Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Dekstroza  (Pročitano 25443 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
stardust
Lady
XSPORT hronicar
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #340 poslato: Maj 15, 2010, 01:57:15 pm »

genetika i nista vise
bas tako.jos da ima i znanje,to bi bilo super.
ajde realno
da imam dobru genetiku,metabolizam da mi je formula bolela bi me ona stvar da ucim i da radim to sto radim,nego jednostavno MUKA me tera da znam sve o hrani i supsima,tako da i razumem tog like bole ga,izgleda odlicno sa pizzom.sta bi ja dao da mogu da jedem uvek sta hocu i da izgledam ovako kako sad izgledam glavom u zid glavom u zid glavom u zid glavom u zid
Mislim da ne treba da zalis, sva ta losa hrana dodje na naplatu. kad-tad! Nije sve samo u izgledu!
ovo sam i ja pomislio...Ja zbog izgleda ne bih toliko mario iskreno,glavni razlog sto ja recimo ocu da sredim svoj zivot je zdravlje..Ja sam relativno zadovoljan sa sobom i sada,ali bitno mi je zbog zdravlja da popravim zivot..Zato bih ja uvek radije obezbedio omegu 3 ,vitamine kvalitetno povrce pre nego neki NO...
Bravo!  clap A odatle dolazi i lep izgled  33
Prijavi uredniku   Sačuvana

"I`m not used to feeling like I belong where I am."

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!!
WWW.XSPORT.RS/gym
Warlord
Gost
« Odgovor #341 poslato: Maj 15, 2010, 01:59:35 pm »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. ya ya ya ya ya ya ya ya ye
deki84
Redovan vezbac
*
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

« Odgovor #342 poslato: Maj 15, 2010, 02:00:07 pm »

genetika i nista vise

da da, ti su najjaci imaju extra genetiku i daju neke glupe savete drugima vezano za ishranu ili vezbanje jer su ubedjeni da su takvi zbog toga.
guga87
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!

« Odgovor #343 poslato: Maj 15, 2010, 02:02:48 pm »

genetika i nista vise

da da, ti su najjaci imaju extra genetiku i daju neke glupe savete drugima vezano za ishranu ili vezbanje jer su ubedjeni da su takvi zbog toga.
taj fazon.
inace,treba vezbati najvise zbog zdravlja,pa onda izgleda.da vezbam samo zbog izgleda,onda bih uzimao hemiju u to mnogo jaku.ovako,imas zdravlje i dobar izgled.kako kazu telo je dobro ako je zdravo iznutra.

Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #344 poslato: Maj 15, 2010, 03:39:43 pm »

da imam dobru genetiku,metabolizam da mi je formula bolela bi me ona stvar da ucim i da radim to sto radim,nego jednostavno MUKA me tera da znam sve o hrani i supsima,tako da i razumem tog like bole ga,izgleda odlicno sa pizzom.sta bi ja dao da mogu da jedem uvek sta hocu i da izgledam ovako kako sad izgledam glavom u zid glavom u zid glavom u zid glavom u zid

u pravu si brate, tako i ja ponekad kontam i zavidim ljudima sa extra genetikom,ali kad razmisliš i pogledaš oko sebe skontaš da uvek treba da budeš zadovoljan sa onim što jesi... jer pazi, šta bi bilo da pored toga što nemaš neku extra genetiku, nemaš ni para ni vremena da izfinansiraš dobru ishranu i suplementaciju... onda bi zavideo ne samo onima sa extra genetikom, nego i onima koji mogu da izfinansiraju 600 gr. mesa, 300 gr. sira, i kvalitetne supse oko treninga... ;)
a veruj mi da je za mnogo, mnogo ljudi to luksuz.
a šta bi bilo da, ne daj Bože, iimaš neku hroničnu bolest ili povredu pa da si zbog toga uskraćen ne samo za treninge već i normalan život uopšte, itd.
ima toliko ljdui koji su u mnogo goroj situaciji, da im genetika u tom smislu nije ni na kraj pameti jer ih muče mnogo veći problemi od toga da li će se ugojiti od parčeta pice... ;)

zato je moje mišljenje da uvek treba biti zadovoljan onim što jesi i kako živiš, a ne zavideti nekima što im je Bog podario... jbg, negde dobiješ, negde izgubiš, takav je život... koliko god može bolje, veruj mi da može i mnogo gore od onog kako je sad... 33

tek kad izgubiš nešto, shvatiš koliko ti je to značilo a da toga nisi ni bio svestan...
guga87
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #345 poslato: Maj 15, 2010, 04:00:19 pm »

ma to samo naturalni moze da se bahanalise tako,a ostali nemaju ni za hleb i mleko ;)))
ljudi muku muce sa zivotom,a on kuka sto mu se pica lepi za stomak...e sto mrzim ove razmazene likove :-P  24

filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #346 poslato: Maj 15, 2010, 04:06:41 pm »

Ma svi mi se ovde bahanališemo, realno... ;)
ja na hranu trošim koliko i moji ukućani zajedno... pa pogledam šta jedu, par jaja, pasulj, pola kile hleba, nešto mesa i to je to... al jbg, mnogo masna hrana pa puno i zasićuje, zato i ispadne jeftinije...
jbg, nije ovo jeftin sport, al šta ćeš... :(
ma treba biti zadovoljan onim što jesi i to je cela suština... da imam porodicu, ženu, decu, znaš kad bih mogao da jedem ko sad... ćuti i uživaj dok možeš... Cheesy
$ Bestia $
Masivan bilder
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #347 poslato: Maj 15, 2010, 04:10:43 pm »

ja na hranu trošim koliko i moji ukućani zajedno... pa pogledam šta jedu, par jaja, pasulj, pola kile hleba, nešto mesa i to je to... al jbg, mnogo masna hrana pa puno i zasićuje, zato i ispadne jeftinije...
ma treba biti zadovoljan onim što jesi i to je cela suština... da imam porodicu, ženu, decu, znaš kad bih mogao da jedem ko sad... ćuti i uživaj dok možeš... Cheesy

koliko trosis mesecno na hranu ?

Sreca prati hrabre .     .         .  :)
filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #348 poslato: Maj 15, 2010, 04:14:27 pm »

koliko trosis mesecno na hranu ?

dosta, nisam bacio na papir pa ne mogu da kažem sad tačno...
guga87
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #349 poslato: Maj 15, 2010, 04:45:51 pm »

genetika i nista vise
ajde realno
jeste to brate,ti si ulozio mnogo u sebe i sve to.ali ko moze da se pohvali takvim izgledom bez AAS-a i opet imas spor metabolizam i nisi mnogo genetski nadaren,a postigao si to sto si postigao.to je jos veca nagrada i treba da budes jos srecniji bas zbog toga sto nisi geneticar,a uradio si nesto sa sobom.don't wory,be happy :)))

Astral
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #350 poslato: Maj 15, 2010, 06:42:10 pm »

u pravu si brate, tako i ja ponekad kontam i zavidim ljudima sa extra genetikom,ali kad razmisliš i pogledaš oko sebe skontaš da uvek treba da budeš zadovoljan sa onim što jesi... jer pazi, šta bi bilo da pored toga što nemaš neku extra genetiku, nemaš ni para ni vremena da izfinansiraš dobru ishranu i suplementaciju... onda bi zavideo ne samo onima sa extra genetikom, nego i onima koji mogu da izfinansiraju 600 gr. mesa, 300 gr. sira, i kvalitetne supse oko treninga... ;)
a veruj mi da je za mnogo, mnogo ljudi to luksuz.
a šta bi bilo da, ne daj Bože, iimaš neku hroničnu bolest ili povredu pa da si zbog toga uskraćen ne samo za treninge već i normalan život uopšte, itd.
ima toliko ljdui koji su u mnogo goroj situaciji, da im genetika u tom smislu nije ni na kraj pameti jer ih muče mnogo veći problemi od toga da li će se ugojiti od parčeta pice... ;)

zato je moje mišljenje da uvek treba biti zadovoljan onim što jesi i kako živiš, a ne zavideti nekima što im je Bog podario... jbg, negde dobiješ, negde izgubiš, takav je život... koliko god može bolje, veruj mi da može i mnogo gore od onog kako je sad... 33

tek kad izgubiš nešto, shvatiš koliko ti je to značilo a da toga nisi ni bio svestan...
[/quote]

kako lepo receno...svaka ti dala :)
« Poslednja izmena: Maj 15, 2010, 06:43:59 pm Astral » Prijavi uredniku   Sačuvana
Nennad
Bilder
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #351 poslato: Maj 15, 2010, 06:43:23 pm »

Ja imam dobrog druga, geneticara, ja jedem kuvano belo i kupus, on cepa picu i cokoladice i jos me zajebava, brate sta to radis, sto se patis? Ja mu objasnjavam da ne valja cokolada pre treninga, on me gleda belo. Covek pije gejner pred spavanje..  Dodje mi da ga izudaram. Cheesy A iskreno, nema pojma covek o ishrani i vezbanju, dovoljno je da malo pojaca kalorije i eto ga manekenski izgled.
.Gladiator.
Pozer
*
Van mreže Van mreže

"Go Hard... Or Go Home."

« Odgovor #352 poslato: Maj 17, 2010, 04:30:12 pm »

Jel moze dekstroza da se kombinuje nekako sa normalnim obrokom. 15min posle treninga jedem(belo meso 200g i krompir 300g). Jel ce mi znaciti ako je budem pio uz obrok ili posle obroka??

Zivot je teska borba, ko sme taj moze, ko ne zna za strah, taj ide napred.
jagodanbg
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #353 poslato: Maj 17, 2010, 04:33:36 pm »

ne
Dulee
Vezbac
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #354 poslato: Maj 17, 2010, 04:36:11 pm »

moze li posle treninga da se pije gejner sa dexom?ili to ne valja?
jagodanbg
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #355 poslato: Maj 17, 2010, 04:37:11 pm »

nema potrebe, gejneri vec sadrze secer!
Dulee
Vezbac
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #356 poslato: Maj 17, 2010, 04:38:36 pm »

aha,ok hvala :)jer sam stavljao nekih 40 grama,ali necu vise.
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #357 poslato: Maj 18, 2010, 12:09:09 am »

moze li posle treninga da se pije gejner sa dexom?ili to ne valja?
moze gainer posle treninga, ne treba dodatni uh...

TensSA
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #358 poslato: Maj 18, 2010, 12:35:32 am »

Tehnicki gledano, svi pijemo "home made" gainer poslije treninga, smao sa kolicinama prema potrebi. 33
Warlord
Gost
« Odgovor #359 poslato: Maj 18, 2010, 01:26:27 am »

Tehnicki gledano, svi pijemo "home made" gainer poslije treninga, smao sa kolicinama prema potrebi. 33

da dex + malto i whey
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 22   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: