Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: MeltDown  (Pročitano 35436 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #260 poslato: Maj 08, 2010, 04:33:58 pm »

Pa postepeno povecavaj dozu ali mislim da nema potrebe da uzimas samo jednu dnevno, za privikavanje je ok i 2x1 , jedna ujutru i jedna pre treninga...

noelle@ ajde molim te otvori svoju temu , ne moras slike da stavljas ali napisi nesto o sebi, koliko dugo treniras, kako ti izgleda treninga... Jako mi je drago sto si aktivna na forumu... Hvala...
Prijavi uredniku   Sačuvana

noelle
Gost
« Odgovor #261 poslato: Maj 08, 2010, 04:41:48 pm »

Nema problema. Ali nemam ti ja pojma šta da otvorim. Šta bi to mogla reći jer jednostavno se uključujem u svaku temu. Pišem iz svog sportskog života i ličnog iskustva. Jasam stara škola sportiste(reprezentativac karate saveza SFRJ)  Ti predloži ja ću probati da učinim.
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #262 poslato: Maj 08, 2010, 04:44:39 pm »

Nema problema. Ali nemam ti ja pojma šta da otvorim. Šta bi to mogla reći jer jednostavno se uključujem u svaku temu. Pišem iz svog sportskog života i ličnog iskustva. Jasam stara škola sportiste(reprezentativac karate saveza SFRJ)  Ti predloži ja ću probati da učinim.
u onom delu slike ucesnika takmicara, ne moras staviti slike.. imas gore opciju new topic i kliknes tu i ostalo ces skontati...

Warlord
Gost
« Odgovor #263 poslato: Maj 08, 2010, 07:19:23 pm »

jel poznajes miroslava bakovica
Vuja_RiZiK
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

GO HARD, OR GO HOME !!!

« Odgovor #264 poslato: Maj 08, 2010, 09:29:57 pm »

ee trebao bi MeltDown da mi stigne za neki dan ...

jel valja ovako da ga koristim...

u dane kad treniram .. 1 kapsulu ujutru a 2 kapsule pre treninga
a kad ne treniram .. 2 kapsule ujutru i 1 popodne oko 16h

,,,,,,,,,,,,,,
imam i kre-alkalyn , tecne aminokiseline i bcaa...

pa jel mogu da izkombinujem sa Meltom ... da kre-alkalyn pijem pre treninga, a amino i bcaa sa dex i malto posle treninga???
« Poslednja izmena: Maj 08, 2010, 09:37:01 pm Vuja_RiZiK » Prijavi uredniku   Sačuvana

I JUST LOOK AT WEIGHTS AND I GROW!!!
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #265 poslato: Maj 09, 2010, 12:00:31 am »

moze sve zajdeno sa meltom jedino je nezgodno iskombinovati melt sa neki NO...

Vuja_RiZiK
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

GO HARD, OR GO HOME !!!

« Odgovor #266 poslato: Maj 09, 2010, 03:10:03 am »

moze sve zajdeno sa meltom jedino je nezgodno iskombinovati melt sa neki NO...

ok ... hvala Igore!

Vuja_RiZiK
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

GO HARD, OR GO HOME !!!

« Odgovor #267 poslato: Maj 26, 2010, 11:28:23 pm »

danas sam osetio sto vi kazete KICK ... znaci kao lud sam uleteo u teretanu ..msm da nikad do sada bolje nisam odradio trening... , oznoio sam se kao stoka, ruke mi drhte(to me samo nervira) triceps se naduo , hoce da pukne Cheesy ... sve u svemu, strava osecaj Cheesy

r3d
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #268 poslato: Maj 26, 2010, 11:47:57 pm »

Kako su meni juce drhtale ruke...kao narkomanu :)

Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni.
Ne, kreatin se ne pije sa mlekom.
Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice.
Ne naposim.
Vuja_RiZiK
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

GO HARD, OR GO HOME !!!

« Odgovor #269 poslato: Maj 27, 2010, 12:05:13 am »

Kako su meni juce drhtale ruke...kao narkomanu :)

znaci, kao da imam vibrator u rukama ..  ya

cici
Lencuga

Van mreže Van mreže

« Odgovor #270 poslato: Jun 19, 2010, 11:14:03 am »

Zdravo svima,ovde je Maja i moram se odmah postideti zato sto mi ovaj status "Lencuge" odgovara 100%. :)
Imam jednu "situaciju" pa zelim da pitam sve one koji se u ovo razumeju...
Naime,u aprilu sam na poklon dobila MELT sagorevac i tada smo ga otvorili da bi moj momak probao kako radi a ja sam ga odlozila kad dodje lepse vreme za trcanje (koje je uveliko doslo)...e sad mene interesuje da li Meltu nesto moze da fali sto je stajao tako par meseci(zatvoren,naravno), jer je on tecan u onim kapsulama a sada je malo gusci...Mozda je glupo ali moram da pitam ne bi da pijem a da nema efekta ili da mi nesto fali...hehehe...Na pakovanju pise EXP 01/12 kupljen u xsportu... -clap-naravno...
Unapred zahvalna LENCUGA...
P.S.Redovno  citam forum, ako je to za neku pohvalu....
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #271 poslato: Jun 19, 2010, 11:20:18 am »

Zdravo svima,ovde je Maja i moram se odmah postideti zato sto mi ovaj status "Lencuge" odgovara 100%. :)
Imam jednu "situaciju" pa zelim da pitam sve one koji se u ovo razumeju...
Naime,u aprilu sam na poklon dobila MELT sagorevac i tada smo ga otvorili da bi moj momak probao kako radi a ja sam ga odlozila kad dodje lepse vreme za trcanje (koje je uveliko doslo)...e sad mene interesuje da li Meltu nesto moze da fali sto je stajao tako par meseci(zatvoren,naravno), jer je on tecan u onim kapsulama a sada je malo gusci...Mozda je glupo ali moram da pitam ne bi da pijem a da nema efekta ili da mi nesto fali...hehehe...Na pakovanju pise EXP 01/12 kupljen u xsportu... -clap-naravno...
Unapred zahvalna LENCUGA...
P.S.Redovno  citam forum, ako je to za neku pohvalu....
slobodno mozes da ga pijes
iscitaj ovu temu da vidis kako se pije
bices prezadovoljna 33

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO !!!!
WWW.XSPORT.RS/gym
cici
Lencuga

Van mreže Van mreže

« Odgovor #272 poslato: Jun 19, 2010, 11:44:01 am »

Hvala puno na odgovaru...naravno sad nemam vise opravdanja...selotejp na usta i pravac na trcanje...
Procitala sam o nacinu koriscenja...ja bi pocela sa jednom  ujutru pre treninga i jednom popodne...da vidim kako reagujem..."da mi srce ne preskace"....hahaha....
Hvala jos jednom na pomoci...
stardust
Lady
XSPORT hronicar
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #273 poslato: Jun 19, 2010, 11:57:49 am »

Hvala puno na odgovaru...naravno sad nemam vise opravdanja...selotejp na usta i pravac na trcanje...
Procitala sam o nacinu koriscenja...ja bi pocela sa jednom  ujutru pre treninga i jednom popodne...da vidim kako reagujem..."da mi srce ne preskace"....hahaha....
Hvala jos jednom na pomoci...

nikako selotejp na usta, nego 5-6 izbalansiranih obroka!

"I`m not used to feeling like I belong where I am."

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!!
WWW.XSPORT.RS/gym
cici
Lencuga

Van mreže Van mreže

« Odgovor #274 poslato: Jun 19, 2010, 12:07:36 pm »

naravno...sve znam...citala ali da li sam upamtila...videcemo...uglavnom ima jako dobrih jelovnika kod devojaka na forumu pa sam to gledala...
Selotejp se vise odnosi na proklete slatkise...kojih nikad dosta...
i jos...samo da pohvalim sve vas koji  svima strpljivo izlazite u susret....stvarno ste veeeelika pomoc za pocetnike...
Barbosa
Lencuga

Van mreže Van mreže

« Odgovor #275 poslato: Jun 24, 2010, 08:45:46 pm »

Ja se razmisljam da uzmem MeltDown ali me interesuje zasto svi koji su popili kutiju sagorevaca i zadovoljilji sebe po pitanju kilaze i skidanje sala,opet traze da piju jos i jos,jel se to postaje zavistan?

Zanima me ako bih pio Melt i bio zadovoljan rezultatima i prestao da ga pijem a naravno nastavio da se hranim zdravo sa dosta proteinske nemasne hrane i redovno trenirao u teretani,da li bi se nakon nekoliko meseci povratilo salo ili bar neki procenat sala?

Zeleo bih da cujem iskustva ljudi koji su pili Melt i bili zadovoljni posle njegovog sagorevanja sala,i sta se desavalo dalje kada su prestali da ga piju da li im se salo povratilo posle nekog duzeg vremena recimo 6 meseci i vise

Unapred hvala
Warlord
Gost
« Odgovor #276 poslato: Jun 24, 2010, 08:50:52 pm »

pa zato sto recimo imas 15 kg viska..onda uzmes sagorevac pa smanjis za 7-8kg..pa u sebi kazes "majku mu ovo sljaka stvarno" pa onda uzmes jos jednu jer si se napalio i hoces jos dole..pa ode jos 5 kg..i pocnu da ti se vide plocice..pa onda kazes sebi" brate ne mogu da verujem vide mi se plocice"...pa onda hoces da skines i donji stomak..pa tako zaredjas...jer se palis na samog sebe kako dobro izgledas:)))))
Barbosa
Lencuga

Van mreže Van mreže

« Odgovor #277 poslato: Jun 24, 2010, 08:57:49 pm »

To si apsolutno u pravu,ogledala nikad dosta,ali kada dodjem da mi se vide plocice i kazem e sad je super,a koristim istu ishranu i treninge da li ce se vratiti salo,posto ga vrlo slabo skidam.
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #278 poslato: Jun 24, 2010, 08:58:54 pm »

sve zavisi koliko imas da skines
ako imas 30kg onda ce ti trebati sigurno 3 kutije,ali sa tri kutije uz pravilnu ishranu i trening resavas taj problem;)

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO !!!!
WWW.XSPORT.RS/gym
Barbosa
Lencuga

Van mreže Van mreže

« Odgovor #279 poslato: Jun 25, 2010, 12:18:54 am »

sve zavisi koliko imas da skines
ako imas 30kg onda ce ti trebati sigurno 3 kutije,ali sa tri kutije uz pravilnu ishranu i trening resavas taj problem;)

Za koliko vremena se popije 1 kutija,jel treba u pocetku slabije da pijem pa posle da povecam dozu?
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: