|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #1700 poslato: Jul 22, 2010, 10:57:03 pm » |
|
pa ne znam...ali je mnogo para u svakom slucaju..ali to su neke cake milosa sarceva..samo amino..ali ko ce ih piti po 100gr na dan..ako uzimas 50gr posle treninga samo ode kutija za 9-10 treninga mozda i manje:((((
|
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #1701 poslato: Jul 22, 2010, 11:00:37 pm » |
|
da, da ode kutija dok si se okrenuo....
|
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
change your mind and change your body
|
 |
« Odgovor #1702 poslato: Avgust 03, 2010, 01:43:07 pm » |
|
10-ak minuta pre treninga, neposredno posle treninga a ako piješ i ujutru možeš isto odmah nakon ustajanja..
Igore,ako nije problem da napises samo i koliko kolicinski treba da se uzimaju na nekih 85kg...
|
|
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1703 poslato: Avgust 03, 2010, 01:55:45 pm » |
|
danas uzeh BCAA od dymatiza,kakve su one?
BCAA je BCAA, znaci nema tu ove su losije ove su bolje, samo gledas cenu.... i BCAA MORA BITI GORAK, jer to je ono sto karakterise DOBAR BCAA, ako nije GORAK, onda ima nekih dodataka u sebi i nije cist BCAA(eto, to je jedino po cemu se moze meriti da li je neki kvalitetniji od drugog, ali opet to bi bili koji je cistiji, u principu sve je to isti qrac ;))... ajde....a ko to kaze? BCAA ne mora biti gorak....da si zaista ikada pio BCAA od SNI znao bi da nije u opste gorak....zato sto je ethil ester..... Kazu oni koji znaju vise od mene i tebe 10x, a i pio sam i SNI BCAA Blast, DYM BCAA, THE BCAA, ULT BCAA Powder... I SVE JE ISTO, NEMA NIKAKVE RAZLIKE, OSIM U CENI, a to da MORA biti GORAK, MORA jer L-Leucine, L-Valine i L-Isoleucine su takvog ukusa ... ja sam imao priliku da probam svaku pojedinacno i svaka je ODVRATNA.... tj. GORKA zasto je npr. ULT BCAA Powder bolji od SNI BCAA Blast ???
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1704 poslato: Avgust 03, 2010, 01:56:53 pm » |
|
10-ak minuta pre treninga, neposredno posle treninga a ako piješ i ujutru možeš isto odmah nakon ustajanja..
Igore,ako nije problem da napises samo i koliko kolicinski treba da se uzimaju na nekih 85kg... nisam igor ali da ti odgovorim treba ti jedno 10 do 15 tab oko treninga znaci par tab pre treninga par tab izmedju treninga i ostatak posle treninga ali ovo je u slucaju da nemas whey
|
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1705 poslato: Avgust 03, 2010, 02:32:07 pm » |
|
Igore,ako nije problem da napises samo i koliko kolicinski treba da se uzimaju na nekih 85kg... nisam igor ali da ti odgovorim treba ti jedno 10 do 15 tab oko treninga znaci par tab pre treninga par tab izmedju treninga i ostatak posle treninga ali ovo je u slucaju da nemas whey Hvala puno na odgovru....kazi mi molim te jos samo da li se kolicina ne menja s`obzirom da pre treninga uzimam glutamin i bcaa...???
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1706 poslato: Avgust 03, 2010, 03:05:53 pm » |
|
Igore,ako nije problem da napises samo i koliko kolicinski treba da se uzimaju na nekih 85kg... nisam igor ali da ti odgovorim treba ti jedno 10 do 15 tab oko treninga znaci par tab pre treninga par tab izmedju treninga i ostatak posle treninga ali ovo je u slucaju da nemas whey Hvala puno na odgovru....kazi mi molim te jos samo da li se kolicina ne menja s`obzirom da pre treninga uzimam glutamin i bcaa...??? 3 tab pre treninga,3 tab izmedju treninga i 9 tab posle treninga bcaa i gluta minimum 10g pre treninga i 10g posle treninga
|
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1707 poslato: Avgust 03, 2010, 10:57:03 pm » |
|
Igore,ako nije problem da napises samo i koliko kolicinski treba da se uzimaju na nekih 85kg... nisam igor ali da ti odgovorim treba ti jedno 10 do 15 tab oko treninga znaci par tab pre treninga par tab izmedju treninga i ostatak posle treninga ali ovo je u slucaju da nemas whey Hvala puno na odgovru....kazi mi molim te jos samo da li se kolicina ne menja s`obzirom da pre treninga uzimam glutamin i bcaa...??? 3 tab pre treninga,3 tab izmedju treninga i 9 tab posle treninga bcaa i gluta minimum 10g pre treninga i 10g posle treninga Hvala ti naturalni na savetu.... 
|
|
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1708 poslato: Avgust 05, 2010, 03:37:45 pm » |
|
Upravo sam procitao svih 86 strana ove teme.....da je bilo jos samo 10 strana vise,dobio bi diskusherniju... yb ...odoh da se oporavljam....
|
|
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1709 poslato: Avgust 05, 2010, 06:40:09 pm » |
|
NA svih 86 strana sam primetio da niko nije koristio L-Tirosin(ili je bar niko ne spominje).....Ja tu amino kiselinu koristim vec skoro 4 godine konstantno i preadovoljan sam kako me radi.....prosto ne mogu da amislim trening bez nje....
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1710 poslato: Avgust 05, 2010, 06:57:36 pm » |
|
NA svih 86 strana sam primetio da niko nije koristio L-Tirosin(ili je bar niko ne spominje).....Ja tu amino kiselinu koristim vec skoro 4 godine konstantno i preadovoljan sam kako me radi.....prosto ne mogu da amislim trening bez nje....
ja sam cepao tirozin,ali to te pukne kao efes(nije mi jasno kako te radi posle 4 godine) treba jedno 2g da bi se osetilo ono pravo a to je 4tab(neko je pio i 6tab pre treninga  )
|
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1711 poslato: Avgust 05, 2010, 07:21:52 pm » |
|
Rade me odlicno...samo njih treba da provlis kako rade....uglavnom bolji efekat imaju kod kardio treninga....uzimam ih uglavnom sa kofeinom,glutaminom i bcaa pre treninga.....pre sam ih koristio sa Unidyune-om....navukao sam mnoge na njih....:))) cak i nekoliko profesionalnih fudbalera sto sada igraju preko....:))) Naravno da nisu kao EF...On nema zamene...:)) Samo sto se tesko nalai...bar kod mene u Krusevcu...
|
|
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1712 poslato: Avgust 23, 2010, 02:55:50 am » |
|
Ako neko moze da mi napise,ko je koristio Leucin, kako je zadovoljan...??
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1713 poslato: Avgust 23, 2010, 10:30:15 am » |
|
ja ga koristim vec par meseci 5g pre treninga i 5g posle treninga(allmax) pazi on je tu da napravi sto bolju SINTEZU proteina,ne mogu da ti kazem ono OSETIM NE OSETIM,ali da radi RADI..ja leucin zovem ZAJEBANA AK 
|
|
|
|
TheIncredibleHulk
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1714 poslato: Avgust 23, 2010, 11:32:48 am » |
|
ja ga koristim vec par meseci 5g pre treninga i 5g posle treninga(allmax) pazi on je tu da napravi sto bolju SINTEZU proteina,ne mogu da ti kazem ono OSETIM NE OSETIM,ali da radi RADI..ja leucin zovem ZAJEBANA AK  imam jeden text za leucin, kasnije cu ga iskucati i postaviti
|
Zivot je definisan akcijama pojedinaca,menja sa konceptom vremena! Nije mi zao sto kradu moje ideje,vec sto nemaju svoje. - Tesla
|
|
|
Mr.Paf
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #1715 poslato: Avgust 23, 2010, 01:03:12 pm » |
|
Hvala Naturalni.... @Hulk,ajde kada budes mogao ubaci taj tekst....citao sam i ja nesto o tome....deluje mi OK...
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1716 poslato: Avgust 23, 2010, 01:34:44 pm » |
|
Hvala Naturalni.... @Hulk,ajde kada budes mogao ubaci taj tekst....citao sam i ja nesto o tome....deluje mi OK...
sve se vrti oko SINTEZE proteina,kako da sto vise AK ugradimo...zato gledamo da oko treninga pijemo sto vise i sto bolje AK,da se sve to lepo zalepi...nije isto kada pijemo sam whey,ili whey+secere ili whey+seceri+leucin itd da ne nabrajam sada i da STO VISE EAA oko treninga to bolje 
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #1717 poslato: Avgust 23, 2010, 06:03:55 pm » |
|
mislim da je pedja petrovic pisao dal na onom svom forumu da leucin nema nikakvog udela bez ostale dve AK koje sacinjavaju bcaa i da je bacanje para cisto...deluje samo u sintegri sa ostalim AK..e sad koliko je njemu za verovati procenite sami
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1718 poslato: Avgust 23, 2010, 06:41:47 pm » |
|
mislim da je pedja petrovic pisao dal na onom svom forumu da leucin nema nikakvog udela bez ostale dve AK koje sacinjavaju bcaa i da je bacanje para cisto...deluje samo u sintegri sa ostalim AK..e sad koliko je njemu za verovati procenite sami
pa ako ga uzmes sa whey proteinom onda je to prava stvar;) ne treba uzeti tipa wheh i leucin i samo to pijes,jbg zna se sta je bitno oko treninga,kada imas svu artiljeriju onda naravno moze da se posoli sa leucinom...ja sam vise za EAA(amino bolic ili uni eaa)oko treninga ja cu sada da experimentisem sa whey,NO.,amino,glutamina,krea,leucin,EAA,malto i dex oko treninga 
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #1719 poslato: Avgust 23, 2010, 06:57:08 pm » |
|
da razume se da se ne uzima sam i da ide u komb da wheyom..a da li je ta kolicina dovoljna ...na to se mislio..ima i bcaa u wheyu na 25gr oko 5-6gr bcaa...opet da ne valja ne bi se prodavalo..mislim mozes da zajebes jedno 1000 ljudi ali ako nekog zajebes na zapadu za sranje proizvod mozes da gasis firmu odmah jer ce konkurencija da te pojede,zato se izbacuju proverene stvari jer niko nece da se kocka sa ugledom i sa svojim profitom..zato sam i stavio koliko mu je za verovati..ja ne verujem
|
|
|
|
|
|