Mr.Paf
Redovan vezbac
Na mreži
NEVER GIVE UP
|
 |
« Odgovor #760 poslato: Jul 30, 2010, 09:35:55 pm » |
|
mali savet.....da li da uzmem Animal Cut ili Xenadrine...???
|
|
|
|
|
|
ela ela
|
 |
« Odgovor #761 poslato: Jul 30, 2010, 09:53:16 pm » |
|
Animal
|
|
|
|
|
Mr.Paf
Redovan vezbac
Na mreži
NEVER GIVE UP
|
 |
« Odgovor #762 poslato: Jul 30, 2010, 10:03:42 pm » |
|
Hvala Ela x2
|
|
|
|
|
|
ultraViolet
|
 |
« Odgovor #763 poslato: Avgust 19, 2010, 12:38:41 pm » |
|
izmedju ta dva animal definitivno! inace probah novi sareni animal :)...WAOO!! znaci extra...
|
|
|
|
|
Mr.Paf
Redovan vezbac
Na mreži
NEVER GIVE UP
|
 |
« Odgovor #764 poslato: Avgust 19, 2010, 02:28:21 pm » |
|
Sareni Animal....to je nesto novo?? U cemu je razlika??
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #765 poslato: Avgust 19, 2010, 11:59:37 pm » |
|
izmedju ta dva animal definitivno! inace probah novi sareni animal :)...WAOO!! znaci extra...
tek sad, pa mi to imamo vec 6 meseci ako ne i duze... Sareni Animal....to je nesto novo?? U cemu je razlika??
Nova formula, sad su sve kapsule svakojakih boja...
|
X SPORT Online shop
|
|
|
Mr.Paf
Redovan vezbac
Na mreži
NEVER GIVE UP
|
 |
« Odgovor #766 poslato: Avgust 20, 2010, 12:21:51 am » |
|
Da li je nesto menjano u sastavu...??
|
|
|
|
|
|
ultraViolet
|
 |
« Odgovor #767 poslato: Avgust 20, 2010, 02:02:44 pm » |
|
malo su jace doze..
@Igor pa nisam stigla od silnih drugih ;))
|
|
|
|
|
Mr.Paf
Redovan vezbac
Na mreži
NEVER GIVE UP
|
 |
« Odgovor #768 poslato: Avgust 20, 2010, 02:54:42 pm » |
|
Da li je neko uzimao i novi Animal i Mitotropin...Zanima me poredjenje....??? Da li nov Animal ima jaci kick od starog..???
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #769 poslato: Avgust 20, 2010, 03:51:06 pm » |
|
Da li je neko uzimao i novi Animal i Mitotropin...Zanima me poredjenje....??? Da li nov Animal ima jaci kick od starog..???
ljudi ANIMAL je jako skup sami zakljucite,a MITO bolje radi SIGURNO,pijes 6tab i traje oko 35 dana cena 4950din ANIMAL CUTS traje 21 dan 18tab dnevno cena 5050din
|
ubijam se od HEMIJE!!!!!!!
|
|
|
Mr.Paf
Redovan vezbac
Na mreži
NEVER GIVE UP
|
 |
« Odgovor #770 poslato: Avgust 20, 2010, 03:59:23 pm » |
|
OK... 
|
|
|
|
|
Warlord
V.I.P
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
ubijam se od plazme
|
 |
« Odgovor #771 poslato: Avgust 20, 2010, 05:59:21 pm » |
|
animal ima do jaja naziv:))))
|
|
|
|
Lacky
Vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #772 poslato: Avgust 26, 2010, 10:55:07 am » |
|
Novi animal je mnogo tezi za zeludac od starog... Sa starim nisam imoa nikakvih problema a sa novim stalno... smrdi na ruski caj :S Red Line je zakon 
|
|
|
|
TheN
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #773 poslato: Avgust 28, 2010, 05:28:56 pm » |
|
Uzecu ovih dana ovaj sagorevac, zanima me da li bi bilo dobro da uzmem uz ovo i tecne AK da pijem posle treninga, ili BCAA? Ne planiram raditi u teretani vec dosta trcanja,vreca za box,propadanja zgibovi trbusnjaci i tako to... cilj mi je sto bolja definicija da skinem vise glupi stomak i salce oko grudi, makar bio mrsav, bar cu dobiti definiciju pa cu onda raditi masu 
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #774 poslato: Avgust 28, 2010, 10:28:03 pm » |
|
Uzecu ovih dana ovaj sagorevac, zanima me da li bi bilo dobro da uzmem uz ovo i tecne AK da pijem posle treninga, ili BCAA? Ne planiram raditi u teretani vec dosta trcanja,vreca za box,propadanja zgibovi trbusnjaci i tako to... cilj mi je sto bolja definicija da skinem vise glupi stomak i salce oko grudi, makar bio mrsav, bar cu dobiti definiciju pa cu onda raditi masu  ni jedno ni drugo nego PROTEIN!!!!
|
|
|
|
TheN
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #775 poslato: Avgust 29, 2010, 03:04:26 pm » |
|
Uzecu ovih dana ovaj sagorevac, zanima me da li bi bilo dobro da uzmem uz ovo i tecne AK da pijem posle treninga, ili BCAA? Ne planiram raditi u teretani vec dosta trcanja,vreca za box,propadanja zgibovi trbusnjaci i tako to... cilj mi je sto bolja definicija da skinem vise glupi stomak i salce oko grudi, makar bio mrsav, bar cu dobiti definiciju pa cu onda raditi masu  ni jedno ni drugo nego PROTEIN!!!! moglo bi i to :) a kontao sam mi trening bude ovako, jedan dan trcanje 30 min,sa vezbama snage, propadanj zgibovi trbusnjaci itd... drugi dan samo vreca za box.. nedelja odmor, jednu kesicu bih pio ujutru, a svaki trening bih radio u vecernjim satima, kada bih popio i drugu..tj negde poslepodne... jel to ok? i zanima me na koji nacin da unosim ugljene hidrate? sta da jedem a da je okej?
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2010, 09:51:14 pm TheN »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #776 poslato: Avgust 30, 2010, 05:13:45 pm » |
|
Uzecu ovih dana ovaj sagorevac, zanima me da li bi bilo dobro da uzmem uz ovo i tecne AK da pijem posle treninga, ili BCAA? Ne planiram raditi u teretani vec dosta trcanja,vreca za box,propadanja zgibovi trbusnjaci i tako to... cilj mi je sto bolja definicija da skinem vise glupi stomak i salce oko grudi, makar bio mrsav, bar cu dobiti definiciju pa cu onda raditi masu  ni jedno ni drugo nego PROTEIN!!!! moglo bi i to :) a kontao sam mi trening bude ovako, jedan dan trcanje 30 min,sa vezbama snage, propadanj zgibovi trbusnjaci itd... drugi dan samo vreca za box.. nedelja odmor, jednu kesicu bih pio ujutru, a svaki trening bih radio u vecernjim satima, kada bih popio i drugu..tj negde poslepodne... jel to ok? i zanima me na koji nacin da unosim ugljene hidrate? sta da jedem a da je okej? pa hidrate unosis kroz usta a dobri izvori su pirinac,krompir,ovsene,integralne testenine
|
|
|
|
TheN
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #777 poslato: Avgust 30, 2010, 06:00:45 pm » |
|
ozb? probacu  al hvala na odg :) i znas sta bih te jos pitao, ako trcanje odradim ujutru, znaci cim ustanem popijem AC, posle 30 min krenem treninga, kad zavrsim kakav obrok da pojedem? ovsene?
|
|
|
|
|
TheN
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #778 poslato: Septembar 03, 2010, 04:18:34 pm » |
|
Uzeo sam danas AC, od sutra pocinjem sa koriscenjem....za 21 dan izvestavam o rezultatima 
|
|
|
|
|
Mr.Paf
Redovan vezbac
Na mreži
NEVER GIVE UP
|
 |
« Odgovor #779 poslato: Septembar 03, 2010, 04:23:05 pm » |
|
Mogo bi da se slikas sada pa da uporedimo razliku za 21 dan...:)) Ali obrati paznju na ishranu,jer dzaba ti sagorevac ako ne sredis ishranu...
|
|
|
|
|
|