Kika
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #60 poslato: April 16, 2010, 09:22:55 am » |
|
ISS OhYeah!® Good Grab™ sabija koliko je dobra  salzem se  one sa kikirikijem su kao snikers:)))
|
|
|
|
|
|
Rasha
Gost
|
 |
« Odgovor #61 poslato: April 16, 2010, 11:01:04 am » |
|
e e e upravo ta  .....
|
|
|
|
|
Kika
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #62 poslato: April 16, 2010, 12:05:46 pm » |
|
e e e upravo ta  ..... o yeah!!!!! 
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #63 poslato: April 16, 2010, 12:10:38 pm » |
|
|
|
|
|
Kika
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #64 poslato: April 16, 2010, 12:12:25 pm » |
|
da da i te sam probala upravu su odlicne su nisu onako suve i nelepe se za zube:D a sastav je extra!!!! Ove su i vece od oh yeaha!!!
|
|
|
|
|
Nion
Redovan vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #65 poslato: April 18, 2010, 09:52:10 pm » |
|
|
|
|
|
|
Kika
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #66 poslato: April 19, 2010, 09:49:33 am » |
|
dobro ovo je domaca radinos,t ali nige proteina ipak ostajem pri tome da su oh yeah brutalno dobre  a nisu lose ni ove http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=193 jesu malo suvkaste ali su ok skroz
|
|
|
|
|
Nion
Redovan vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #67 poslato: April 19, 2010, 10:01:29 am » |
|
dobro ovo je domaca radinos,t ali nige proteina ipak ostajem pri tome da su oh yeah brutalno dobre  a nisu lose ni ove http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=193 jesu malo suvkaste ali su ok skroz [/quote nisi procitala do kraja evo i deo Da bi ove integralne štanglice pored ugljenih hidrata imale i belančevine, možete staviti i protein surutke u prahu (whey protein) i time dobiti carbo/proteinsku štanglicu.
|
|
|
|
|
Kika
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #68 poslato: April 19, 2010, 10:16:25 am » |
|
moja greska... pa ovako sa proteinom moze da prodje 
|
|
|
|
|
Nion
Redovan vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #69 poslato: April 19, 2010, 10:22:01 am » |
|
moja greska... pa ovako sa proteinom moze da prodje  [/quote tome ti i pricam zasto sam i dao clanak kupis blend neki zavrisis posao :)
|
|
|
|
|
peyton
Lady
Bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #70 poslato: April 20, 2010, 02:58:12 pm » |
|
e,samo da kazem da je odlicno ispala ova "domaca" proteinska cokoladica... danas sam je imala umesto standarnog dorucka i dobar je ukus,oblik,svezina,sve...plus je jako prakticno za nosenje. ja sam stavila 50g ovsenih,pola merice blenda cokolada i kasicica kikiriki putera,malcice vode i kad se spojilo, upakovala u foliju i napravila cetvrtast oblik oko 15g P,30g UH,10g masti...oko 300kcal
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #71 poslato: April 20, 2010, 03:13:33 pm » |
|
e,samo da kazem da je odlicno ispala ova "domaca" proteinska cokoladica... danas sam je imala umesto standarnog dorucka i dobar je ukus,oblik,svezina,sve...plus je jako prakticno za nosenje. ja sam stavila 50g ovsenih,pola merice blenda cokolada i kasicica kikiriki putera,malcice vode i kad se spojilo, upakovala u foliju i napravila cetvrtast oblik oko 15g P,30g UH,10g masti...oko 300kcal
zanimljivo moram da priznam 
|
|
|
|
Nion
Redovan vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #72 poslato: April 20, 2010, 08:16:32 pm » |
|
heheh :) 
|
|
|
|
|
super_girl
Lady
Etiopljanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #73 poslato: Jul 13, 2010, 06:49:18 pm » |
|
ufff ja obozavam all stars cokoladice, majku mu sad se ne secam kako se zovu aaaaa evo ga evo ga :) HY-PRO mmmm a volim i one chocolate chip cookies al sad ne znam ko ih proizvodi... ma te cokoladice su navlaka cak i meni koja ne volim slatkise. nekako prija mi sto su onako kako bih rekla za zvakanje kao kiki bombone ako me razumete :) i sad ja ispade kinky :) salu na stranu, pretpostavljam da na restriktivnoj dijeti nista od ovih bar-ova ne dolazi u obzir?
|
love your enemies, it fucks with their heads
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #74 poslato: Jul 13, 2010, 06:51:51 pm » |
|
ufff ja obozavam all stars cokoladice, majku mu sad se ne secam kako se zovu aaaaa evo ga evo ga :) HY-PRO mmmm a volim i one chocolate chip cookies al sad ne znam ko ih proizvodi... ma te cokoladice su navlaka cak i meni koja ne volim slatkise. nekako prija mi sto su onako kako bih rekla za zvakanje kao kiki bombone ako me razumete :) i sad ja ispade kinky :) salu na stranu, pretpostavljam da na restriktivnoj dijeti nista od ovih bar-ova ne dolazi u obzir?
Gledaj da sto manje secera imaju, okrenes pogledas sastav i tamo pise Ugljeni hidrati ???gr pa ispod od toga seceri ???gr Mada nemoj ih bas primenjivati cesto, samo bas kad ne mozes stici jesti
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
super_girl
Lady
Etiopljanin

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #75 poslato: Jul 13, 2010, 06:56:07 pm » |
|
znaci samo seceri su problematicni, od ukupnog zbira UH? ima neke low carb cokoladice, ja ne mogu da se setim ko ih pravi, pomozite ako neko zna...
|
love your enemies, it fucks with their heads
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #76 poslato: Jul 13, 2010, 06:57:59 pm » |
|
znaci samo seceri su problematicni, od ukupnog zbira UH? ima neke low carb cokoladice, ja ne mogu da se setim ko ih pravi, pomozite ako neko zna...
Pa da uglavnom, ali cesto se desi da oni prikriju npr maltodekstrin sto je isto secer...zato sam ti rekao nemoj bas cesto...
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #77 poslato: Jul 13, 2010, 07:15:07 pm » |
|
imaju EAS-ove carb sense, ja sam sve probala i stvarno su extra ali i to je varanje...pise tipa 3g uh ali i secerni alkoholi se racunaju s tima da oni imaju 3/4 Kcal...tako da ispadne oko 17g(ovisi o cokoladici) mesto njihovih 3-4g.
|
..I didn't lose my mind, it was mine to give away..
|
|
|
|
|
Natanijel
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #79 poslato: Avgust 01, 2010, 11:20:37 pm » |
|
jel ste probali Royal Bar cokoladice---po meni su najbolje za nijansu bolje od Oh Yeah....Iso meal mi je najlosiji,ali ove Royal prva liga!
|
|
|
|
|
|