|
GoranNS
Gost
|
 |
« Odgovor #120 poslato: April 07, 2010, 09:28:39 pm » |
|
Nisam video xenadrin sam video ali ovo nisam a nisam ni bio osim ono juce kad sam doneo pare....
|
|
|
|
|
TheIncredibleHulk
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #121 poslato: April 07, 2010, 09:41:11 pm » |
|
HYDROXYCUT MUSCLETECH - teška oštećenja jetre i smrt!!!!! Kako prenosi Washington CNN, američka FDA (Federalna Agencija za kontrolu kvalitete hrane i ljekova) je zabranila dalju prodaju i uopšte dalju proizvodnju svih vrsta fatburnera ''Hydroxycut'' firme Muscletech!!!!!!!!! Američka FDA je obavještena o nekoliko desetina osoba koja su zadobili teška oštećenja jetre sa smrtnim slučajevima. Firma Muscletch je hitno sa tržišta povukla sve svoje fatburnere i dala obavještenje da se odmah prestane sa njihovom uporabom!! U pitanju je pored Hydroxycuta još oko 15 drugih proizvoda Muscletecha!!! Dr. Linda Katz, šef tima FDA je javno pozvala sve osobe koje su koristile fatburnere Hydroxycut Muscletech da se odmah jave u najbližu zdravstvenu ustanovu kako bi se na vrijeme izvršila testiranja jetre. Kako piše britanski guardian, Velika Britanija je zabranila svaki uvoz njihovih proizvoda u zemlju! CNN: http://www.cnn.com/2009/HEALTH/05/01/hy ... index.html Guardian: http://www.guardian.co.uk/world/feedarticle/8487833Sa oficijalne stranica FDA: http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/ ... 149575.htm i onda treba otici i pobiti ceo muscletech....
|
Zivot je definisan akcijama pojedinaca,menja sa konceptom vremena! Nije mi zao sto kradu moje ideje,vec sto nemaju svoje. - Tesla
|
|
|
|
GoranNS
Gost
|
 |
« Odgovor #122 poslato: April 07, 2010, 09:48:11 pm » |
|
Ja sam pio bas iz te serije hidroxy i nisam imao nikakvih problema...
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #123 poslato: April 07, 2010, 11:37:03 pm » |
|
I ja sam popio mislim dve kutije tog HydroxyCut!
|
|
|
|
|
GoranNS
Gost
|
 |
« Odgovor #124 poslato: April 07, 2010, 11:46:15 pm » |
|
i naravno nisi imao problema??? Ko zna sta je tu bilo konkurencija je cudo...
|
|
|
|
|
Svetozar
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #125 poslato: April 13, 2010, 02:01:43 am » |
|
|
|
|
|
|
boxa
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #126 poslato: April 13, 2010, 03:50:23 am » |
|
jel znate vi da pojedini ljudi kupuju prazne kapsule i pune koje kakvim djubretom neko uzima i obican kreatin pa stavlja u kapsule i nazove ga krealkalin al to je samo sitnica sta se radi mi smo bas merili kante proteina mislim da je bio ultimate nutrition iso senzejsn ima manje nego sto pise za nekih 100 grama,a sta kad se uzme od 100 000 pakovanja po 100 grama koliko se dobije izracunajte,a svaki preparat koji postoji moze da se otvori i zatvori i da se ne provali i da se iz njega uzme ono sto valja a da se ubaci nesto sto mi ne znamo,ja sam prestao sa koriscenjem svega toga zadnji put sam uzimao amino kiseline optimum i bio sam vise nego zadovoljan kad sam ih uzimao radio sam benc sa 140kg kao i sada a pre njih sa 130
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #127 poslato: April 13, 2010, 08:09:31 am » |
|
Cekaj, cekaj, koji to ljudi kupuju prazne kapsule pa pune obicnim kreatinom pa prodaju kao KreAlkalyn? I u cega to oni onda upakuju? Kome to prodaju posle? Kupio si mislis IsoSensation i tvrdis da je bilo 100g manje nego sto pise?? Kutija je bila fabricki upakovana i ti si je otvorio i sve to izmerio? Siguran si u to sto pises, pazi to su opasne optuzbe na racun Ultimata? Siguran si da je tvoja vaga tacna? Gledaj Ultimat stize direktno iz USA i takav kako se prodaje kod nas se prodaje u celom svetu, i ti mislis si sad jedini koji je to merio a verujem da se mesecno prodaju desetine ako ne i stotine hiljada njihovih proteina u Svetu, e pa ja ne verujem, da je to istina tako nesto bi se vec pojavilo negde na internetu..
|
|
|
|
boxa
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #128 poslato: April 13, 2010, 03:54:17 pm » |
|
nisi razumeo ne ljudi u srbiji za njih ne znam nego za amere koje pune kapsule svakakvim stvarima gledao sam jedan dokumentarac i pakuju u bocice tipa tribulus vitamini onako u kucnim uslovima bez rukavica itd.al to su neke marke preparata koje nisu bas popularne,mada su i pricali da su kopirali nutrabolic (a i original je sranje)i muscle teck,....a za ultimate protein znam da je bilo 100 grama manje kompletno izmerili 4 pakovanja na digitalnoj vagi svaka laksa za oko 100 grama ne kazem ja da to rade ljudi iz ultimate nut. nego dileri prodavci iz drugih zemalja mozda i nasih verovatno isplati im se iz svega po malo drpe pa ispadne mnogo na kraju
|
|
|
|
|
misa0609
Vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #129 poslato: April 13, 2010, 10:29:23 pm » |
|
Ma nije strasno ako je malo manje samo da je sve unutra ispravno da se ne dodaju drugi djavoli, a ti mozda gubis 100 din nije strasno u pogledu sa cenama preparata. A ti ne brini za njihov dobit i sto je mnogo gledaj sebe, snadji se pa zivi yb
|
|
|
|
|
Ela
Lady
XSPORT hronicar

Na mreži
|
 |
« Odgovor #130 poslato: April 13, 2010, 11:22:42 pm » |
|
Mnogo je lakse verovati u carobne napitke nego jesti prave stvari-uzmes mericu cega vec i mislis zavrsio si posao, bices veliki,napucan a industrija suplemenata cveta.E jbg-ko nam je kriv kada idemo linijom slabijeg otpora. Eto ja ne mogu da zamislim trening a da se kompletno nisam snadbela svom raspolozivom artiljerijom i ako bi mi nesto zafalilo mislim da nebi ni trenirala ili bi skroz otaljala trening ubedjena da sam izgubila vreme.
|
|
|
|
$ Bestia $
Masivan bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #131 poslato: April 13, 2010, 11:41:10 pm » |
|
zanima me da mi igor odgovori na sledece : vidjao sam razne slike golda,negde pise 73 merice ima,negde 74,77,80,isti slucaj sa pakovanjem,negde 2341,negde 2390,tako veliko pakovanje negde ima 4540 gr,negde 4700 gr,negde 4600,ja nzm. koji je tu fazon,da li menjaju to kad izbace svaku novu seriju,ili sta vec... ??
|
Sreca prati hrabre . . . :)
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #132 poslato: April 13, 2010, 11:43:05 pm » |
|
Broj serviranja je isti, razlikuje se gramaza po ukusima!
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
$ Bestia $
Masivan bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #133 poslato: April 13, 2010, 11:47:20 pm » |
|
aaaa,vidis,to mi nije bilo ni na kraj pameti... 
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #134 poslato: April 13, 2010, 11:47:51 pm » |
|
Ne gresis, kod Optimum avarira broj serviranja ali je svuda 24g po serviranju, kod Championa je varirao po serviranju!
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #135 poslato: April 13, 2010, 11:48:55 pm » |
|
aaaa,vidis,to mi nije bilo ni na kraj pameti...  obicna vanila i jagoda imaju najvise, cokolada manje, cookies jos manje, a tropical i ne nega specijana vanila mislim cak 74 serviranja a to je jos dosta "vidljivije" na pakovanju od 10lb.
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #136 poslato: April 13, 2010, 11:59:44 pm » |
|
Mislim da sam u pravu... Svaki ukus mora imati istu ukupnu kolicinu proteina da ne bi jagoda bila jeftinija od cokolade npr. Pa se mora razlikovati kolicina praha da bi bio isti broj serviranja po 24g proteina... Evo sad gledam onaj caramel tofee fudge limited ukus sto je bio malo pakovanje ima isto 24g prot. ali mu je merica 32g. Cokolada i cookies su potpuno isti i pakovanje je 943g, a merica 29.4g Evo vidis ovde http://www.wheygoldstandard.com/100wheyfamily/2lbwhey/Ista kolicina proteina ali se razlikuje velicina serviranja gram gore-dole, znaci 30g+- po pakovanju ako ima 30 serviranja!
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
$ Bestia $
Masivan bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #137 poslato: April 14, 2010, 12:09:18 am » |
|
aha,cookies-u je merica 29.4,a jagodi 32,al ista kolicina proteina na tu kolicinu,sto ce reci da je cookies "najcistiji",kapiram. 
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #138 poslato: April 14, 2010, 12:12:43 am » |
|
Ma u principu je potpuno isto, recimo da neki ukus ima 1g uh ili masti vise, sto je nebitno jer je isti protein tj. odnos izolat/koncentrat u njemu ;)
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #139 poslato: April 14, 2010, 12:15:49 am » |
|
aha,cookies-u je merica 29.4,a jagodi 32,al ista kolicina proteina na tu kolicinu,sto ce reci da je cookies "najcistiji",kapiram.  ma ne mozes tako gledati, jednostavno za neki ukus treba staviti neceg vise a kad stavis nesto onda opada % proteina...
|
|
|
|
|