Burner
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3160 poslato: Avgust 27, 2010, 10:27:35 pm » |
|
Trazio sam, ali izgleda da je taj ko je postavio u medjuvremenu obrisao... Znam da se ne isplati narucivati, ali da li neko narucuje nesto sto nema u xsportu sa bodybuilding.com, dao bih mu novac da mi naruci i castio bih ga.
zatim narucis koji zelis sups i na mestu polja zemlje stavis hrvatska(jer nema srbije) a ispod u state stavis srbija i sve ostale podatke... Bruka! Gledo sam ima hrvatska,ALBANIJA,bosna,madjarska bukvalno sve zemlje oko nas samo mi nemamo.A za africke zemlje necu ni da pocinjem
|
Jay Cutler: "I don't do steroids"
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3161 poslato: Septembar 04, 2010, 12:54:25 pm » |
|
danasnja suplementacija oko treninga pre treninga NO. vassive ON.(glupost ziva)2 merice,10g glutamina,5g leucina,10g EAA u toku treninga 10g EAA posle treninga 50g blenda,25g malta,15g dex,5g leucina,20g glutamina,5g kreatina mono obrok posle treninga 150g belog,100g pirinca,1g vitamina C,multi,kalcijum,magnezijum,cink
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #3162 poslato: Septembar 04, 2010, 01:10:16 pm » |
|
svaka cast na kombinaciji suplemenata...ko da si mene pitao sta i kako...samo bi ja eaa uzeo pre treninga 20gr i ne bi pio nista sem vode u toku treninga..ali iovako je full fulova sve lepo iskombinovano i uklopljeno...blend je zakon posle treninga:))))
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3163 poslato: Septembar 04, 2010, 01:15:29 pm » |
|
svaka cast na kombinaciji suplemenata...ko da si mene pitao sta i kako...samo bi ja eaa uzeo pre treninga 20gr i ne bi pio nista sem vode u toku treninga..ali iovako je full fulova sve lepo iskombinovano i uklopljeno...blend je zakon posle treninga:))))
kod blenda mi smeta jedino sto mi malo teze padne posle treninga,whey jbg protrci,dobra kombinacije i FILIPOVA isolat posebno i koncetrat posebno;) mada da mogu da priustim ja bi isao ISOLAT/KAZEIN al opet BITNO JE DA SE PIJE 
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #3164 poslato: Septembar 04, 2010, 01:22:51 pm » |
|
ja bi isao bas blend..od sad cu tako da se vratim iz vise razloga...prvi je to sto nikako da uklopim obrok u roku od 30 min posle pwm-a a to je veoma bitno....a to si u pravu..najbolje bi bilo izolat,koncentrat,kasein..ali to nema ni jedan blend sem sensation81 ULT da kasein bude bas micelarni casein u blendu a ne kalcijum kaseinat..myo je odlicna alternative sem sto nema micelarnog u sebi ili ga ima u tragovima
|
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #3165 poslato: Septembar 04, 2010, 01:30:55 pm » |
|
meni blend isto ne prija, pogotovo finansijski, a ni zadnji whey ( Dym ) nije nesto legao... ALL Isolat se pokazao extra... krecem sa komb isolat/cassein ( micelarni )...pa da vidimo imam neku ideju kako sve to da iskombinujem + bjelanac u prahu...pa cemo da vidimo rezultate
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #3166 poslato: Septembar 04, 2010, 01:36:31 pm » |
|
haha..i sta ces dobiti nego blend i izaci ce te skuplja varijanta:)))..i jos ti nece "leci" :))
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #3167 poslato: Septembar 04, 2010, 01:37:57 pm » |
|
Ja cu staviti sa wheyom sir u sejker i jaja kuvana izrendana pa cu videti sta ce ispasti...
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
change your mind and change your body
|
 |
« Odgovor #3168 poslato: Septembar 04, 2010, 01:40:39 pm » |
|
meni blend isto ne prija, pogotovo finansijski, a ni zadnji whey ( Dym ) nije nesto legao... ALL Isolat se pokazao extra... krecem sa komb isolat/cassein ( micelarni )...pa da vidimo imam neku ideju kako sve to da iskombinujem + bjelanac u prahu...pa cemo da vidimo rezultate
Moguce je da ti ne prija casein iz blenda....
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3169 poslato: Septembar 04, 2010, 01:45:28 pm » |
|
Ja cu staviti sa wheyom sir u sejker i jaja kuvana izrendana pa cu videti sta ce ispasti...
uuuffff bljak...mada treba sve probati 
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #3170 poslato: Septembar 04, 2010, 01:48:45 pm » |
|
uuuffff bljak...mada treba sve probati  Ma brate salim se gde cu to u pm jedino odvojeno ima da pegliram tamo....al dobro Energym je ekstreman pa ono 
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #3171 poslato: Septembar 04, 2010, 01:49:00 pm » |
|
vidjecemo sta mi ne prija....nije cassein u svakom slucaju
@war pa dobicu blend, ali homemade...i ja cu ga dozirati prema sebi i unositi po mom rasporedu, a ne sve odjednom. kapiras? :)
pa i ovako kombinujem bjelanac u prahu i Ellu pred spavanje
@Bukas samo dodaj Stepotrov...da to moze niz grlo
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #3172 poslato: Septembar 04, 2010, 02:04:27 pm » |
|
ako nemas osetljiv stomak probaj..sve su to kvalitetni proteini
|
|
|
|
|
Damek
Etiopljanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #3173 poslato: Septembar 04, 2010, 02:12:30 pm » |
|
Uzimao sam kreatin do pre par dana ,sad sam uzeo kreatin i maximus tribulus 1500mg ,pa sam juce saznao tek da moram da napravim 3 nedelje pauzu do ponovnog uzimanja kreatina ,dal da uzimam tribulus sad ili da ostavim da sacekam sa kreatinom ??? 
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #3174 poslato: Septembar 04, 2010, 02:14:19 pm » |
|
Ja ne bih pravio pauzu...e sad ti vidi a ako imas ispod 25 ne bih ni tribulus..
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3175 poslato: Septembar 04, 2010, 02:18:12 pm » |
|
Uzimao sam kreatin do pre par dana ,sad sam uzeo kreatin i maximus tribulus 1500mg ,pa sam juce saznao tek da moram da napravim 3 nedelje pauzu do ponovnog uzimanja kreatina ,dal da uzimam tribulus sad ili da ostavim da sacekam sa kreatinom ???  predpostavljam da si to uzeo za MASU? nastavi sa kreatinom(nadam se da imas whey)tribulus 3 puta po jedna kao antibiotik na 8 sati
|
|
|
|
Damek
Etiopljanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #3176 poslato: Septembar 04, 2010, 02:21:51 pm » |
|
Uzimao sam kreatin do pre par dana ,sad sam uzeo kreatin i maximus tribulus 1500mg ,pa sam juce saznao tek da moram da napravim 3 nedelje pauzu do ponovnog uzimanja kreatina ,dal da uzimam tribulus sad ili da ostavim da sacekam sa kreatinom ???  predpostavljam da si to uzeo za MASU? nastavi sa kreatinom(nadam se da imas whey)tribulus 3 puta po jedna kao antibiotik na 8 sati Ne razumem sta si hteo da kazes ,da nastavim odmah sa kreatinom ? A sto se tice tribulusa ,tek sam poceo da ga uzimam ,imam 80 kg ,dal valja da uzimam po 3 na dan ?
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #3177 poslato: Septembar 04, 2010, 02:24:05 pm » |
|
pa hteo je da kaze da ne pravis pauzu sto se tice kreatina na 3 nedelje jer si sam rekao da ces da pravis pauzu pa je covek predpostavio da si ga vec pio...tribulus 3 na dan kao sto rece naturalni...:)) masa je mama
|
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #3178 poslato: Septembar 04, 2010, 02:44:28 pm » |
|
ja sam za def...hebes masu :) najbolje se osjecam na suvih 76kg ( u 2. raredu srednje  )
|
|
|
|
LAaki
Pozer
Van mreže
Pol: 
Here I am - this is me
|
 |
« Odgovor #3179 poslato: Septembar 04, 2010, 03:05:04 pm » |
|
Pa bez mase ti nema definicije. Nabij sebi masu pa kokaj definiciju :))
|
|
|
|
|
|