Obrok uvece posle treninga

(1/2) > >>

n1dza:
Pozdrav za sve na forumu!!

Ja treniram u teretani uvece. Obicno pocinjem oko 19.00 ili 19.30 do od prilike 21.00.. Odmah nakon treninga popijem whey, pa posle jedno 45 minuta - sat vremena imam obrok. E sad: Kako i sta da jedem, ja sam do sada normalo, meso (pilece belo najcesce) sa pirincom ili krompir i neka salata. Dali u tom obroku da smanjim UH tj. pirinac ili krompir ili sta vec? Kako bi mogao da izgleda taj obrok, posto je tada vec oko 10 sati uvece?? ili je ok posto je to posle treninga?

I G O R:
A staviš deks ili malto u taj whey posle treninga?!

n1dza:
Ne, samo oko 10 grama BCAA

I G O R:
Stavi i neki u.h. , maltdekstrin ili dekstroza ili još bolje i jednog i drugog (20g deks i 30 malto)... Jedi onda posle i u.h. sa proteinima (meso ili belanac jajeta) i potrudi se da baš pred spavanje pojedeš još malo Ela sira ali samo njega...

n1dza:
Ok dekstrozu i maltodekstrin... Znaci da jedem ipak pirinac kao u normalnom obroku posle toga ili ne ili samo malo manje? Pre spavanja ja popijem protein sa mlekom, cuo sam da je to "bacanje para"?! Jel je to ok varijanta tako su mi rekli kada sam kupio whey prvi put:)? Inace idem da spavam oko 12- 12:30 taman 2,5 sata posle obroka.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana