japanac
Bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2260 poslato: Avgust 22, 2010, 12:14:23 am » |
|
U pravu si Igore, mene Elite nadima, dok Prostar ni malo, kao ni Champion nekada, al Isoflex i Iso93 su mame za posle treninga ako ce da se klopa posle, doslovno protrce kroz sistem. Jos jedna stvar da recimo uvek uzmem pre Isoflex jeste sto on kao i svi drugi izolati ima mizernu kolicinu holesterola, na 2 merice Isoflex ima 3mg, dok npr pominjani Sixstar ima 130mg, bitna stavka za recimo nekoga ko ima srcane probleme u porodicnom stablu..
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #2261 poslato: Avgust 22, 2010, 12:17:52 am » |
|
ako mi verujes meni je novi prostar tako dobar da protrci kroz tebe..za 30 min osecam glad..slicno kao i iso93..znaci da je pun pogodak..six star treba mu duze vremena nego prostaru zato i kazem da je koncentrat verovatno kao i nitrotech..ali je ta razlika jako mala..ovde si gladan za 30 ovde za 40-50 min...nebitno totalno..glupo je porediti elite i prostar zar ne :)))..pio sam i jedan i drugi ..tacno se oseti razlika..o ukusu necu da pricam..ali jedino sto odvaja six star od drugih mimo ukusa i rastvorljivosti i cak onih "budzotka" sto ima u njemu je prah koji je dosta sitniji nego kod drugih proteina...jako je fin kao puder
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2262 poslato: Avgust 22, 2010, 12:18:36 am » |
|
Jeste 130mg holesterola daleko vise od 3mg ali veruj ni to nije puno.. Kada bi bio zakon da mora da na svakoj hrani pise barem priblizan label kakv je na suplementima mesna industrija bi prepolovila prodaju ali samo prepolovila jer 80% ljudi nema pojma sta treba jesti i sta je zdravo ali kad bi znanje naroda bilo vece komotno da s ekaze i da zatvore proizvodnju salama, virsli i kompletno svih suhomesnatih proizvoda... ili da napisu na brzoj hrani to.. U meku kao pise nesto ali tako lukavo i "nerazgovetno" da ni ja ne mogu da razumem...
|
|
|
|
Milan09
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2263 poslato: Avgust 22, 2010, 03:35:14 am » |
|
Igore, kakav je Nitro-Tech HardCore? Koji je njegov procenat i koliko vremena prodje do sledeceg obroka nakon sejka?
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2264 poslato: Avgust 22, 2010, 09:20:00 am » |
|
NitroTech je dobar protein ali preskup.. Za te are mozes uzeti i dobar whey i dobre amino..
|
|
|
|
japanac
Bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2265 poslato: Avgust 22, 2010, 06:03:51 pm » |
|
Jeste 130mg holesterola daleko vise od 3mg ali veruj ni to nije puno.. Kada bi bio zakon da mora da na svakoj hrani pise barem priblizan label kakv je na suplementima mesna industrija bi prepolovila prodaju ali samo prepolovila jer 80% ljudi nema pojma sta treba jesti i sta je zdravo ali kad bi znanje naroda bilo vece komotno da s ekaze i da zatvore proizvodnju salama, virsli i kompletno svih suhomesnatih proizvoda... ili da napisu na brzoj hrani to.. U meku kao pise nesto ali tako lukavo i "nerazgovetno" da ni ja ne mogu da razumem...
U pravu si ti, al ne bih poredio djubre od virsli i zdravlje od wheya nikada, samo sam hteo da kazem da i kolicina holesterola igra nekome, sto je protein kavlitetniji to manje ima holesterola izmedju ostalog.
|
|
|
|
|
vlado
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2266 poslato: Avgust 25, 2010, 04:38:52 am » |
|
uzeo sam powerhorse i sad mi nije jasno koliko treba da se uzima da li se jedna kasika mijesa u casu soka ili drugacije
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #2267 poslato: Avgust 25, 2010, 10:11:35 am » |
|
uzeo sam powerhorse i sad mi nije jasno koliko treba da se uzima da li se jedna kasika mijesa u casu soka ili drugacije
jedna MERICA ide u 4dl vode pre treninga(30min)
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #2268 poslato: Avgust 25, 2010, 10:15:19 am » |
|
i prije toga treba da si jeo 90min
|
|
|
|
guga87
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!
|
 |
« Odgovor #2269 poslato: Avgust 26, 2010, 12:36:45 am » |
|
2 sate pre treninga jedi.pola sate pre treninga popij horse.
|
Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #2270 poslato: Avgust 26, 2010, 10:04:12 am » |
|
pa to je isto to sto je velja rekao 
|
|
|
|
guga87
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!
|
 |
« Odgovor #2271 poslato: Avgust 26, 2010, 10:39:57 pm » |
|
pa to je isto to sto je velja rekao  jeste jbg,samo sam potvrdio ;)) 
|
Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
|
|
|
Casio
Lencuga
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2272 poslato: Avgust 27, 2010, 11:16:13 pm » |
|
Primetio sam da za male pare moze da se uzme ovaj ULT Protein Isolate (1,4kg). Pio sam ga do sada u 2 navrata, dok nisam bio pri novcu, i on je po meni dinar/gram najisplatljiviji protein. Takodje ima 6.4g glutamina po serviranju, sto onda eliministe trosak za glutaminski suplement (ako se pije 3x na dan). Takodje sam primetio da je napravljen iz psenice... Nisam konkretno mogao da nadjem sta to znaci, i koji je to direktan minus sto se tice samog proteina, pa me interesuje da li neko ovde zna, i da li to moze da nam pojasni...
Hvala unapred...
|
For might, makes right!
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #2273 poslato: Avgust 27, 2010, 11:24:09 pm » |
|
Pa nacelno protein iz psenice ima manju BV ( biolosku vrijednost ) od proteina surutke, jaja ili mlijeka ( da ne spominjem meso ovdje )...pa u skladu sa time, taj protein bi trebalo da je malo slabije rangiram od ovih proteina iz navedenih izvora...medjutim to ne mora da znaci, ako je tebi bio ok do sada, nastavi da ga pijes kako i jesi ( povremeno, kako sam shvatio ) i to je to...
|
|
|
|
ProX
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2274 poslato: Septembar 05, 2010, 04:41:45 pm » |
|
SS Professional Strength Whey Jel imao neko iskustva sa ovim proizvodom??
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #2275 poslato: Septembar 05, 2010, 04:49:38 pm » |
|
ja ga pije zadnja 2 ili 3 meseca ne secam se..imas na predhodnim stranama okreni 2-3 strane pa procitaj sta sam napisao da ne ponavljam
|
|
|
|
|
ProX
Pozer
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2276 poslato: Septembar 05, 2010, 04:51:54 pm » |
|
ja ga pije zadnja 2 ili 3 meseca ne secam se..imas na predhodnim stranama okreni 2-3 strane pa procitaj sta sam napisao da ne ponavljam
Ok hvala
|
|
|
|
|
nEmAnJa90
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2277 poslato: Septembar 05, 2010, 11:03:11 pm » |
|
SAVET ili ISKUSTVA sa nekim od ovih proteina??? ALLMAX Isoflex Isolate ULT prostar whey Six Star Professional Whey Optimum-Whey Gold Standard (gde moze da se kupi?)...HVALA 
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #2278 poslato: Septembar 05, 2010, 11:10:37 pm » |
|
allmax isolate-nisam pio kazu da je fenomenalan ult prostar je jako dobar protein to je moj favorit od whey-eva six star pijem i jako sam zadovoljan pogotovo odnosom cena kvalitet..obrazlozicu zasto...cena je 2550 din...sto je isto kao neki drugi od 2550 din...medjutim whey se pije sa maltom i dexom znaci 2550 + dex 250+ malto 350 i izadjes na preko 3000 mesecno...a sa six starom nije potrebno piti secere ON odlican protein nazalost nema ga kod nas u prodaji i nece ga biti jer se ne uvozi:)
|
|
|
|
|
nEmAnJa90
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2279 poslato: Septembar 05, 2010, 11:22:49 pm » |
|
Ja tenutno pijem od ULTIMATE-a...za sada sam zadovoljan, al sam cuo za ove da su odlicni...u svakom slucaju koliko vidim koji god da uzmem posle, necu se pokajati 
|
|
|
|
|
|