Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #280 poslato: Jun 25, 2010, 10:56:22 am » |
|
sve zavisi koliko imas da skines ako imas 30kg onda ce ti trebati sigurno 3 kutije,ali sa tri kutije uz pravilnu ishranu i trening resavas taj problem;)
Za koliko vremena se popije 1 kutija,jel treba u pocetku slabije da pijem pa posle da povecam dozu? pa da kazem 35 dana pijes postepeno stim da do 4 najvise 5 tab dodjes za 10 do 14 dana sada sam te zbunio:D prva dva dana ide jedna ujutru jedna posle podne(pre treninga) posle dva dana jedna ujutru dve posle podne(pre treninga) posle 3 dana dve ujutru i dve posle podne posle posle jedno nedelju dana dignes na 2 ujutru i 3 posle podne(pre treninga) ovako sam ja radio i odlicne rezultate sam imao;) znaci ovo nije pravilo neko...ali tako mi najlogicnije da se pije...ja sam dokaz da RADI!
|
|
|
|
deki84
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #281 poslato: Jun 25, 2010, 05:02:37 pm » |
|
kad stize meltdown?
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #282 poslato: Jun 25, 2010, 05:04:27 pm » |
|
kad stize meltdown?
trebalo bi uskoro ako hoces odma sagrevac uzmi MITOTROPIN i neces se pokajati,takav termogenik jos nisam osetio bez zajebancije 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jun 25, 2010, 08:45:45 pm Naturalni »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
Barbosa
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #283 poslato: Jun 25, 2010, 08:26:17 pm » |
|
kad stize meltdown?
trebalo mi uskoro ako hoces odma sagrevac uzmi MITOTROPIN i neces se pokajati,takav termogenik jos nisam osetio bez zajebancije  Taj je najskuplji,jel tu ono pravilo sto skuplji to bolji?
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #284 poslato: Jun 25, 2010, 08:47:16 pm » |
|
kad stize meltdown?
trebalo mi uskoro ako hoces odma sagrevac uzmi MITOTROPIN i neces se pokajati,takav termogenik jos nisam osetio bez zajebancije  Taj je najskuplji,jel tu ono pravilo sto skuplji to bolji? ne! nego jednostavno najbolje radi svi koji su pili melt i mitotropin(a imaju dosta iskustva sa tim stvarima)kazu da je bolji...prvi JA...bolje radi MITOTROPIN...sto ne znaci da je MELT los cak naprotiv...
|
|
|
|
Barbosa
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #285 poslato: Jun 25, 2010, 09:04:44 pm » |
|
kad stize meltdown?
trebalo mi uskoro ako hoces odma sagrevac uzmi MITOTROPIN i neces se pokajati,takav termogenik jos nisam osetio bez zajebancije  Taj je najskuplji,jel tu ono pravilo sto skuplji to bolji? ne! nego jednostavno najbolje radi svi koji su pili melt i mitotropin(a imaju dosta iskustva sa tim stvarima)kazu da je bolji...prvi JA...bolje radi MITOTROPIN...sto ne znaci da je MELT los cak naprotiv... Jel ti se smanjio apetiti dok si koristio melt? Pa si na silu morao da jedes? Jel se desavalo tako nesto?
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #286 poslato: Jun 25, 2010, 09:10:26 pm » |
|
kad stize meltdown?
trebalo mi uskoro ako hoces odma sagrevac uzmi MITOTROPIN i neces se pokajati,takav termogenik jos nisam osetio bez zajebancije  Taj je najskuplji,jel tu ono pravilo sto skuplji to bolji? ne! nego jednostavno najbolje radi svi koji su pili melt i mitotropin(a imaju dosta iskustva sa tim stvarima)kazu da je bolji...prvi JA...bolje radi MITOTROPIN...sto ne znaci da je MELT los cak naprotiv... Jel ti se smanjio apetiti dok si koristio melt? Pa si na silu morao d a jedes? Jel se desavalo tako nesto? imao sam takve momente...nekako na meltu te boli ona stvar za sve xexexe,ali bukvalno je tako..neka igor kaze sav si veseo,od par ljudi sam cuo istu pricu xexe
|
|
|
|
Barbosa
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #287 poslato: Jun 25, 2010, 09:20:03 pm » |
|
kad stize meltdown?
trebalo mi uskoro ako hoces odma sagrevac uzmi MITOTROPIN i neces se pokajati,takav termogenik jos nisam osetio bez zajebancije  Taj je najskuplji,jel tu ono pravilo sto skuplji to bolji? ne! nego jednostavno najbolje radi svi koji su pili melt i mitotropin(a imaju dosta iskustva sa tim stvarima)kazu da je bolji...prvi JA...bolje radi MITOTROPIN...sto ne znaci da je MELT los cak naprotiv... Jel ti se smanjio apetiti dok si koristio melt? Pa si na silu morao d a jedes? Jel se desavalo tako nesto? imao sam takve momente...nekako na meltu te boli ona stvar za sve xexexe,ali bukvalno je tako..neka igor kaze sav si veseo,od par ljudi sam cuo istu pricu xexe Pa zato sto ima sastojak koji se zove pea,delovanjem tog sastojka pea se oslobadja dopamin iliti hormon srece,pa si zato happy
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #288 poslato: Jun 26, 2010, 10:29:15 am » |
|
zato je melt vrh...stave ti malo tog sastojka da budes srecan jer znaju da onaj ko ga pije je na rigoroznoj dijeti pa da te bar malo razvesele:))))
|
|
|
|
|
Miskec
Redovan vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #289 poslato: Avgust 13, 2010, 08:42:27 pm » |
|
Pozdrav drugari, interesuje me da li uz melt moze da se koristi jos neki sagorevac, npr karnitin 30 min pre treninga ?
|
 "Pain let's you know you're still alive!"
''Pain is just weakness leaving the body.''
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #290 poslato: Avgust 14, 2010, 10:46:35 am » |
|
Pozdrav drugari, interesuje me da li uz melt moze da se koristi jos neki sagorevac, npr karnitin 30 min pre treninga ?
Moze karnitin ali nista od termogenika i stimulansa uz njega... Karnitin moze uz sve...
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #291 poslato: Avgust 15, 2010, 12:36:58 am » |
|
kako radis trening? ...ja sam npr. pre tegova uzimala melt(2-3 kapsule) pa izmedju tegova i cardia redline pola bocice...to mi je bila super kombinacuja...zavisi sve od zelja, ciljeva i mogucnosti.
|
..I didn't lose my mind, it was mine to give away..
|
|
|
anastacia68
Lady
Vezbac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #292 poslato: Avgust 15, 2010, 01:19:53 am » |
|
OK, 'ajd da se nadovežem na temu. Nije konkretno u pitanju MeltDown, već bilo koji sagorevač koji sadrži kofein. Recimo, imam trening popodne. Ujutru popijem redovnu dozu MeltDowna, a umesto druge, pre treninga popijem recimo Bang, koji takođe sadrži kofein. Kapiram da je to OK, pošto ne verujem da jedno serviranje Banga ima više kofeina od 2 kapsule Meltdowna? Ili grešim?
|
“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.” - Winston Churchill
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #293 poslato: Avgust 16, 2010, 04:44:48 pm » |
|
OK, 'ajd da se nadovežem na temu. Nije konkretno u pitanju MeltDown, već bilo koji sagorevač koji sadrži kofein. Recimo, imam trening popodne. Ujutru popijem redovnu dozu MeltDowna, a umesto druge, pre treninga popijem recimo Bang, koji takođe sadrži kofein. Kapiram da je to OK, pošto ne verujem da jedno serviranje Banga ima više kofeina od 2 kapsule Meltdowna? Ili grešim?
samo cepaj tako slobodno 
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #294 poslato: Avgust 19, 2010, 01:37:04 pm » |
|
bate kako je ok tako da cepa ako sagorevac i kreatin ne idu zajedno? ...a bang je tecni kreatin...
|
..I didn't lose my mind, it was mine to give away..
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #295 poslato: Avgust 19, 2010, 05:34:47 pm » |
|
bate kako je ok tako da cepa ako sagorevac i kreatin ne idu zajedno? ...a bang je tecni kreatin...
ako je cilj neko odrzavanje onda OK.ako je cilj skidanje onda ne treba BANG! a ja konj nisam pitao sta JE CILJ 
|
|
|
|
Dulee
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #296 poslato: Septembar 12, 2010, 07:26:03 am » |
|
pozdrav svima :) treba mi jedan savet,hocu da radim definiciju,i razmisljao sam da uzmem meltdown uz whey i da se pridrzavam onog jelovnika sto je naturalni napisao(svaka cast,odlican je jelovnik :))...e sad imam dilemu,posto treniram rukomet imam trening 4 puta nedeljno.da li ima potrebe da radim ujutro kardio,istog dana kada imam i trening i teretanu u istom danu?trening mi je obicno oko 8 uvece,a pre toga bih odradio teretanu.e sad i sam licno mislim da bi mi bilo puno 3 treninga u jednom danu tako da kazem...na treningu konstantno trcimo,da li je dovoljno za kardio trening traje oko sat i 20 min,efektivnog trcanja ima oko 50 min,posle ide istezanje i to.hvala unapred :)
|
|
|
|
|
Dulee
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #297 poslato: Septembar 12, 2010, 09:57:04 am » |
|
sad sam se smorio,vidim da nema na lageru meltdown:(((
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #298 poslato: Septembar 12, 2010, 12:05:07 pm » |
|
Sta ima veze, ima mitotropin ili mozda da probas allmaxov sagorevac, trebao bi biti dobar!
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
Dulee
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #299 poslato: Septembar 13, 2010, 12:06:58 am » |
|
aha ok,onda mogu taj mitotropin.mozes mi reci samo kako se uzima?
|
|
|
|
|
|