ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #540 poslato: Jul 31, 2010, 12:56:44 pm » |
|
Tri sata rolera(sve sam bolja i bolja)-pala jednom ali vredelo je  ej javi kad budes isla next time pa da se pridruzim ak mognem, samnom nema padanja;) mogla bih ovo leto da pokusam da oborim licni rekord od 80 km :)
|
..I didn't lose my mind, it was mine to give away..
|
|
|
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
Darth Vader
|
 |
« Odgovor #541 poslato: Jul 31, 2010, 12:57:44 pm » |
|
hajde da se umjesam malo...probaj pa vidi prvo...pa ako nema napretka mjenjaj ja sam najveci napredak na deltoidima imao kad nisam radio srednje rame uopste...samo prednje rame i potisci... i naravno veci broj ponavljanja, 12-15, a neke serije i vjezbe 25x
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #542 poslato: Jul 31, 2010, 01:06:08 pm » |
|
 sve treba probati pa skontati a onda menjati ;))
|
|
|
|
|
Ela
|
 |
« Odgovor #543 poslato: Jul 31, 2010, 01:18:36 pm » |
|
Tri sata rolera(sve sam bolja i bolja)-pala jednom ali vredelo je  ej javi kad budes isla next time pa da se pridruzim ak mognem, samnom nema padanja;) mogla bih ovo leto da pokusam da oborim licni rekord od 80 km :) Ama ti si zverka!Meni nije preblem kilometraza ali zelim da povecam intenzitet i da naucim kociti 
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #544 poslato: Avgust 02, 2010, 11:47:37 am » |
|
ledja: mrtvo, hiper ekstenzija veslanje u pretkonu, veslanje triceps: lezeci pregib, potisak sa cela jednorucni potisak iza glave cardio 45it, 5. @ela ela ma kocenje opusteno, na T samo polako vezbaj...fora ja da mozes da vozis na jednoj nozi (vidis koja ti odgovara, meni je to leva pa desnom pritiskam) a drugu odignes pa polako spustas da jedva dodiruje stazu pod 90 stepeni u odnosu na onu na kojoj se vozis...kao to ovladas onda je sve stvar u pritisku koliko jako zelis da zakocis i potrosis tockice inace sa ovakvim kocenjem mozes da prikocis na najvecoj nizbrdici i jako brzo na ravnom kad zatreba ;)
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2010, 11:49:18 am ultraViolet »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
doktorlegije
DR X Sport
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #545 poslato: Avgust 02, 2010, 12:08:59 pm » |
|
Ako ne uspete da zakocite, ja vas cekam na ortopediji 
|
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #546 poslato: Avgust 02, 2010, 12:51:00 pm » |
|
ramena - letenje, arnoldov potisak u superseriji letenje u pretklonu, prednje letenje potisak dvorucnom sipkom iza/ispred glave cardio 45it, 5. trbusnjaci parter 5x50.
prednje letenje,jel mislis na prednje rame(predpostavljam da je to ali cisto da pitam) ako je to mnogo je to za prednje rame,arnold pogadja jprednje rame JAKO!,a prednje rame je mali misic isto kao i zadnje rame;) grudima ti vec radis prednje rame koliko toliko...ja iskreno nisam radio jedno par godina prednje rame samo gazi srednju glavu ona je najveca  emile, a koja vezba je jos za srednje rame sem lateralnog letenja!?
|
|
|
|
|
|
Ela
|
 |
« Odgovor #547 poslato: Avgust 02, 2010, 11:50:18 pm » |
|
ultraViolet-moracu da vezbam i vezbam to...Inace-danas 2,5h roleri ujutro-sve bilo sasvim OK i na kraju jedan fin tres na pozadinu,na koju uvek i padnem tako da stitnike sa kolena mogu slobodno da sklonim.Posle toga sam se demoralisala i otisla kuci pa na bicikl i lepih 115 km danas+mitotropin probala i potom bez pauze izvozila 85 km,mrak me oterao kuci. Bukvalno sam rasturila i osecam se sjajno,znojenje je bas jako ali krenulo je tek posle sat,sat ipo,mozda zato sto na biciklu ne primecujem.
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #548 poslato: Avgust 03, 2010, 12:27:17 am » |
|
ramena - letenje, arnoldov potisak u superseriji letenje u pretklonu, prednje letenje potisak dvorucnom sipkom iza/ispred glave cardio 45it, 5. trbusnjaci parter 5x50.
prednje letenje,jel mislis na prednje rame(predpostavljam da je to ali cisto da pitam) ako je to mnogo je to za prednje rame,arnold pogadja jprednje rame JAKO!,a prednje rame je mali misic isto kao i zadnje rame;) grudima ti vec radis prednje rame koliko toliko...ja iskreno nisam radio jedno par godina prednje rame samo gazi srednju glavu ona je najveca  emile, a koja vezba je jos za srednje rame sem lateralnog letenja!? pa razne kobinacije lateralnog letenjea.. sa jednom pa drugom rukom, lezeci na bok, donji kotur sajle...
|
|
|
|
|
Kika
|
 |
« Odgovor #549 poslato: Avgust 03, 2010, 08:24:41 am » |
|
Jucerasnji trening grudi biceps Grudi-kosi benc potisak bucicama propadanje kontrakoso razvlacenje Biceps-pregib sa uvijanjem koncentracioni pregib pregib na krosu siri hvat Cradio traka 30min....
|
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #550 poslato: Avgust 03, 2010, 11:57:26 am » |
|
 kika! ja danas grudi i bicepse :) grudi - kosi bench, koso razvlacenje ravni bench, ravno razvlacenje biceps - stojeci pregib dvorucnom sipkom hamer, uvrnuti pregib sedeci koncentracioni cardio 45it, 5. trbusnjaci parter 5x50.
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #551 poslato: Avgust 03, 2010, 12:53:36 pm » |
|
ne mogu da docekam da ozdravim, pa da vam se pridruzim :) samo napred, devojke 
|
"I`m not used to feeling like I belong where I am." X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!! WWW.XSPORT.RS/gym
|
|
|
|
Kika
|
 |
« Odgovor #552 poslato: Avgust 03, 2010, 04:12:21 pm » |
|
ne mogu da docekam da ozdravim, pa da vam se pridruzim :) samo napred, devojke  Star sta bi, prehlada neka ili???
|
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #553 poslato: Avgust 03, 2010, 11:27:12 pm » |
|
ne mogu da docekam da ozdravim, pa da vam se pridruzim :) samo napred, devojke  Star sta bi, prehlada neka ili??? zapatila sam upalu krajnika i sada osetim da hvata i desno uvo... grozno se osecam, ne mogu da jedem niti da pricam, ocajna sam!
|
"I`m not used to feeling like I belong where I am." X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!! WWW.XSPORT.RS/gym
|
|
|
|
Ela
|
 |
« Odgovor #554 poslato: Avgust 03, 2010, 11:53:18 pm » |
|
I danas 110 km bicikl a mitotropin ubija koliko se znojim i kapiram da u zatvorenom necu moci da ga koristim- jer ovo je aaa!
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #555 poslato: Avgust 04, 2010, 11:20:46 am » |
|
cardio 10, 60it, 10. @star udri po stock-u, ja sam tako imala stravicnu upalu krajnika il sta vec, nisam mogla da gutam ni pricam(jedva) nista apoteka nije pomogla ni cajevi nego samo stock84, stukla sa drugaricom 2/3 flase i sutradan za neverovati, znaci ne da sam mogla da pricam vec i da pevam, klopam najnormalnije  @ ela ela ma mito je stvarno extra, pise u upustvu da nekima treba i do nedelju dana do punog efekta ali ja sam ga osecala oma...super stvar, planiram da ponovim turu kad se vratim s mora, pa onda malo na masu :)
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #556 poslato: Avgust 04, 2010, 12:34:04 pm » |
|
u.violet, i ja sam to resavala pelinkovcem  ali veruj mi ovaj put, je bas gadno! juce popodne vise nisam mogla da trpim i otisla po antiobiotik. jutros je malo bolje  ali u principu, i ja sam uvek za "prirodne" metode lecenja! sto manje lekova - to bolje!
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #557 poslato: Avgust 05, 2010, 12:07:29 pm » |
|
none : iskorak, cucanj lezeci pregib, sutiranje leg magic yb cardio 45it, 5. @star ma pelinkovac je slab...zesta to sredjuje ;)) ja nikad lekove....ne volim da gutam nikakve tabletice, ali zato kuvano vino je recimo super lek za prehladu i sl...dakle majka priroda nam je svasta dala a ove ljudske izmisljotine od lekova su vecinom otrovi...uf al kakim, al i mislim tako 
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #558 poslato: Avgust 05, 2010, 12:46:18 pm » |
|
ne volim da gutam nikakve tabletice osim amiinobolica, scf, omega3... hahaha btw, nisam imala stock pri ruci, samo malo pekija i keglevich vodke (koju ne bih ni mrtva liznula!). apoteka je bila najbliza i prvi izbor, a i ja izbegavam lekove kad god mogu !
|
|
|
|
ultraViolet
Lady
Masivan bilder

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #559 poslato: Avgust 05, 2010, 12:57:10 pm » |
|
hahaha da, da to se guta 
|
|
|
|
|