|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #1620 poslato: Avgust 06, 2010, 05:14:16 pm » |
|
ne ja sam dopunjavao poruku ...pogledaj vreme..nebitno ..ima a ko da ga nema ..sigurno ne 5gr na to sam i mislio kada sam pisao gore
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #1621 poslato: Avgust 06, 2010, 05:15:18 pm » |
|
ne ja sam dopunjavao poruku ...pogledaj vreme..nebitno ..ima a ko da ga nema ..sigurno ne 5gr na to sam i mislio kada sam pisao gore
Ma opusteno bre, ja sam video samo onu nepotpunu ;) nebitno
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
teretanac 1992
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1622 poslato: Avgust 06, 2010, 05:28:35 pm » |
|
znam da ne deluje monohidrat na mene jer sam uzeo i monohidrat uz sp da bi ga pio posle treninga ali u fazi punjenja od monohidrata nisam nista osetio.....sto se tice oporavka nije neka razlika pre i za vreme koriscenja sp...upale su i dalje tu..
|
|
|
|
|
PFC
Redovan vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1623 poslato: Avgust 18, 2010, 08:06:03 pm » |
|
Ako se 35-40min pre treninga popije whey, pa 15min pre treninga NO, da li je tokom treninga bolje popiti bcaa + UNI EAA ili tecne amino + UNI EAA? Pitam zbog loseg izbora tecnih kod nas.
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1624 poslato: Avgust 18, 2010, 08:08:46 pm » |
|
Ako se 35-40min pre treninga popije whey, pa 15min pre treninga NO, da li je tokom treninga bolje popiti bcaa + UNI EAA ili tecne amino + UNI EAA? Pitam zbog loseg izbora tecnih kod nas.
ja sam za EAA+tecne
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1625 poslato: Avgust 19, 2010, 03:40:45 pm » |
|
Emile, video sam u nekom starijem postu da si koristio Twinlab Nitric Fuel pa me zanima iskustvo!? posto sam naisao na veoma povoljnu cenu pa razmisaljam da kupim dok je na snizenju! ili bilo ko ko je koristio jel moze da mi kaze kakav je!?! hvala
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2010, 03:46:51 pm jagodanbg »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1626 poslato: Avgust 19, 2010, 05:41:43 pm » |
|
Emile, video sam u nekom starijem postu da si koristio Twinlab Nitric Fuel pa me zanima iskustvo!? posto sam naisao na veoma povoljnu cenu pa razmisaljam da kupim dok je na snizenju! ili bilo ko ko je koristio jel moze da mi kaze kakav je!?! hvala
solidan preparat,ne ocekuj nesto posebno..ako je cena ODLICNA uzimaj i ne razmisljaj...
|
|
|
|
milan89
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1627 poslato: Avgust 19, 2010, 06:37:37 pm » |
|
Kada je u pitanju horse power, ukus mi je u pocetku bio extra, vise nije.. Svaki put mi je gore kada trebam da ga popijem i vise se mucim.. Ukus je od narandze ali iako ga mnogi samtraju za najbolji mnogo je ruzan... Interesuje me, s obzirom da horse uzimam jednu mericu samo pre treninga, a to je tri puta nedeljno, koliko smem da ga pijem dugo, jer ovako bas dugo traje?? Pre treninga uzimam horse a posle whey dextrozu i monohidrat ako nesto znaci...
|
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1628 poslato: Avgust 19, 2010, 06:39:42 pm » |
|
solidan preparat,ne ocekuj nesto posebno..ako je cena ODLICNA uzimaj i ne razmisljaj... 2140 din
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1629 poslato: Avgust 19, 2010, 06:47:57 pm » |
|
ako nisi nista koristio od NO onda ce ti biti manje vise ok, mada nije nesto...
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1630 poslato: Avgust 19, 2010, 06:52:13 pm » |
|
solidan preparat,ne ocekuj nesto posebno..ako je cena ODLICNA uzimaj i ne razmisljaj... 2140 din da ne pisemo sada tu previse,opet zavisi koje supse imas...nemoj po svaku cenu da ga uzimas ja to uzmem,ali meni su na prvom mestu jedno 5 supsa pa ako ostane para uzimam neke stvari koje nisam probao;) evo npr sada cu da cepam samo EAA,krea,NO,blend oko treninga pa da vidim jedno 2 meseca cu tako...
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1631 poslato: Avgust 19, 2010, 07:23:49 pm » |
|
imam i pijem trenutno blend, multivit, vit c, omega3 od septembra ubacujem monohidrat od oktobra planiram: blend, whey, monohidrat, eaa, neki NO (verovatno ovaj twinlab jer je jeftin, i da Igore bice mi prvi), multivit, vit c, omega 3! mislim da je to ok, da cu imati sve sto mi treba!!??!
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1632 poslato: Avgust 19, 2010, 07:25:10 pm » |
|
imam i pijem trenutno blend, multivit, vit c, omega3 od septembra ubacujem monohidrat od oktobra planiram: blend, whey, monohidrat, eaa, neki NO (verovatno ovaj twinlab jer je jeftin, i da Igore bice mi prvi), multivit, vit c, omega 3! mislim da je to ok, da cu imati sve sto mi treba!!??!
kada budes imao to sve,ok onda cepaj TW
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1633 poslato: Avgust 19, 2010, 07:27:25 pm » |
|
kada budes imao to sve,ok onda cepaj TW da da, uzecu sutra, dok je na snizenju, a od oktobra krecem da cepam! :)
|
|
|
|
|
milan89
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1634 poslato: Avgust 23, 2010, 05:41:24 pm » |
|
Posle letnje pauze, danas mi pocinju treninzi iz dzudoa.. Interesuje me da li da uzimam horse power pre dzudoa, ili samo pre teretane ?
Pozdrav
|
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #1635 poslato: Avgust 23, 2010, 05:42:10 pm » |
|
teretane
|
|
|
|
milan89
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1636 poslato: Avgust 23, 2010, 05:46:22 pm » |
|
Hvala!!!
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1637 poslato: Avgust 23, 2010, 06:38:45 pm » |
|
Mozes i pre dzudoa.. Sto veljo da uzima samo pre teretane? Ne mora pre oba treninga ali bez problema moze dva puta dnevno tj pre oba treninga...
|
|
|
|
milan89
Vezbac
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1638 poslato: Avgust 24, 2010, 01:48:39 pm » |
|
Pocecu da uzimam pre dzudoa kada pocnu jaci treninzi tj. kada mi stvarno bude potreban, jer su za sada treninzi lagani s obzirom da je bila letnja pauza pa mi ne treba za sada snaga i izdrzljivost.... Ali pre teretanu cu povecati dozu, samo da ga sto pre popijem, ukus mi je svakim danom sve gori i gori .... U pocetku sam ga pio bez problema, sada vec postoji veliki problem :)..
|
|
|
|
|
Sha Money XL
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1639 poslato: Avgust 25, 2010, 07:32:21 pm » |
|
Da li je moguce da N.O. Azot reaktori rade ako kreatin uopste ne reaguje na tu osobu?
|
|
|
|
|
|