Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #640 poslato: Maj 25, 2010, 04:52:21 pm » |
|
naravno, bez toga se ne ostavljam! a sto se Whey-a, a vec duze vreme koristim Ult- Whey Supreme i nisam siguran da li da ga menjam za neki sa vecim % proteina, za moje potrebe ovaj je ok....ili?
ako nisi na nekoj djeti pici taj slobodno,ako jesi uzmi neki koncetrat/isolat treba da stigne ALLMAXX 81% pa njega uzmi odlican je imao sam cast da ga danas probam:D
|
|
|
|
cipi
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #641 poslato: Maj 25, 2010, 07:56:48 pm » |
|
I ALLMAX glutamin je japanski ali ne pise koji konkretno. Citao sam negde ga se glutamin dobija iz repe.A LEUCIN (barem ALLMAX) je iz kukuruza. To kinezi prave jeftine kopije od dlaka.Nadam se da niko od renomiranih proizvodjaca ne korisi taj.
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #642 poslato: Maj 25, 2010, 08:19:32 pm » |
|
A sta ima veze odakle je?!
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
alpha
Pozer
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #643 poslato: Maj 25, 2010, 08:24:03 pm » |
|
bas sam kontao da uzmem i glu... da upotpunim suplementaciju...al nikako da se odlucim koji cu,u svakom slucaju zanimaju me samo veca pakovanja,pa ako moze neka preporuka.
ALLMAXX bez razmisljanja 1kg 3590din  Uzo!hehe...sad ce da vidimo kako ce biti...shot,myo,aminobolic,glu i maltodex...to je valjda to...
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #644 poslato: Maj 25, 2010, 09:00:19 pm » |
|
bas sam kontao da uzmem i glu... da upotpunim suplementaciju...al nikako da se odlucim koji cu,u svakom slucaju zanimaju me samo veca pakovanja,pa ako moze neka preporuka.
ALLMAXX bez razmisljanja 1kg 3590din  Uzo!hehe...sad ce da vidimo kako ce biti...shot,myo,aminobolic,glu i maltodex...to je valjda to... odlicno samo cepaj 
|
|
|
|
MIKSON
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #645 poslato: Maj 25, 2010, 09:45:27 pm » |
|
I ALLMAX glutamin je japanski ali ne pise koji konkretno. Citao sam negde ga se glutamin dobija iz repe.A LEUCIN (barem ALLMAX) je iz kukuruza. To kinezi prave jeftine kopije od dlaka.Nadam se da niko od renomiranih proizvodjaca ne korisi taj.
pa da,naravno da ce ameri,tj allmax da napise da se pravi od dlaka. jbg milijarda kineza,koliko je to samo dlaka,a neznaju sta ce da rade sa njima. pa prave leucin. indijci ga verovatno prave od peska a finci od snega...
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #646 poslato: Maj 25, 2010, 09:48:14 pm » |
|
ne kontam sta ovim hoces da kazes? malo mi ovo deluje da je neko iz tog nicka CIPI;)
|
|
|
|
MIKSON
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #647 poslato: Maj 25, 2010, 09:52:30 pm » |
|
poznato je da su japanci bogati sirovinama,rudama,imaju plodno tlo,prosto hrane ceo svet...ah da i prave najbolji glutamin. vrlo lako je proveriti ko je proizvodjac cega,tj. koja zemlja ili region pravi sirovine,samo se malo ukljuci mozak i izgugla. postoje i neki proizvodjaci koji stavljaju sretifikat na proizvodu,da bi kupci bili sigurni sta kupuju. a ovi sto tvrde...mogu da kazu i da je sa marsa. marketing prodaje proizvod,reklama. dobar je allmax. drzi jako 42 mesto po prodaji,verovatno zbog kukuruznog leucina,koji je uzgred nemacki. http://www.bodybuilding.com/store/listingtop.htm
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 25, 2010, 09:58:40 pm mikson »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #648 poslato: Maj 25, 2010, 10:52:02 pm » |
|
Cekaj sta si ti sad hteo da kazes sa tim?? sta znaci taj smajli na kraju?
|
|
|
|
cipi
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #649 poslato: Maj 26, 2010, 12:52:12 am » |
|
Ovoo sto sam napisao oko leucina i glutamina procitao sam u prospektu HULKD bas za ALLMAX sto znaci da je zvanicna prica .Lepo pise da je leucin 100% biljnog porekla iz kukurua i poreklom iz nemacke.A glutamin je japanski farmaceutska klasa itd. I ja sam koristim ALLMAX glutamin i necu da ga menjam.A najverovatnije cu i ISOFLEX da uzmem uskoro.
|
|
|
|
|
cipi
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #650 poslato: Maj 26, 2010, 12:59:58 am » |
|
ne kontam sta ovim hoces da kazes? malo mi ovo deluje da je neko iz tog nicka CIPI;) U tom prospektu koji sam pomenuo (koji je znaci reklama za ALLMAX) pise da postoje i jeftiniji nacini za dobijanje leucina iz ljudskih dlaka i pacijih pera koji je najcesce poreklom iz Kine.A njihov je 100% cist iz kukuruza bez vezivnih elemenata,ekcipijenata (neznam ni sta je to ) i konzervansa.
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #651 poslato: Maj 26, 2010, 07:53:03 am » |
|
Onda u redu, meni je iz tvog posta licilo da si sumnjicav prema ALL Glutaminu i cinilo mi se da si hteo da kazes da je on ljudske kose, noktiju i slicno.. Izvini..
|
|
|
|
MIKSON
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #652 poslato: Maj 26, 2010, 09:52:41 am » |
|
a ja sam hteo da kazem da neverujem toj prici nista i da je to jeftin marketing. ima proizvodjaca koji stave sertifikat ili bar broj patenta,a ovo sto tvrde nemora da znaci da je istina.
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #653 poslato: Maj 26, 2010, 10:08:11 am » |
|
a ja sam hteo da kazem da neverujem toj prici nista i da je to jeftin marketing. ima proizvodjaca koji stave sertifikat ili bar broj patenta,a ovo sto tvrde nemora da znaci da je istina. Kakav broja patenta za leucin? nije to kompleksna formula pa da se patentira, lepo su rekli od cega se pravi ...
|
|
|
|
Iann
Etiopljanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #654 poslato: Maj 27, 2010, 03:55:04 pm » |
|
poznato je da su japanci bogati sirovinama,rudama,imaju plodno tlo,prosto hrane ceo svet...ah da i prave najbolji glutamin. vrlo lako je proveriti ko je proizvodjac cega,tj. koja zemlja ili region pravi sirovine,samo se malo ukljuci mozak i izgugla. postoje i neki proizvodjaci koji stavljaju sretifikat na proizvodu,da bi kupci bili sigurni sta kupuju. a ovi sto tvrde...mogu da kazu i da je sa marsa. marketing prodaje proizvod,reklama. dobar je allmax. drzi jako 42 mesto po prodaji,verovatno zbog kukuruznog leucina,koji je uzgred nemacki. http://www.bodybuilding.com/store/listingtop.htmjel moguce ovo da je ultimate tek na 18 mestu...a universal na 4.??????
|
|
|
|
|
$ Bestia $
Masivan bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #655 poslato: Maj 27, 2010, 03:58:49 pm » |
|
dymatize 6 mesta ispred ultimate-a... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 27, 2010, 04:01:05 pm $ Bestia $ »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
Sreca prati hrabre . . . :)
|
|
|
$ Bestia $
Masivan bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #656 poslato: Maj 27, 2010, 03:59:35 pm » |
|
poznato je da su japanci bogati sirovinama,rudama,imaju plodno tlo,prosto hrane ceo svet...ah da i prave najbolji glutamin. vrlo lako je proveriti ko je proizvodjac cega,tj. koja zemlja ili region pravi sirovine,samo se malo ukljuci mozak i izgugla. postoje i neki proizvodjaci koji stavljaju sretifikat na proizvodu,da bi kupci bili sigurni sta kupuju. a ovi sto tvrde...mogu da kazu i da je sa marsa. marketing prodaje proizvod,reklama. dobar je allmax. drzi jako 42 mesto po prodaji,verovatno zbog kukuruznog leucina,koji je uzgred nemacki. http://www.bodybuilding.com/store/listingtop.htmjel moguce ovo da je ultimate tek na 18 mestu...a universal na 4.?????? potpuno opravdano,animal linija tu izvaci stvar...
|
|
|
|
Iann
Etiopljanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #657 poslato: Maj 27, 2010, 04:08:14 pm » |
|
poznato je da su japanci bogati sirovinama,rudama,imaju plodno tlo,prosto hrane ceo svet...ah da i prave najbolji glutamin. vrlo lako je proveriti ko je proizvodjac cega,tj. koja zemlja ili region pravi sirovine,samo se malo ukljuci mozak i izgugla. postoje i neki proizvodjaci koji stavljaju sretifikat na proizvodu,da bi kupci bili sigurni sta kupuju. a ovi sto tvrde...mogu da kazu i da je sa marsa. marketing prodaje proizvod,reklama. dobar je allmax. drzi jako 42 mesto po prodaji,verovatno zbog kukuruznog leucina,koji je uzgred nemacki. http://www.bodybuilding.com/store/listingtop.htmjel moguce ovo da je ultimate tek na 18 mestu...a universal na 4.?????? potpuno opravdano,animal linija tu izvaci stvar... ma pusti animal liniju...sta valja animal linija ostala nije ni za k...c........nista mi nije jasno....kao kod nas ULT najbolja firma ....a preko ne kupuje niko...ono kupi ako nema istalih suspa?????
|
|
|
|
|
$ Bestia $
Masivan bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #658 poslato: Maj 27, 2010, 04:10:16 pm » |
|
zato sto ima mnogo boljih firmi i mnogo boljih proizvoda nego sto to ima ultimate,delim misljenje sa lazicem da recimo ne bi ni pomislio na ultimate ili dymatize da se nalazim u americi i da mogu da biram...
|
|
|
|
Iann
Etiopljanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #659 poslato: Maj 27, 2010, 04:12:47 pm » |
|