Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: pozz svima  (Pročitano 3334 puta)
0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Jack Sparrow
Lencuga

Van mreže Van mreže

« poslato: Jun 15, 2010, 11:34:47 pm »

ovako da odmah napišem što me muči
treniram već skoro 8 mjeseci i pijem anabolic whey i mass od sciteca za masu,što se tiče mase tj kilaže ja sam u ovih 7 mjeseci sa 75 kila došao na 90....
što se tiče toga ja sam dobio samo na kilaži a što se tiče mišića i razvoja tijela to nisam ništa dobio,ne primijete mi se mišići da su se napumpali,a za to vrijeme bi se trebale primijetiti velike razlike,pošto idem sam od društva smatram da su mi možda krive kilaže sa kojima vježbam mislim na utege ne forsiram se previše sa kilažom...
pa me zanima neki dobar trening i neki bolji preparat ako mi netko može postaviti da postignem nešto što jako želim pošto nam je to prva i jedina teretana otovrena kod mene na otoku...
pozdrav
Prijavi uredniku   Sačuvana
LEBRON
Redovan vezbac
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Lebron King James #23

« Odgovor #1 poslato: Jun 15, 2010, 11:37:11 pm »

Najbolji preparat ti je HRANA... Kako se hranis?
Jack Sparrow
Lencuga

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 16, 2010, 12:12:26 am »

pozz
pa hrane se držim što više mogu,riba,pileće meso,tuna,riža,jaja....sve  što mi je najviše i potrebno...
Bokica(r)
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

jednom se živi

« Odgovor #3 poslato: Jun 16, 2010, 01:25:35 am »

baci sliku pa da vidimo mi to..inace nije fora kad se gledas na dan 2h pa ni ne primetis razliku msm uzmi metar i meri ruke ledja stomak noge i uporedjuj isto tako i kilaze...meri jednom mesecno pa ces videti jel ima napretka

Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 16, 2010, 10:23:46 am »

ovako da odmah napišem što me muči
treniram već skoro 8 mjeseci i pijem anabolic whey i mass od sciteca za masu,što se tiče mase tj kilaže ja sam u ovih 7 mjeseci sa 75 kila došao na 90....
što se tiče toga ja sam dobio samo na kilaži a što se tiče mišića i razvoja tijela to nisam ništa dobio,ne primijete mi se mišići da su se napumpali,a za to vrijeme bi se trebale primijetiti velike razlike,pošto idem sam od društva smatram da su mi možda krive kilaže sa kojima vježbam mislim na utege ne forsiram se previše sa kilažom...
pa me zanima neki dobar trening i neki bolji preparat ako mi netko može postaviti da postignem nešto što jako želim pošto nam je to prva i jedina teretana otovrena kod mene na otoku...
pozdrav
verujem da si se jako ZALIOOOO!!
i da si mozda bolje izgledao sa 75kg nego sada sa 90kg
sam kazes da si dobio na kilazi a misici se ne vide,a to sto ti je zategnuto to je voda najobicnija potkozna;)
hrani se CISTO,izbaci sada gajner ubaci blend i whey

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO !!!!
WWW.XSPORT.RS/gym
TensSA
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 16, 2010, 10:43:07 am »

baci sliku pa da vidimo mi to..inace nije fora kad se gledas na dan 2h pa ni ne primetis razliku msm uzmi metar i meri ruke ledja stomak noge i uporedjuj isto tako i kilaze...meri jednom mesecno pa ces videti jel ima napretka
Tako i ja radim, tek onda po obimima vidis napredak, po ogledalu slabo...jedino po slikama se moze vidjeti napredak...

Btw i ja sam skocio sa 78 kila na 90 za 4 mjeseca pa sam morao gubiti 2 mjeseca da skidam isto, ali ko me je*e kad sam htjeo 400 gr UH unosiit na moju tezinu...sada nema vise od 200-250 gr uh...samo kvalitetno...
jagodanbg
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 16, 2010, 10:44:32 am »

a kada preporucujete i whez i blend, da li blend preporucujete da se koristi za dorucak uz ovsene ili i u drugim nekim slucajevima!?
TensSA
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 16, 2010, 10:45:54 am »

Zavisno od toga kada ti je sledeci obrok, ako ces jesti sat-dva poslije toga onda mozes whey, ali ako mislis za 3 sata opet jesti onda stavi blend...
Bokica(r)
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

jednom se živi

« Odgovor #8 poslato: Jun 16, 2010, 01:35:50 pm »

x2

filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jun 16, 2010, 02:00:19 pm »

ma to su tolike sitnice da nisu vredne opterećivanja... ok, bolje je blend sa više izvora proteina staviti, al to da li će jesti ponovo za 2 ili 3 sata je za rekreativca stvarno nebitno i ama baš nikakvu razliku neće napraviti.. jedi kako ti odgovara, i to je sve... ovsene+blend ili ovsene+whey, manje-više ista stvar, mala prednost ovom prvom ali nepotrebno tolikog zamaranja sitnicama... 33
Bokica(r)
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

jednom se živi

« Odgovor #10 poslato: Jun 16, 2010, 02:07:51 pm »

ja sam uvek za whey jer ako kupujes male kante one od 900g 2500za whey 2500za blend a za te pare kupis jednu kantu od 2.5kg ili kako vec whey-a..

filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Jun 16, 2010, 02:17:21 pm »

ja sam uvek za whey jer ako kupujes male kante one od 900g 2500za whey 2500za blend a za te pare kupis jednu kantu od 2.5kg ili kako vec whey-a..

Zato se uvek kupuju najveće veće kante... 33
blend i izolat od 2,27 kg
koncentrat od 4,54 kg ;)
Bokica(r)
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

jednom se živi

« Odgovor #12 poslato: Jun 16, 2010, 02:22:14 pm »

al ko finansije ne pustaju onda kazem prednos ovome..

Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Tagovi:: lebron james misici

Prebaci se na: