bude neprirodan polozaj ?? to je noramlno, pa kad radis s vecim kilazama, mora da ide do grudi nema druge.......ja kad probam tako da mi cak ni ne dodirne grudi ja zablokiram i nima sanse da izbacim.......
|
|
|
|
|
Djuka777
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #385 poslato: Maj 11, 2010, 06:40:29 pm » |
|
ne znam jbg..Meni bench ne ide nikako ja spustam sipku na 1-2 cm od grudi i onda dizem..Ne radim preko 100 kg do 110 kg najvise po 6-7 ponavljanja
|
|
|
|
|
Bokica(r)
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jednom se živi
|
 |
« Odgovor #386 poslato: Maj 11, 2010, 07:11:52 pm » |
|
zanima me ko koliko vezbi radi za grudi??ja obicno uradim propadanje za zagrevanje,ravni,kosi benc pa bucice 1 vezbu i onda leptir jel to puno ili ne?
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #387 poslato: Maj 11, 2010, 07:19:28 pm » |
|
zanima me ko koliko vezbi radi za grudi??ja obicno uradim propadanje za zagrevanje,ravni,kosi benc pa bucice 1 vezbu i onda leptir jel to puno ili ne?
za tebe je 12 serija ukupno sasvim dovoljno(ovo govorim zato sto znam kako momak izgleda)
|
|
|
|
LEBRON
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
Lebron King James #23
|
 |
« Odgovor #388 poslato: Maj 11, 2010, 07:22:13 pm » |
|
Ja radim ravni, kosi benc i razvlacenje... Po 3,4 serije, valjda je ok....
|
|
|
|
|
Bokica(r)
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jednom se živi
|
 |
« Odgovor #389 poslato: Maj 11, 2010, 07:27:30 pm » |
|
za tebe je 12 serija ukupno sasvim dovoljno(ovo govorim zato sto znam kako momak izgleda) u to propadanje da racunam ili ne?kad radim ovakav tip treninga onda mi je nabolja pumpa al leptir mogu da izbacim ili da rotiram vezbe...
|
|
|
|
guga87
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!
|
 |
« Odgovor #390 poslato: Maj 11, 2010, 07:29:24 pm » |
|
Ja radim ravni, kosi benc i razvlacenje... Po 3,4 serije, valjda je ok....
ok je,ali ubaci jos neke vezbe,tj. menjaj uvek.
|
Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
|
|
|
TensSA
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #391 poslato: Maj 11, 2010, 08:33:21 pm » |
|
za tebe je 12 serija ukupno sasvim dovoljno(ovo govorim zato sto znam kako momak izgleda) u to propadanje da racunam ili ne?kad radim ovakav tip treninga onda mi je nabolja pumpa al leptir mogu da izbacim ili da rotiram vezbe... Nemoj da te lozi pumpa...ja da sam htjeo pumpu otisao bih na plivanje, a ne u teretanu...
|
|
|
|
|
Alex R
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
I go hard, can't stop
|
 |
« Odgovor #392 poslato: Jul 28, 2010, 07:53:06 pm » |
|
ljudi ja imam veliki problem sa grudima, kao prvo jedna str mi je malko veca od druge mada nije strasno al strasno mi je sto zaostaju, ja njih najvise radim al slabo rastu. radim bench kosi, ravni, razvlacenje sa bucicama, potisak sa bucicama, razboj, pek dek i ponekad ubacam propadanje ili pulower, radim od 6-8 ponavljanja u svaku seriju sa kratkim pauzama!! i postavio bi pitanje ako nije malo glupo (al sta da radim), Dje to grijesim???? 
|
|
|
|
|
neXt.
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
:P picka izdefinisana
|
 |
« Odgovor #393 poslato: Jul 28, 2010, 07:56:19 pm » |
|
imam druga koji je imao slican problem,
ti radis 6 vjezbi , 6 serije = 36 serija, malo puno za grudi zar ne ;) , sta ce ti potisak bucicama ako radis benz sa dvorucnim tegom :) smanji broj vjezbi i napredovat ce (ili sacekaj da neko iskusniji odgovori)
|
keto is finish ! cilj: 01.01.2012 90+kg sa pribliznim %bf kad porastem bicu velja!!!
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #394 poslato: Jul 28, 2010, 08:02:27 pm » |
|
Smanji broj vezbi na 3-4 ukupno 12 serija maks da bude..
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
Alex R
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
I go hard, can't stop
|
 |
« Odgovor #395 poslato: Jul 28, 2010, 08:16:16 pm » |
|
bench press radim sa sipkom, e nzm da li vi mozda znaci nesto ako kazem da sam ja tek prije pola god poceo da radim bench uopste, a ostalih god i po za grudi sam radio pek dek, razvlacenje, potisak i razboj. poneko mi kaze da mi je to zbog toga sto nisam radio bench jer je on kao osnova al znate kako je dodje 10 ljudi i svako ti ponesto drugacije kaze i na kraju te zbune!!!  i nisu toliki ocaj, msm primijetio sam da su porasle odkad sam ubacio bench al moze to bolje!! najvise mi nedostaje taj unutrasnji dio!!
|
|
|
|
|
IVAN X1
Pozer
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #396 poslato: Avgust 06, 2010, 08:02:02 pm » |
|
** Dali kod ravnog bendja donji dio ledja treba skroz raVNO biti na klupi ili malo povijen (da moze ruka proci ispod) da bi se mogle grudi isturiti i skupiti lopatice,jer kad tako radim extra me pogadja,ali me poslije bole ledja.
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #397 poslato: Avgust 06, 2010, 08:17:52 pm » |
|
Ti pravis most, ako nisi PL nem potrebe za tim..
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
neXt.
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
:P picka izdefinisana
|
 |
« Odgovor #398 poslato: Avgust 06, 2010, 09:11:01 pm » |
|
koje su najbolje vjezbe za donji dio grudi, i prvenstveno za "kanal" 
|
keto is finish ! cilj: 01.01.2012 90+kg sa pribliznim %bf kad porastem bicu velja!!!
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #399 poslato: Avgust 06, 2010, 09:13:10 pm » |
|
koje su najbolje vjezbe za donji dio grudi, i prvenstveno za "kanal"  nema vezbi za to kanal se napravi kad ti grudi porastu ;)
|
|
|
|
|