hattala
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #300 poslato: Jun 26, 2010, 12:02:48 pm » |
|
Kad Naturalni pomenu ALLMAX , zasto nema vise njihovog BCAA ? Bejahu ultra povoljni i to "ajipure" 
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #301 poslato: Jun 26, 2010, 01:20:16 pm » |
|
Kad Naturalni pomenu ALLMAX , zasto nema vise njihovog BCAA ? Bejahu ultra povoljni i to "ajipure"  koje BCAA? imas jedino LEUTOR
|
|
|
|
hattala
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #302 poslato: Jun 26, 2010, 02:19:44 pm » |
|
Mislio sam na prah BCAA od ALLMAX-a...secas da su bile jedno vreme
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #303 poslato: Jun 26, 2010, 03:03:54 pm » |
|
Mislio sam na prah BCAA od ALLMAX-a...secas da su bile jedno vreme nikada nismo imali ALLMAXX bcaa u prahu;)
|
|
|
|
hattala
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #304 poslato: Jun 26, 2010, 03:10:58 pm » |
|
Cek kako ih nije bilo ?Mislis niste imali u xsportu ili nije ih bilo kod nas generalno ? 
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #305 poslato: Jun 26, 2010, 03:11:39 pm » |
|
Cek kako ih nije bilo ?Mislis niste imali u xsportu ili nije ih bilo kod nas generalno ?  Nije bilo kod nas mada mislim da ih ni AllMax nema uopste !!! Pogledaj na njihovom sajtu !
|
|
|
|
filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #306 poslato: Jun 26, 2010, 03:15:38 pm » |
|
Cek kako ih nije bilo ?Mislis niste imali u xsportu ili nije ih bilo kod nas generalno ?  Allmax uopšte i nema BCAA u standardnom odnosu 2:1:1, evo sad sam proguglao i ništa nisam našao, postoji jedino ovo, ali to nisu standardne BCAA, niti su ajipure, niti ma da se kupe kod nas: http://www.bodybuilding.com/store/all/amino-core.html?MCID=FGOOGJel se ti malo zezaš, il mi se čini?
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #307 poslato: Jun 26, 2010, 03:16:41 pm » |
|
Taj proizvod je tek izasao, jos nije bio u Srbiji, jedino od tih najnovijih smo dobili VitaStak.
|
|
|
|
hattala
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #308 poslato: Jun 26, 2010, 03:50:51 pm » |
|
Ja sam bio siguran da je do pre jedno 3 -4 meseci ALLMAX imao gluta i BCAA po kilogram ,kod nas na trzistu. 
|
|
|
|
|
PEJA
V.I.P
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #309 poslato: Jun 26, 2010, 03:52:46 pm » |
|
ima glutamin, ali bcaa nema mozda si pomesao sa leucinom http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=891
|
................................................. ...............................
|
|
|
hattala
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #310 poslato: Jun 26, 2010, 04:12:07 pm » |
|
E u pravu ste ,nesto sam prezupcio bio  Sad sam pricao sa Goranom .... poDrkao sam stvari, tj kutiju od BCAA i gluta...  mosha jbga 
|
|
|
|
|
MAX SPORT
Bilder
Van mreže
Pol: 
Reply Optimum Nutrition i American Body Building
|
 |
« Odgovor #311 poslato: Jun 27, 2010, 02:46:13 pm » |
|
Nisam oodavno pogledao ovu temu, malo mi neobican izjednacen glas izmedju Optimuma i Dymatize..mislim da je Optimum ipak ispred Dym...
Neverovatno. Ovo je odnos samo u Srbiji
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #312 poslato: Jun 27, 2010, 03:07:41 pm » |
|
Nisam oodavno pogledao ovu temu, malo mi neobican izjednacen glas izmedju Optimuma i Dymatize..mislim da je Optimum ipak ispred Dym...
Neverovatno. Ovo je odnos samo u Srbiji da neverovatna stvar..ko da poredis fiat i mercees
|
|
|
|
|
PEJA
V.I.P
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #313 poslato: Jun 27, 2010, 03:11:04 pm » |
|
ja bas ne volim DYM ali zasto mislite da je tolika razlika??
|
................................................. ...............................
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #314 poslato: Jun 27, 2010, 03:14:52 pm » |
|
ja bas ne volim DYM ali zasto mislite da je tolika razlika??
ovo i mene zanima, s tim sto je meni DYM ok
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #315 poslato: Jun 27, 2010, 03:18:18 pm » |
|
ja volim dym ali nema optimuma pa mora nesto da se kombinuje..optimum je institucija...pogledaj po netu fabrike itd..sve ce ti se samo kasti
|
|
|
|
|
filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #316 poslato: Jun 27, 2010, 03:18:49 pm » |
|
Ni ja ne mislim da je neka drastična razlika između DYM-a i ON-a... ON ima bolji whey, ali DYM ima vrhunski izolat, BCAA koje su ajipure, najbolje tečne amino na našem tržištu, sasvim dobar N.O. - Xpand, multivitamin im ima ok doze i nije mnogo skup. Ima nekoliko ok blendova, npr. Gourmet koji nije baš kao Myofusion, Syntha-6, i sl, ali je sasvim ok za cenu po kojoj se prodaje. Što se tiče kreatina, meni je Dymatize kreatin najbolje do sad radio, doduše to je bio prvi koji sam koristio, a obično je svakom onaj prvi najbolji, tako da je to individualno, ali kreatin im nije loš uopšte, bar je moje iskustvo tako bilo.
Stvarno ne znam zašto se satanizuje toliko DYM, nije mi jasno, po meni je sasvim ok firma...
|
|
|
|
|
PEJA
V.I.P
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #317 poslato: Jun 27, 2010, 03:20:28 pm » |
|
ja volim dym ali nema optimuma pa mora nesto da se kombinuje..optimum je institucija...pogledaj po netu fabrike itd..sve ce ti se samo kasti
ma pusti fabrike finalan proizvod se gleda
|
|
|
|
PEJA
V.I.P
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #318 poslato: Jun 27, 2010, 03:24:56 pm » |
|
Ni ja ne mislim da je neka drastična razlika između DYM-a i ON-a... ON ima bolji whey, ali DYM ima vrhunski izolat, BCAA koje su ajipure, najbolje tečne amino na našem tržištu, sasvim dobar N.O. - Xpand, multivitamin im ima ok doze i nije mnogo skup. Ima nekoliko ok blendova, npr. Gourmet koji nije baš kao Myofusion, Syntha-6, i sl, ali je sasvim ok za cenu po kojoj se prodaje. Što se tiče kreatina, meni je Dymatize kreatin najbolje do sad radio, doduše to je bio prvi koji sam koristio, a obično je svakom onaj prvi najbolji, tako da je to individualno, ali kreatin im nije loš uopšte, bar je moje iskustvo tako bilo.
Stvarno ne znam zašto se satanizuje toliko DYM, nije mi jasno, po meni je sasvim ok firma...
iskreno ni whey nije mnogo bolji (gledajuci tabelu)
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #319 poslato: Jun 27, 2010, 03:27:43 pm » |
|
ako gledas tabelu svaki whey je maltene identican sa svakim amino profilom..razlike su minimalne..pa ipak biras sam proizvodjaca
|
|
|
|
|
|