Stranice: 1 ... 15 16 [17]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Rangiranje proizvođača.  (Pročitano 19774 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
PEJA
V.I.P
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #320 poslato: Jun 27, 2010, 03:29:40 pm »

ako gledas tabelu svaki whey je maltene identican sa svakim amino profilom..razlike su minimalne..pa ipak biras sam proizvodjaca
znam ja i kazem da nisam neki ljubitelj DYM ali po meni nisu nista losiji od ON
Prijavi uredniku   Sačuvana

................................................. ...............................
hattala
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #321 poslato: Jun 28, 2010, 02:43:55 pm »

Meni je DYM bio prva ljubav  njam ...al´ od kad´ sam probavao PROSTAR cookies  30 30
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #322 poslato: Septembar 14, 2010, 08:07:19 pm »

Ponistio sam glasanje na naslovnoj strani shopa zato sto se pre neki dan preko noci desila neverovatna promena po meni nemoguca regularnim putem, jedan proizovdjac koji je bio na listi je dobio oko 1000 glasova u toku noci.. tako da sam to ponistio pa sam stavio novo glasanje te Vas molim da date glas svom omiljenom ( od ponudjenih) proizovdjacu suplemenata...

http://xsport.rs/shop/index.php

I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #323 poslato: Oktobar 30, 2010, 10:53:18 pm »

E pa imao i ovu temu o poverenju prema proizovdjacima, glasajte i ovde jer je ova tema bas "zamrla"...

iWin4AIDS
Pozer
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #324 poslato: Oktobar 30, 2010, 11:04:33 pm »

primOforce Cheesy jaooo
Miško
Lencuga

Van mreže Van mreže

« Odgovor #325 poslato: Mart 07, 2011, 02:34:25 pm »

Guglajući o kvalitetu suplemenata našao sam ovo:

http://www.facebook.com/topic.php?uid=360092957297&topic=15554

Zanima me šta mislite o ovom izlaganju, da li se slažete sa iznetim tvrdnjama? Upada mi u oči što je NOW FOODS stavio u 3, a Natrol ubacio u 4. klasu ...
« Poslednja izmena: Mart 07, 2011, 02:36:24 pm Miško » Prijavi uredniku   Sačuvana
guga87
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!

« Odgovor #326 poslato: Mart 07, 2011, 09:52:02 pm »

za vecinu stvari se slazem.

Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
Warlord
Gost
« Odgovor #327 poslato: Mart 07, 2011, 11:37:40 pm »

ja se ne slazem....po meni ja bi NOW u prvu ili eventualno drugu klasu....abb kao cerka optimuma u drugu klasu ..ne vidim sta se abb gura sa SNI,scitecom i primaforceom...iz cetvrte grupe natrol bi prebacio u bar trecu grupu..a cini mi se da ni californija nije losija od SNI-a a nalazi se u klasi ispod nje...to je neko moje misljenje
idza
Pozer
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #328 poslato: Jun 01, 2011, 11:05:47 am »

za koji dio se ne biste slozili?

Osoba koja može odvesti sebe još dalje kad napor postane bolan je osoba koja će pobediti.
djns
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #329 poslato: Jul 11, 2011, 07:58:23 pm »

Pre par dana mi se u gmail-u, pojavila mogucnost da mogu potpuno besplatno da zovem telefone u SAD-u i Kanadi.

Posto treba da kupim strani hosting, dobio sam savet od kolege da telephonom proverim kakva im je tehnicka podrska i da cu tako najlakse utvrditi kakav je kvalitet usluge (u slucaju manje poznatih). Jeftini hosteri se ili nisu javljali ili sam jako dugo cekao na vezu, cak su se javljali pretpostavljam Indijci koje nisam bas najbolje razumeo. Kod ozbiljnijih kompanija javljali su se vec posle desetak sekundi i cak znali da mi objasne ono sto sam pitao.

Taj metod sam primenio i na proizvodjacima suplemenata. Pa evo rezultata.

Prvo sam pozvao Ultimate nutrition (krenutno koristim njihov Prostar) ali na zalost na telefone se niko ne javlja a ako pokusate da ostavite poruku dobijete informaciju da je govorna posta prepunjena. Tako da je podrska kupcima losa.

Potom sam pozvao Optimum nutritition i oni su ostavili prilicno lep utisak. Objasnili su mi da proizvodi za Evropu i Ameriku nisu isti. Da se oni za Evropu proizvode ovde i da su u potpunosti izradjeni u skladu sa EU propisima koji  zabranjuju upotrebu hormona, sto je inace u USA dozvoljeno pa u whey-u moze biti i ovakvih nezeljenih sastojaka (naravno u proizvodu iz USA).

Allmax nutrition ima isto tako prepunjeno sanduce govorne posto i niko se ne javlja.

Zatim sam nazvao Universal nutrition i oni su ostavili najbolji utisak. Objasnili su mi gde se proizvode proizvodi a posto sam imao interesantnih pitanja prebacili su vezu kod nekog doktora zaduzenog za kvalitet ali sa njim na zalost nisam mogao da pricam jer nije bio u kancelariji. Dopalo mi se sto su iskreno razgovarali.
Stranice: 1 ... 15 16 [17]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: