Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Teen Bodybuilding  (Pročitano 17110 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Attila the great (the comeback)
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

The secret formula is in my head

« Odgovor #200 poslato: Avgust 17, 2009, 12:35:43 pm »

ma i sa standardnim brojem ponavljanja ce biti rezultata...samo da pauze budu male...al otkida
Prijavi uredniku   Sačuvana

XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #201 poslato: Septembar 01, 2009, 12:43:15 am »

jel vi trenirate posebno podlakticu i nadlakticu(ako se tako zove)...u koji dan mi je najbolje da ubacim te vezbe?

Warlord
Gost
« Odgovor #202 poslato: Septembar 01, 2009, 12:48:48 am »

jel vi trenirate posebno podlakticu i nadlakticu(ako se tako zove)...u koji dan mi je najbolje da ubacim te vezbe?

probaj u danima kad radis biceps...samo sipku uhvatis nadhvatom .....ako me razumes i tako dizes....
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #203 poslato: Septembar 01, 2009, 12:55:36 am »

probaj u danima kad radis biceps...samo sipku uhvatis nadhvatom .....ako me razumes i tako dizes....

razumem te...ja sam sa podlakticom relativno zadovoljan!posto kod skoro svake vezbe pogadja...makar malo...
ali sa nadlakticom(onim misicem od gore,ako se tako zove) nisam bas nesto zadovoljan...gledao sam neke snimke na youtubeu pa cu da pokusam!mada sam vec bio probao ali ne osetim kao i druge misice...sutra radim ramena i trapeze pa sam mislio da ubacim u sutrasnji trening..

ogi92
Gost
« Odgovor #204 poslato: Septembar 01, 2009, 02:01:27 pm »

uhvatis stap neki na koji je vezan konopac, a dole ima zakacka neka sto okacis teg na to, i vrtis polako stap da ti teg dodje do gore, pa ga opet polako vrtis do dole...a ruke su ti ispravljene skroz...radi polako i je.e kevu !!!

ja to imam u teretani, al mozes i ti to da narpavis...e ja sam okacio tegic od 2.5kg, radio polako, ruke otekle skroz i neces mi verovati suze su mi krenule od bola!! probaj!!  33
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #205 poslato: Septembar 01, 2009, 02:06:28 pm »

uhvatis stap neki na koji je vezan konopac, a dole ima zakacka neka sto okacis teg na to, i vrtis polako stap da ti teg dodje do gore, pa ga opet polako vrtis do dole...a ruke su ti ispravljene skroz...radi polako i je.e kevu !!!

ja to imam u teretani, al mozes i ti to da narpavis...e ja sam okacio tegic od 2.5kg, radio polako, ruke otekle skroz i neces mi verovati suze su mi krenule od bola!! probaj!!  33

probacu danas neke vezbice pa cu videti...a te suze...to mi je poznato!pogotovo kad radim noge...ufff...kao zivotinja!suze i krvave budu...

ogi92
Gost
« Odgovor #206 poslato: Septembar 01, 2009, 02:08:06 pm »

e al smesno izgleda bas, znaci 2.5kg ljudi me gledaju a meni suze idu jbg, i jos zile po celu i celoj glavi, posto nemam kosu hehehe...bas smesno izgleda kako te ponizava tegic mali...
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #207 poslato: Oktobar 16, 2009, 10:02:52 pm »

sledece nedelje cu sve vezbe raditi sa manjim tezinama i ici od 12 do 15 ponavljanja...misljenje... 26 i usporicu izvodjenje vezbe max koliko god mogu...

Warlord
Gost
« Odgovor #208 poslato: Oktobar 16, 2009, 10:06:32 pm »

sledece nedelje cu sve vezbe raditi sa manjim tezinama i ici od 12 do 15 ponavljanja...misljenje... 26 i usporicu izvodjenje vezbe max koliko god mogu...

ja tako radim zadnjih 3 meseca...12-15 ponavljanja ali ne idem nikad ispod 10....to ti je za hipertrofiju trening
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #209 poslato: Oktobar 16, 2009, 10:13:50 pm »

planiram sledece nedelje to da probam pa cu o5 da cepam velike tezine...a sad cu jos da smanjim i pauze izmadju serija....trebalo bi da valja ali cu tek videti...

ogi92
Gost
« Odgovor #210 poslato: Oktobar 17, 2009, 03:38:45 pm »

ja tako radim zadnjih 3 meseca...12-15 ponavljanja ali ne idem nikad ispod 10....to ti je za hipertrofiju trening

curice jedna :):):):):)), do 5 ponavljanja najvise radi....hehehehhehee
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #211 poslato: Oktobar 19, 2009, 07:40:37 pm »

e ljudi probao sam da radim po 15 ponavljanja...uff ubio sam se nije mi dobro(prekratke su mi bile pauze)...trebaju mi malo duze..treninga hardcore sa sugavim tezinama...  33

GoranNS
Gost
« Odgovor #212 poslato: Oktobar 19, 2009, 09:11:44 pm »

e ljudi probao sam da radim po 15 ponavljanja...uff ubio sam se nije mi dobro(prekratke su mi bile pauze)...trebaju mi malo duze..treninga hardcore sa sugavim tezinama...  33

ATILA ZA PREDSEDNIKA
HOCU NOVE IZBORE I ATILU NA MESTO TADICA!!!
Sta dobijemo Atila ako budes predsednik??
Moze da kupujemo sulemente bez poreza i po uvoznim cenama?? ya
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #213 poslato: Oktobar 19, 2009, 09:24:16 pm »

smanjicu matorcima penzije i ukinucu im besplatan prevoz u GSPu ...prave guzve bezpotrebno...zatim svima u parlametnu cu za rucak kupiti po jednu masnu pljesku da jedu nesto kaloricno  ok?  ...itd ...ma imam ja planove  33

a od tih para svako domacinstvo koje ima clanove od 16-30god dobice kantu wheya na mesecnom nivou naravno

uzdravlje  33

GoranNS
Gost
« Odgovor #214 poslato: Oktobar 19, 2009, 09:25:14 pm »

smanjicu matorcima penzije i ukinucu im besplatan prevoz u GSPu ...prave guzve bezpotrebno...zatim svima u parlametnu cu za rucak kupiti po jednu masnu pljesku da jedu nesto kaloricno  ok?  ...itd ...ma imam ja planove  33

a od tih para svako domacinstvo koje ima clanove od 16-30god dobice kantu wheya na mesecnom nivou naravno

uzdravlje  33
Imas glasove forumasa sigurno!!! ye ye
Arnold
Clan
Bilder
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #215 poslato: Decembar 02, 2009, 07:19:07 pm »

Narode,moj burazer ima dosta mase,pa sta treba da uradi za definiciju?

Trening discipline,mentalne i fizicke snage,uma,tela i misica...to je hard core trening!
PEJA
V.I.P
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #216 poslato: Decembar 02, 2009, 07:23:51 pm »

da sredi ishranu i da pocne da vezba

................................................. ...............................
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #217 poslato: Decembar 02, 2009, 09:04:04 pm »

Narode,moj burazer ima dosta mase,pa sta treba da uradi za definiciju?
da jede meso!!!!!!

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO !!!!
WWW.XSPORT.RS/gym
Arnold
Clan
Bilder
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #218 poslato: Decembar 03, 2009, 08:54:21 pm »

Ljudi,on wezba sa mnom i lepo je gradzen,pa pita sta mu treba za defku.

Trening discipline,mentalne i fizicke snage,uma,tela i misica...to je hard core trening!
Warlord
Gost
« Odgovor #219 poslato: Decembar 03, 2009, 08:55:35 pm »

ma najbitnije da je on dobro gradzen,a ostalo se da srediti ishranom
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: