Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #660 poslato: Maj 27, 2010, 04:16:51 pm » |
|
zato sto ima mnogo boljih firmi i mnogo boljih proizvoda nego sto to ima ultimate,delim misljenje sa lazicem da recimo ne bi ni pomislio na ultimate ili dymatize da se nalazim u americi i da mogu da biram...
ULTIMATE je sponzor OLIMPIJE;) to sto se rangira na BB sajtu nema nikakve veze koji su proizvodi bolji? AMINO BOLIC najbolje amino PROSTAR najbolji koncetrat/isolat OMEGA3 najeftinije omega3 bekaK ULT gutamin ubedljivo najbolji glutamin TRIBULUS itd ubedi me da nije tako
|
|
|
|
vlada 123
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #661 poslato: Maj 27, 2010, 04:19:07 pm » |
|
nevezano za ovo,emile zar prostar nije isolat/koncentrat
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #662 poslato: Maj 27, 2010, 04:24:00 pm » |
|
nevezano za ovo,emile zar prostar nije isolat/koncentrat
greska u kucanju da isolat/koncetrat
|
|
|
|
PEJA
V.I.P
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #663 poslato: Maj 27, 2010, 04:26:24 pm » |
|
ovi iz ULT su budale sto ne uloze u reklamu, islo bi im duplo bolje.
|
................................................. ...............................
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #664 poslato: Maj 27, 2010, 04:29:19 pm » |
|
pa bi onda i cene otisle na gore... neka neka, dobro je ovako... 
|
..I didn't lose my mind, it was mine to give away..
|
|
|
PEJA
V.I.P
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #665 poslato: Maj 27, 2010, 04:31:31 pm » |
|
pa bi onda i cene otisle na gore... neka neka, dobro je ovako...  naravno dobro je nama kupcima, ali ne i njima, ja mt ne volim zbog njihovog proseravanja, ali tako se lova uzima. ih koliko je samo pocetnika i budala koji ce da poveruju u ono 14kg za nedelju dana i da se zaljube u njihove sarene kutije!!
|
................................................. ...............................
|
|
|
Iann
Etiopljanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #666 poslato: Maj 27, 2010, 06:43:02 pm » |
|
Sad ce da skoci cena ultimate zbog dolara ,,,jedno 15 %..stoka. Mada ko zna ja kad sam pio universavov kreatin odradio me u fullu...sad pijem Ult kreatin sto kaze Pikac 'Ni da me takne ' 
|
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #667 poslato: Jun 06, 2010, 11:52:24 pm » |
|
ima li neko iskustva sa California fitnes i SNI glutaminom, deluju mi povoljno!!
edit: tek sad videh da je i allmax-ov ista cena kao i sni tako da ako bude nekih para ovih dana uzecu taj! hvala :)
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jun 07, 2010, 12:03:11 am jagodanbg »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #668 poslato: Jun 07, 2010, 09:40:59 am » |
|
ima li neko iskustva sa California fitnes i SNI glutaminom, deluju mi povoljno!!
edit: tek sad videh da je i allmax-ov ista cena kao i sni tako da ako bude nekih para ovih dana uzecu taj! hvala :)
Naravno da ces uzeti AllMax kad je po istoj ceni kao i SNI... CF Glutamin sam pio, ok je....
|
|
|
|
The Witcher
Pozer
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #669 poslato: Jun 08, 2010, 04:01:15 pm » |
|
Trenutno pijem Api glutamine powder i hvale za njega veoma pitak i dobar preparat  .Jel ga jos neko koristio ?
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #670 poslato: Jun 08, 2010, 04:36:11 pm » |
|
Trenutno pijem Api glutamine powder i hvale za njega veoma pitak i dobar preparat  .Jel ga jos neko koristio ? ja sam ga pio dobar glutamin..odlican za dane kada nemamo da uzmemo 1kg(sto je mnogo isplatljivo;))
|
|
|
|
|
Nikola bgd
Gost
|
 |
« Odgovor #671 poslato: Jun 10, 2010, 11:29:15 pm » |
|
Jedno pitanje, bicu kratak? Ja sam nov na ovom forumu. Nikada nisam koristio nikakve supstance, preporucuju mi glutamin. Zanima me koji? Ultimejt ili All Max, On gold, Univerzal,....???? Zelim samo da se dobro uradim za leto, pa posle ako se bude para nastavicu? Koji preporucujete do 2500din.?? hvala unapred
|
|
|
|
|
guga87
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!
|
 |
« Odgovor #672 poslato: Jun 10, 2010, 11:33:18 pm » |
|
sta,da se uradis od glutamina za leto!?jel znas ti cemu sluzi glutamin,kad tako nesto zelis od njega? inace,ultimate je najbolji.ali,neces nista dobiti ako ga budes uzeo.
|
Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
|
|
|
alpha
Pozer
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #673 poslato: Jun 10, 2010, 11:45:01 pm » |
|
druze procitaj prvi post na ovoj temi,pa kad vidis sta je glutamin i za sta sluzi u organizmu mozes da postavljas pitanja,isto i za svaku drugu temu...nemoj da te mrzi  ...naucices svasta korisno...
|
|
|
|
|
filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #674 poslato: Jun 10, 2010, 11:49:06 pm » |
|
a postavio je isto pitanje već na 2 teme, verovatno mu to sad malo dunulo u glavu, do sutra će ga već verovatno proći... 
|
|
|
|
|
|
|
urke992
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #676 poslato: Novembar 06, 2010, 06:05:54 am » |
|
Prijatelji, evo i ja malo da se ukljucim !! Prvo mi recite koliko je razlika izmedju ALL MAX ovog i ULT ovog glutamina ??? Ja iskreno smatram, da ult vise daje na reklami pa je zato skuplji, a da nije bolji !!! I da, poenta mog ukljucivanja u temu, hocu da uzmem VELIKE ZALIHE GLUTAMINA I GH MAXA da bi povecao ( nemojte da se smejete  ) rast koliko god mogu !!! Punim 18 godina, visok sam 177 i to me izludjuje, ne znam da li cu uopste da porastem vise. Mnogi mi nabacuju na vrat da je to zbog teretane, al sta je tu je... Razmiljao sam i o hormonima rasta ( Somatotropinu itd ), zvao lika da pitam za cene, ali mi je frka da to cepam.....PA, IGORE AKO MOZE MALO NA TU TEMU I JOS NEKO KO BI MOGAO DA MI POMOGNE !!! Hvala svima
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #677 poslato: Novembar 06, 2010, 09:29:03 am » |
|
Kao prvo zaboravi Hormon rasta, to nije igracka, ne pomisljaj vise na to... Da li ces da porastes jos ne znam ali je vrlo moguce ako imas sad 18 godina ali sam siguran da ti teretana nije negativno uticala na rast.. Ti sredi ishranu da bude sto vise proteina koji su gradivna materija a pokusaj sa stimulatorima GH.. Sto se tice Glutamina ULT i ALL oba su dobra, ALL jeste povoljniji (kao i vecina ALL proizvoda u Srbiji). ULT ima svoje kupce koji nece zbog razlike u ceni da ga menjaju, svi se manje-vise drze nekog pravila "Necu da menjam za ono sto znam da je dobro". Na meni je sad to tvoje nezahvalno pitanje da ti odgovorim koji je bolji glutamin, ima kupaca koji tvrde da im je ULT daleko bolji mada mogu isto tako iskreno da kazem da nije ni bilo zamerki na ALL, ajde da ostavimo da ti ostatak foruma odgovori na ovo pitanje..
i da.... Dobrodosao na forum...
|
|
|
|
|
GoranNS
Gost
|
 |
« Odgovor #678 poslato: Novembar 06, 2010, 01:26:08 pm » |
|
Dobrodosao na forum kao sto Igor rece Moj glas u ovoj prici ide ALL glutaminu....
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #679 poslato: Novembar 06, 2010, 01:33:18 pm » |
|
Igore on je mislio na gh max od univerzala.. nema on pojma sta je pravi gh 
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
|