Stranice: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 78   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Moj danasnji trening  (Pročitano 44033 puta)
1 Član i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Darth Vader

« Odgovor #480 poslato: Avgust 20, 2010, 06:53:56 pm »

@war
rokas zgibove, a frajeru....svaka cast
Prijavi uredniku   Sačuvana

PERSONALNI TRENINZI, PROGRAMI ISHRANE, SUPLEMENTACIJE I TRENINGA
velja.xsport@gmail.com

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO !!!!
WWW.XSPORT.RS/gym
Revolution-gym Beograd

http://youtu.be/vt5ckezqzcw
Warlord
Gost
« Odgovor #481 poslato: Avgust 20, 2010, 06:56:14 pm »

ma rokam kad moram...kilav sam pa ne mogu mrtvo zbog ledja ..velanje u pretklonu..nista od toga onda radim ovo sto mogu dok sam pod terapijom..a boga mi i kada zavrsim sa terapijom nema vise opterecavanja kicme samo fine vezbice :(
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

Darth Vader

« Odgovor #482 poslato: Avgust 20, 2010, 06:58:21 pm »

brate, ionako je najvaznije da izgledas lijepo i da se dobro osjecas...a snagu i cimanje ostavi po strani...
jbg, sad ce da te izbace iz Gavrine teretane, pa ces morati samnom sminkerom, pozerom i zamalo baletanom u Millenium

velja.xsport@gmail.com

WWW.XSPORT.RS/gym
Revolution-gym Beograd

Warlord
Gost
« Odgovor #483 poslato: Avgust 20, 2010, 07:06:57 pm »

ma to za lepo jos uvek radimo na tome..godine su ispred mene..a ne osecam se..gledam da se tusiram svaki dan tako da nista od toga :))))))))
u milenijum prelazim kada gavra propadne..to je verovatno nikad covek ima 55 god a verovao najjaci je u teretani sije nas sve redom po kilazama...cucanj i mrtvo ubija,moze sa nadopingovanim klincima na takmicenje da ima malo volje al nece..hahha..
Velja
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

Darth Vader

« Odgovor #484 poslato: Avgust 20, 2010, 07:17:12 pm »

ma nije stvar u gavri, nego ce da te izbaci....sad si neperspektivan :)

velja.xsport@gmail.com

WWW.XSPORT.RS/gym
Revolution-gym Beograd

BUKAS
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

POWERLIFTING

« Odgovor #485 poslato: Avgust 20, 2010, 07:17:49 pm »

War da te pitam jel Gavra drzi neki rekord drzavni??

http://www.exercisespilates.com/

NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE!

Cilj za ovu godinu: 180kg BP, 230kg DL, 235kg SQ

Not all drugs are good...some are GREAT!!!

Steroids-makes differences.
Warlord
Gost
« Odgovor #486 poslato: Avgust 20, 2010, 07:20:42 pm »

drzao je drzavni u velikoj Jugoslaviji u cucnju..sada ovako neutreniram moze da cucne kad hoces 240-250
BUKAS
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

POWERLIFTING

« Odgovor #487 poslato: Avgust 20, 2010, 07:24:33 pm »

Drzao ili drzi??? i u kojoj kategoriji?

NE ODGOVARAM NA PITANJA OKO JELOVINKA, POCETNICKA PITANJA U VEZI HRANE I TRENINGA; SVE IMA NA FORUMU. CITAJTE!

Warlord
Gost
« Odgovor #488 poslato: Avgust 20, 2010, 07:51:09 pm »

ne bi sad da lupim,rekao mi je jednom al sam zaboravio...pitacu ga tacno sutra pa cu da napisem
filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
Na mreži Na mreži

« Odgovor #489 poslato: Avgust 20, 2010, 07:58:43 pm »

To zbog onog što je Milan Jovanović pisao? Cheesy
hehehe izgleda ima baš pik na njega, a koliko sam čitao i nije bez razloga, al da ne ulazim sad u to rekla-kazala...
Warlord
Gost
« Odgovor #490 poslato: Avgust 20, 2010, 08:04:42 pm »

veruj mi gavra nije ljubomoran..ali kod njega nema foliranja i prolaska na mufte..na to je alegican,pogotovo ako neko hoce da podmiti kaosto su "neki" pokusavali da kupe vecerama..itd..cak se i svojim clanovima u teretani zamerio jer je davao i lupao crvene na takmicenjima cak i u banovcima...ali takav je..ako ne uradis pravino nema da dobijes belu..zato je jovanovicu i pokazao crvenu jer nije cucnuo duboko..sad moze da se ljuti koliko hoce nije cucnuo sto i sam moze da vidi na snimku a mogu da vide i svi koji su gledali...a pogotovo je rigorozan na cucnju jer je to njegova disciplina..i on kada je obarao rekord nije bilo na mufte druga su vremena bila i ozbiljne sudije
BUKAS
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

POWERLIFTING

« Odgovor #491 poslato: Avgust 20, 2010, 08:11:23 pm »

hehehe izgleda ima baš pik na njega, a koliko sam čitao i nije bez razloga, al da ne ulazim sad u to rekla-kazala...
Aha Cheesy
pa da vidim da li stvarno lik ne da da se obori njegov rekord. msm mene bas zabole al ono...
kako tebi nik tamo???

filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
Na mreži Na mreži

« Odgovor #492 poslato: Avgust 20, 2010, 08:18:39 pm »

Aha Cheesy
pa da vidim da li stvarno lik ne da da se obori njegov rekord. msm mene bas zabole al ono...
kako tebi nik tamo???

Ma slabo ja tamo pišem, imam možda 10-ak postova, al zato čitam sve... Cheesy
Nick mi je filip_85, il tako nešto, sad sam već i zaboravio...

@War, nemam pojma kakav je Gavra, samo čitam šta ljudi pišu... za Milana znam da je jedan od najuspešnijih naših PL-a, i ima priznatih 430kg u Americi... žao mi je samo što je takav PL dobio suspenziju ovde kod nas, ako sam dobro shvatio, jer se zamerio nekim ljudima... al neću u to da ulazim, jer samo površno znam o tome...
i mene su, iskreno, iznenadile neke odluke naših sudija, na osnovu snimaka koje sam gledao... evo recimo, ovaj pokušaj nije priznat... to je po meni skroz nefer, i ovako nešto demorališe i same takmičare i one koji imaju takmičarske ambicije u PL-u...

zašto ovaj pokušaj nije priznat, mislim da nikom živom nije jasno...

<a href="http://www.youtube.com/v/6aQNzbPGrbo&amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/6aQNzbPGrbo&amp;rel=0</a>
BUKAS
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

POWERLIFTING

« Odgovor #493 poslato: Avgust 20, 2010, 08:21:09 pm »

Da da ovo je haos, i jos je decko prvi put na takmicenju i jos i nije neka tezina...ili ono za Nebojsu ono je isto haos, drugi pokusaj ajde i sam je rekao da je skratio namaerno al 3.  ok?

BUKAS
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

POWERLIFTING

« Odgovor #494 poslato: Avgust 20, 2010, 08:23:42 pm »

Ja tamo moram biti, jer imam jako puno korisnih info oko pl ovde nema nista, kao ni na drugim osim tamo....

Velja
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

Darth Vader

« Odgovor #495 poslato: Avgust 20, 2010, 08:26:39 pm »

Eto ja sam imao tu cast i zadovoljstvo da upoznam pokojnog Skrbu i ponekad malo provedem vremena sa njime...
iako ovo nema veze sa ovim sto sad pisete :)

velja.xsport@gmail.com

WWW.XSPORT.RS/gym
Revolution-gym Beograd

filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
Na mreži Na mreži

« Odgovor #496 poslato: Avgust 20, 2010, 08:28:08 pm »

Ja tamo moram biti, jer imam jako puno korisnih info oko pl ovde nema nista, kao ni na drugim osim tamo....

slažem se, tamo je PL podforum baš aktivan i volim da ga čitam, ima baš dosta dobrih postova i saveta... ;)
takođe je dosta dobar PL podforum i na jednom hrvatskom forumu, da ga ne navodim, ali tamo su isto aktivni Milan J, aragorn, itd.
a čitajući postove, i mene sve više privlači PL, čak sam i u velikoj dilemi da se prešaltam na njega... Cheesy
BUKAS
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

POWERLIFTING

« Odgovor #497 poslato: Avgust 20, 2010, 08:31:08 pm »

Ma brate nije to bas kao sto svi misle uzmes i guras ko magarac , mnogo ali MNOGO je to komplikovano, ja sad sam poceo sa tim nekim trenizima, ubijam se da sve uskladim kad sta, kako jedne ned ovo jedne ono, svaki trening drugaciji, ali mi je bas zanimljivo, a kad se setim kad sam trenirao BB sad par meseci smorilo me to, bez uvrede, al nema tu mnogo razmisljanja kao ovde...I da nema tu kao kompleksasi i sta ja znam...predrasude
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2010, 08:32:45 pm BUKAS » Prijavi uredniku   Sačuvana

filip
Global Moderator
XSPORT hronicar
Na mreži Na mreži

« Odgovor #498 poslato: Avgust 20, 2010, 08:38:24 pm »

Ma brate nije to bas kao sto svi misle uzmes i guras ko magarac , mnogo ali MNOGO je to komplikovano, ja sad sam poceo sa tim nekim trenizima, ubijam se da sve uskladim kad sta, kako jedne ned ovo jedne ono, svaki trening drugaciji, ali mi je bas zanimljivo, a kad se setim kad sam trenirao BB sad par meseci smorilo me to, bez uvrede, al nema tu mnogo razmisljanja kao ovde...

slažem se potpuno... 33

ja takmičarskih ambicija nemam ni u BB-u ni PL-u, najviše zbog toga što, iskreno, ne želim da se igram sa svojim zdravljem i udarim neku kuru... kapiram da ako se pametno radi, posledice mogu da budu minimalne ili da ih uopšte ne bude, ali ne želim da rizikujem sa takvim stvarima... treniram zbog nekog svog zadovoljstva jer se lepo osećam na treningu i posle njega, oslobodim se stresa i negativne energije nakupljene tokom dana, ali nešto više od toga - ne...

ali ako bih birao između takmičarskog PL-a i BB-a, uvek bih pre odabrao PL... kao što i sam kažeš, ne želim nikog da uvredim, ali nekako mi je to pravi muški sport, i ne volim razna poziranja,slikanja,depiliranja i sl Cheesy
sad će verovatno mnogi skočiti na mene, al to je moje mišljenje, jbg. 33

a da nije to samo puko guranje tegova bez ikakvog razmišljanja, slažem se takođe... ;)
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2010, 08:40:40 pm filip » Prijavi uredniku   Sačuvana
BUKAS
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

POWERLIFTING

« Odgovor #499 poslato: Avgust 20, 2010, 08:43:38 pm »

Pa kad bi gledali hemiju u PL i hemiju u BB :DDDD mnogo manje treba u PL, TESTOSTERON, TESTOSTERON i TESTOSTERON :) eventualno neke tabletice i ko ima para GH i to je to nema puno zajebavanja sa insulinima, sintolima, itd...ali svako voli nesto drugo normalno...
Ma normalno filipe tebe ako ne zanima takmicarski tvoja odluka to je to, i narravno hemija, a bez hemije nema ni takmcenja msm ne vredi ici...
I da jos nesto da napomenem ne moraju svi PL biti debeli kao sto mnogi misle Cheesy

Stranice: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 78   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: