I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #20 poslato: April 01, 2010, 01:04:36 am » |
|
400 kapsula x 500mg= 200g
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #21 poslato: April 01, 2010, 10:28:16 am » |
|
ja pijem tecne(to vrapci znaju koliko sam puta spomenuo:D)ali samo iz jednog razloga MRZI ME DA GUTAM TABLETE U TOKU TRENINGA!!!!,a placam skoro DUPLO vise nego tablete(a razlika je nekih 5min u brzini;)
|
|
|
|
|
GoranNS
Gost
|
 |
« Odgovor #22 poslato: April 01, 2010, 12:48:43 pm » |
|
x2
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #23 poslato: April 01, 2010, 05:30:31 pm » |
|
ja pijem tecne(to vrapci znaju koliko sam puta spomenuo:D)ali samo iz jednog razloga MRZI ME DA GUTAM TABLETE U TOKU TRENINGA!!!!,a placam skoro DUPLO vise nego tablete(a razlika je nekih 5min u brzini;)
Jeste ali opet tablete vuku krv u zeludac dok ih ne samelje itd malo se gubi koncetracije bar je kod mene tako!
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #24 poslato: April 01, 2010, 05:46:17 pm » |
|
ma stefane to je zanemarljivo malo u zeludcu i ako se uzmu neke tipa ULT raspadnu se za par sekundi oko minut...ali ko sto kaze emil...necu jer me mrzi da ih gutam...to je to...ako mozes da prijustis sebi nonstop tecne ..samo cepaj...mene ne mrzi da uzimam tablete...nekako mi deluje jace psihicki dad uzmem tablete...a tecne dodju ko sok...sta znam
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #25 poslato: April 01, 2010, 05:51:29 pm » |
|
Pa ULTIMATE nije isto sto i API amino 2300 hehehe
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #26 poslato: April 01, 2010, 05:59:18 pm » |
|
si video sta rece lazic za API...kaze cist koncentrat
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #27 poslato: April 01, 2010, 06:32:09 pm » |
|
aham...sad da li je to tako ili ne, mi necemo saznati :)
|
|
|
|
guga87
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!
|
 |
« Odgovor #28 poslato: April 01, 2010, 06:44:08 pm » |
|
aham...sad da li je to tako ili ne, mi necemo saznati :)
sto neces,nije to vojna tajna matori.ja verujem da jeste tako[da je koncentrat].
|
Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #29 poslato: April 01, 2010, 07:04:20 pm » |
|
A ja verujem da ima i cistih aminokiselina kontam pola-pola jer tako pise na njemu, a u Kanadi su pravila igre strozija i ne mogu se gluposti pisati po proizvodima.
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #30 poslato: April 02, 2010, 10:52:00 am » |
|
znate da sam jedan period pio 30tab oko treninga opusteno samo,ako vas ne mrzi samo cepajte TAB. 
|
|
|
|
guga87
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
jeb.s curu,voli te,volis curu,jebe te!
|
 |
« Odgovor #31 poslato: April 02, 2010, 05:03:31 pm » |
|
znate da sam jedan period pio 30tab oko treninga opusteno samo,ako vas ne mrzi samo cepajte TAB.  pa ti si fanatik,to je posebna prica :)
|
Zivi za bolje sutra,cak iako ono nikad ne dodje!
|
|
|
Milan
Etiopljanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #32 poslato: Jun 04, 2010, 03:43:40 pm » |
|
moze pomoc? bavim se gimnastikom i 2 puta dnevno treniram po 2,5h u proseku.razmisljao sam da uzmem neki crea force al neznam koji malo vode vezuje jer mi svaka kila viska jako puno znaci zbog tehnike i nebi da se povredim.npr. skocim salto pa masa puta ubrzanje i zviz na glavu. zanima me kako se pokazao nitro gold do sada i dalda njega probam da kombinujem?
|
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #33 poslato: Jun 04, 2010, 04:21:22 pm » |
|
brateeeee....aj jos u nekoj temi!!!!
|
|
|
|
|
miroslav
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #34 poslato: Jul 24, 2010, 10:29:09 pm » |
|
Zdravo svima, novi sam na forumu pa bih vas zamolio da mi objasnite nesto sto me interesuje,a ima donekle veze sa ovom temom. Imam 44.god.,visok sam 178cm,tezak 60kg.Zeleo bih da se ugojim,ali me interesuje vase misljenje da li bih mogao da koristim gainer ili nesto slicno a da pri tom ne moram da odlazim u teretanu?
|
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #35 poslato: Jul 24, 2010, 10:31:20 pm » |
|
Zdravo svima, novi sam na forumu pa bih vas zamolio da mi objasnite nesto sto me interesuje,a ima donekle veze sa ovom temom. Imam 44.god.,visok sam 178cm,tezak 60kg.Zeleo bih da se ugojim,ali me interesuje vase misljenje da li bih mogao da koristim gainer ili nesto slicno a da pri tom ne moram da odlazim u teretanu?
da naravno, ali to je bas ocajna opcija...tesko da mozes gore od toga, misli moze biti i nuspojava, nezeljenih a sto ne teretana? neki poseban razlog ili?
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #36 poslato: Jul 24, 2010, 10:37:32 pm » |
|
ne moras teretanu ako ti je glupo sa klincima da se majes..ali recimo mozes..trcanje,sklekovi,pa polako negde u prirodi zgibovi propadanja itd...naravno geiner ce ti pomoci da dodjes do cilja ali pre svega akcenat baci na kvalitetnu ishranu
|
|
|
|
|
zoks77
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #37 poslato: Septembar 18, 2010, 01:57:14 pm » |
|
Cao ljudi treba mi vasa pomoc i vasa misljinja ! 29 Imam 33 godine i nisam isao u teretanu dobrih 8 godina,ranije sam se aktivno bavio teretanom.Ja sam sada tek krenuo u teretani para treninga sam uradio,e ono sto mene zanima sta mi preporucujete da koristi za masu ??? Visina 180cm,82kg zeleo bi da dodjem na nekih 95 kg misicne mase !!! Unapred vam se zahvaljujem na odgovorima i pomoci !!! duplabiceps
|
|
|
|
|
TensSA
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #38 poslato: Septembar 18, 2010, 02:05:53 pm » |
|
Preporucio bih kvalitetnu hranu za masu....
|
|
|
|
|
TOBI
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 14, 2010, 01:33:19 pm » |
|