Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: DYM Super Amino 4800  (Pročitano 1033 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

« poslato: Avgust 25, 2010, 11:21:33 am »

Nedavno sam uzeo sebi jednu kutiju toga... Amino kiseline kao amino kiseline nego cisto da prijavim da se ne uplasite kao sto sam ja.. Boja koja je na kapletama se lako "skida" ako su vam ruke malo mokre ofarbacete ruke za sekund, no pod onim sto sam napisao da sam se uplasio nisam mislio na farbanje ruku nego sto se ofarba i ono sto izbacite u WC solji ( da ne pisem sad kako mi to u narodu zovemo yb ) , znaci kad sam prvi put video a boja je bila neka ne plava nego zelena gadna odsekao sam se, pokusavao sam da se setim sta sam jeo od cega bi mogla biti ta boja i tek sam kasnije ukapirao... Jedan dan sam bio preskocio i ta "divna" boja je nestala ali se i vratila nakon sto sam ih opet konzumirao.. Ajd da ih pohvalim da su lake za gutanje i da bez problema mogu odjednom da progutam 6-7 komada...
Prijavi uredniku   Sačuvana

Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #1 poslato: Avgust 25, 2010, 11:30:30 am »

ja kada sam ih pio jezik mi je bio plav,pa me malo nerviralo to!!!a i skupe su dosta;)
samo mi nije jasno igore kako ZELENE boje yf yf yf yf yf

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO !!!!
WWW.XSPORT.RS/gym
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

« Odgovor #2 poslato: Avgust 25, 2010, 11:33:37 am »

ja kada sam ih pio jezik mi je bio plav,pa me malo nerviralo to!!!a i skupe su dosta;)
o jbt, pa jel si ti imao likovno u skoli?!?! kad pomesa plavo i zuto sta se dobije?!?! Ne verujem da si ikad pokusavao da mesas boje sa fekalijama ali ako te bas zanima probaj  ya   ya    ya   ya

Warlord
Gost
« Odgovor #3 poslato: Avgust 25, 2010, 11:39:41 am »

o jbt, pa jel si ti imao likovno u skoli?!?! kad pomesa plavo i zuto sta se dobije?!?! Ne verujem da si ikad pokusavao da mesas boje sa fekalijama ali ako te bas zanima probaj  ya   ya    ya   ya

ahahahaha...umro sam znaci ..hahahahahaha..e si lud:))))
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #4 poslato: Avgust 25, 2010, 11:43:22 am »

ako si zaboravio moj matori je akademski slikar,moracu to njega da pitam on zna najbolje yh yh yh

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO !!!!
WWW.XSPORT.RS/gym
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: