stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #560 poslato: Avgust 05, 2010, 01:08:28 pm » |
|
hahaha da, da to se guta  ;)
|
"I`m not used to feeling like I belong where I am." X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!! WWW.XSPORT.RS/gym
|
|
|
|
Kika
|
 |
« Odgovor #561 poslato: Avgust 05, 2010, 11:12:22 pm » |
|
Samo ti Star pici taj antibiotik i bice ti bolje.... U utorak su bila ledja triceps Ledja-vucenje iza glave vucenje na grudi uski hvat veslanje potisak na krosu Triceps-oruzanje bucicom iza glave uski benc potisak na krosu Cardio traka 30min trbusnjaci
Danas none-lezeci pregib prednja extenzija sutiranje iskorak sa bucicama abduktor aduktor izdizanje sa opterecenjem Cardio 20min trake 20min bajka
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #562 poslato: Avgust 05, 2010, 11:14:49 pm » |
|
Kod mene je svaki trening kratak i intezivan, serije do otkaza, razni principi intezifikacije treninga ali broj serija nikad ne prelazi 10 ni za jednu misicnu grupu !!!! Kad sam bio klinac nisam verovao u treninge od 6 serija i od 15-20min sad verujem, itekako verujem !!!!
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #563 poslato: Avgust 05, 2010, 11:17:35 pm » |
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #564 poslato: Avgust 05, 2010, 11:22:57 pm » |
|
Pa kao treniram? Ima tu ljudi koji me znaju jako dugo i secaju se mojih treninga jos iz parka.. Dok se oni ne zagreju ja vec zavrsio, i onda im je glavno "ko zna sta on uzima?"
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #565 poslato: Avgust 05, 2010, 11:24:15 pm » |
|
aj sad priznaj sta uzimas:)))
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #566 poslato: Avgust 05, 2010, 11:27:03 pm » |
|
nemoj pasce sistem:D
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #567 poslato: Avgust 05, 2010, 11:28:49 pm » |
|
sad? Tribulus, Nitro Tech, Adrenol, BCAA, Leucin, imam Casein, SCF, ALA, Selenium, Vitamin C, enzime, Glutamin, CRM.. Redovno pijem suplemenataciju oko treninga, casein kad lose jedem uvece.. posle dorucka ALA i nekad i posle rucka.. Enzime kod obimnijih cvrstih obroka...
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #568 poslato: Avgust 05, 2010, 11:29:44 pm » |
|
kad zavrsim sa tribulusum uzet cu onaj Halodrol sto sam uzeo od Taurusa, i mislim da cu izbaciti NO da vidim kako mi radi ovo... Jedva cekam da pocnem..
|
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #569 poslato: Avgust 05, 2010, 11:32:30 pm » |
|
@Igor moze mala pomoc oko enzima...sta uzimas...koje itd...cisto neki link ka proizvodu
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #570 poslato: Avgust 05, 2010, 11:40:15 pm » |
|
slab si igore..ja kad bi drzao radnju sa sobom bi vukao infuzioni stalak u koji bi specijalno spremio svoj mix za hiper rast....odlicne supse uzimas..ali kkao mozes da odolis da ne otvoris sensation81 meni je to nesto vrhunski,najaci protein koji sam probao sumsko voce
|
|
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #572 poslato: Avgust 05, 2010, 11:41:35 pm » |
|
slab si igore..ja kad bi drzao radnju sa sobom bi vukao infuzioni stalak u koji bi specijalno spremio svoj mix za hiper rast....odlicne supse uzimas..ali kkao mozes da odolis da ne otvoris sensation81 meni je to nesto vrhunski,najaci protein koji sam probao sumsko voce
pa nemam sad nikakv blend.. popio myo a nisam jos nista uzeo, nesto dobro klopam u zadnje vreme...
|
|
|
|
|
Linda
Gost
|
 |
« Odgovor #573 poslato: Avgust 07, 2010, 11:49:08 pm » |
|
Citam na netu kako zene ne treba da se plase tezina, pa koje su to velike tezine,da znam da ne vezbam kao mis? Da li je malo ako radim cucanj sa 70 kg, pa neke vezbe za bicepse sa 30, mrtvo sa 60-65 ? Hm....... I da tu se slazem kratko i intenzivno, sta mislite o malim tezinama i vise ponavljanja? Nekad bas ume da pece sa njima vise nego sa vecim tezinama. To same smisljate treninge ili?
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #574 poslato: Avgust 08, 2010, 12:07:43 am » |
|
Citam na netu kako zene ne treba da se plase tezina, pa koje su to velike tezine,da znam da ne vezbam kao mis? Da li je malo ako radim cucanj sa 70 kg, pa neke vezbe za bicepse sa 30, mrtvo sa 60-65 ? Hm....... I da tu se slazem kratko i intenzivno, sta mislite o malim tezinama i vise ponavljanja? Nekad bas ume da pece sa njima vise nego sa vecim tezinama. To same smisljate treninge ili?
nisam zena ali da ti odgovorim.. pece vise jer ima vise mlecne kiseline kod veceg broja ponavljanja.. a i dalje stoji da ne treba da s eplase tezine jer hormonski balans zena "ne dozvoljava" veliku misicnu masu...
|
|
|
|
|
Ela
|
 |
« Odgovor #575 poslato: Avgust 08, 2010, 03:14:28 am » |
|
Ja radim cucanj sa 80(ozbiljnije vozim bicikl i imam jake noge izmedjuostalog) ali nista za bicepse ne mogu sa 30 kg,Ljiljana-upoznaj me sa sobom! Vec sam ranije komentarisala tvoje postove-dosta -ajd da se blaze izrazim-pocetnicka pitanja postavljas za nekog ko drma mrtvo 65.Jel se ti malo sprdas sa nama ovde ili?Unapred se izvinjavam,ne zelim da te uvredim 
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #576 poslato: Avgust 08, 2010, 09:46:18 am » |
|
Ja radim cucanj sa 80(ozbiljnije vozim bicikl i imam jake noge izmedjuostalog) ali nista za bicepse ne mogu sa 30 kg,Ljiljana-upoznaj me sa sobom! Vec sam ranije komentarisala tvoje postove-dosta -ajd da se blaze izrazim-pocetnicka pitanja postavljas za nekog ko drma mrtvo 65.Jel se ti malo sprdas sa nama ovde ili?Unapred se izvinjavam,ne zelim da te uvredim  i ja bih volela da vidim fotku tih zenskih bicepsa koji dizu 30kg ;)
|
"I`m not used to feeling like I belong where I am." X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!! WWW.XSPORT.RS/gym
|
|
|
|
Linda
Gost
|
 |
« Odgovor #577 poslato: Avgust 08, 2010, 06:36:59 pm » |
|
30 kg sa sipkom zajedno , meni je ishrana bila problem i to tek sad sredjujem, a razlog jer zivim sa majkom i ona nigde ne radi, ja sam se skolovala tako da sam jela proteina koliko sam mogla i tek sam sad pocela nesto da radim. Whey u zivotu nisam kupila,niti ista. Zato i pitam, sve mi se cini da znam,pa da opet nista ne znam. A mogu i slicicu da posaljem ako mi neko ne veruje . Pa cucanj jedva uradim sa 70, i to sam tek od pre par dana pocela sa tom tezinom. Idem kod druga da vezbam jer on ima tegove kucice i benc klupu ,u teretanu sam isla par x sa njim i tamo su rekli da cu da "nabijem" misice jer sam pokusavala sa vecim tezinama da radim :) Ja bih samo da budem zgodna i dobra kao sve devojke sto se trude ovde, pa kad krenem u teretanu redovno ne bih da gresim kao do sada,sta je tu cudno?
|
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #578 poslato: Avgust 08, 2010, 06:58:29 pm » |
|
pa 30kg je lepa tezina za devojku...ja recimo biceps pregib mogu sa 45kg da radim jedno 10 ponavljanja..ali 30kg za zensko je jako dobro jer neki muskarci to ne mogu..ne govorim za one u treningu nego za neke zgoljave
|
|
|
|
|
BUKAS
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
POWERLIFTING
|
 |
« Odgovor #579 poslato: Avgust 08, 2010, 07:03:23 pm » |
|
Slobodno ti otvori temu i stavi slike.
|
http://www.exercisespilates.com/NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE! Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ Not all drugs are good...some are GREAT!!! Steroids-makes differences.
|
|
|
|