NewOne
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #240 poslato: Februar 07, 2010, 09:45:44 pm » |
|
Sto se tice one ishrane tj upustva na pocetku , to su namirnice koje se unose standradno plus ostalo sta zelimo sa tim ( druga hrana na sve to ) ili se treba prodrzavati strikno toga?
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #241 poslato: Februar 08, 2010, 08:22:25 pm » |
|
Zavisi od tvog metabolizma!
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
NewOne
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #242 poslato: Februar 10, 2010, 09:22:38 am » |
|
Pa brz je .. Ja sam premrsav..
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #243 poslato: Februar 10, 2010, 08:32:57 pm » |
|
Onda jedi sta god dohvatis!
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
|
ogi92
|
 |
« Odgovor #244 poslato: Februar 10, 2010, 10:08:33 pm » |
|
Onda jedi sta god dohvatis!
a sto vise pirinca, krompira i mesine !!!
|
za jednu ANU dajem veliku bananu, i kevinu pitu slanu i kokosku ZAKLANU!!!
|
|
|
NewOne
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #245 poslato: Februar 13, 2010, 07:38:17 pm » |
|
Hvala :) Inace pijem vec Whey gainer , posto je receno da ce mi to pomoci jer cu brze dobiti na kilazi, i kupio sam deks+ kreatin. Jedem 6 puta dnevno i zadovoljan sam rastom kilaze. Samo pitanje, da li da uzimam kreatin pre treninga i posle sa dekstrozom? Posto u upustvu pise da se uzima mnogo vise od 10g kreatina.
|
|
|
|
|
|
ogi92
|
 |
« Odgovor #246 poslato: Februar 14, 2010, 09:22:12 am » |
|
ma pre treninga 5 s vodom a posle 5 sa dex, mene nekad mrzi pre treninga pa popijem samo 5 posle
|
|
|
|
Blagisa
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #247 poslato: Februar 14, 2010, 09:29:49 am » |
|
ma pre treninga 5 s vodom a posle 5 sa dex, mene nekad mrzi pre treninga pa popijem samo 5 posle
zato ga popijes pre dorucka i ne mislis 
|
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
|
|
|
LAKI[032]
Vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #248 poslato: Maj 28, 2010, 11:00:12 am » |
|
|
|
|
|
|
.zlaja
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #249 poslato: Jul 17, 2010, 09:53:05 am » |
|
odličan tekst!!! ali neću ja imati kada da jedem 6 put dnevno! max. prije škole, u školi, poslije škole i prije spavanja... 
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #250 poslato: Jul 17, 2010, 09:57:54 am » |
|
odličan tekst!!! ali neću ja imati kada da jedem 6 put dnevno! max. prije škole, u školi, poslije škole i prije spavanja...  kupis blend protein i malo lesnika i imas odlicna DVA dodatna obroka
|
ubijam se od HEMIJE!!!!!!!
|
|
|
srki93
Vezbac
Van mreže
Pol: 
Jos malo da se doteram pa onda slika :D
|
 |
« Odgovor #251 poslato: Jul 17, 2010, 11:25:18 am » |
|
odličan tekst!!! ali neću ja imati kada da jedem 6 put dnevno! max. prije škole, u školi, poslije škole i prije spavanja...  kupis blend protein i malo lesnika i imas odlicna DVA dodatna obroka Ili sa bananom i nemasnim mlekom 
|
ako zelite kvalitetno to kosta !!!
|
|
|
filip
Masivan bilder
Van mreže
|
 |
« Odgovor #252 poslato: Jul 17, 2010, 11:30:54 am » |
|
odličan tekst!!! ali neću ja imati kada da jedem 6 put dnevno! max. prije škole, u školi, poslije škole i prije spavanja...  kupis blend protein i malo lesnika i imas odlicna DVA dodatna obroka Ili sa bananom i nemasnim mlekom  NOT! To dvoje ne može da se poredi.... banana i nemasno mleko = brdo bespotrebnog šećera... 2 takva obroka svaki dan = šlauf oko struka dok si rekao keks! lešnici = dobre masti i vlakna... nebo i zemlja...
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #253 poslato: Jul 17, 2010, 11:33:47 am » |
|
odličan tekst!!! ali neću ja imati kada da jedem 6 put dnevno! max. prije škole, u školi, poslije škole i prije spavanja...  kupis blend protein i malo lesnika i imas odlicna DVA dodatna obroka Ili sa bananom i nemasnim mlekom  stavis i malo meda da bude ukusnije
|
ubijam se od HEMIJE!!!!!!!
|
|
|
srki93
Vezbac
Van mreže
Pol: 
Jos malo da se doteram pa onda slika :D
|
 |
« Odgovor #254 poslato: Jul 17, 2010, 11:37:55 am » |
|
nista nefali ni banani ako nema problema sa mastima 
|
ako zelite kvalitetno to kosta !!!
|
|
|
Burner
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #255 poslato: Jul 17, 2010, 11:57:16 am » |
|
odličan tekst!!! ali neću ja imati kada da jedem 6 put dnevno! max. prije škole, u školi, poslije škole i prije spavanja...  kupis blend protein i malo lesnika i imas odlicna DVA dodatna obroka Ili sa bananom i nemasnim mlekom  hahaha nisi mogo gori kombo
|
|
|
|
|
Onlnat
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #256 poslato: Avgust 22, 2010, 08:17:56 pm » |
|
gledao sma emisiju o njemu ,nije bb vise sad ima ne znam koliko godina,sasvim normalno gradjen ,skoro kao i svaki drugi decak.Milislim nije nabildoban,zna MMA dosta dobro i gimnastiku,kad je bio mali cale mu je davao neki prah i govorio mu da je bolji od 5 obroka ,cale nije hteo ljudima da kazu sta mu je davao ,ali lik kad je bio mali znao je ponesto o ishrani i treningu,ali su gha suvise forsirali,dizao je cinimi se preko 100kg ili preko 200 kg ne secam se dobnro na legg press,po je bcaa samo to znam i znao je sta su,imao svog trenera,imao svoju liniju suplemenata itd.....toliko sam saznao iz "dokumentarca"
|
|
|
|
|
Iggy
Lencuga
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #257 poslato: Avgust 31, 2010, 06:17:52 pm » |
|
E ovako nov sam na forumuu.Nisam nista postovao ali citam redovno.Vezbam sa nekim malim prekidima malo vise od pola godine[znam da je malo],posto sam relativno jos mali[tek napunio 16  ],praktikovao sam onaj trening 3 dana pa odmor[oko 5-6 treninga nedeljno],e sada krenuo bih na box,ali bi nastavio sa teretanom [naravno  ] isao bih jedan dan box,jedan teretana,sem nedelje to bi bio odmor..Imam oko 172-3 i 72 kg,a plan mi je da do zime doguram do 80.Hranim se slicno r3d-ovom postu,samo u malkice manjim kolicinama.Ako krenem na box ocu izgubiti "masu" i oce mi teze biti da nabijem kilee?Al nisam bas ni toliko los koliko sam se spustio  .I da jos NESTO veoma bitno!Ne uzimam nista od suplemenata,posto nikako da ubedim moje da necu "umreti" od toga,ma znate vec i sami '-.- Pozdrav. 
|
GO HARD,OR GO HOME!
|
|
|
|
ogi92
|
 |
« Odgovor #258 poslato: Avgust 31, 2010, 06:52:17 pm » |
|
samo jedi iggi je.acu i nema frke rokaj i box i teretanu opusteno to je do jaja!! 
|
|
|
|
Iggy
Lencuga
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #259 poslato: Avgust 31, 2010, 09:23:01 pm » |
|
Jedem brate,evo upravo sad  Jos mi treba jedna pomoc?Sa ledjima sam najmanje napredovao,i donji kraj lopatica mi se malo vidi,raspitivao sam se o tome sta da radim za to ,svi vicu siroke zgibove,ja se ubi od zgibova,al lopatice ne nestaju '-.-
|
GO HARD,OR GO HOME!
|
|
|
|