Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 25   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Cardio  (Pročitano 20915 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kasapin
Redovan vezbac
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #380 poslato: Mart 25, 2010, 01:36:23 am »

Pre nedelju dana sam konacno dobio novi bicikl (5. po redu u poslednjih 2 godine 24)
i svaki 2-3 dan vozim po 30ak km...
Prijavi uredniku   Sačuvana

Ako hocu da budem farmaceut, hemija je moja sudbina...
ultraViolet
Lady
Masivan bilder
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #381 poslato: Mart 31, 2010, 04:39:24 pm »

meni je cardio extra!
ja radim zagrevanje 10 min setnja na traci, pa po 10 min intervalno(ne hiit! vec menjanje intenziteta) traka, bike, trenazer pa opet u krug...to je 60 min i na kraju 10 min hladjenje tj setnja na traci.

..I didn't lose my mind, it was mine to give away..
misa0609
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #382 poslato: April 01, 2010, 09:09:58 pm »

Bas sam hteo da pitam za trcanje, pa naisao na ovu temu. Posle tegova da ubacim trcanje ili pre?
misa0609
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #383 poslato: April 01, 2010, 09:14:05 pm »

e imam jos jedno pitanje. Moj drug ima 120 kg sve je salo. Kupio je sobni bicikl i vozi svaki dan po 30 min. Dali bi mu nesto stetilo da ubaci neki sagorevac masti, jer je imao problem sa pritiskom i zbog toga ne vezba sa tegovima dr mu reko da nesme.
filip
Gost
« Odgovor #384 poslato: April 01, 2010, 09:18:51 pm »

kardio je najbolje da radiš ujutru na prazan stomak, pre bilo kakvog jela.
ako ne možeš ujutru, onda posle treninga sa tegovima, ali potrudi se da obezbediš dobru suplementaciju, pogotovo BCAA pre kardia kako bi sprečio katabolizam, koliko-toliko...

što se tvog ortaka i sagorevača tiče, ja se ne bih usudio ništa da savetujem jer je ipak nečije zdravlje u pitanju, ali ako već ima problema sa zdravljem, na njegovom mestu bih poslušao doktora.
kod zdravih ljudi nema problema, ali ako ima problema sa pritiskom ne bih se igrao sa tim.

a i ti i ortak shvatite - definicija se ne radi kardiom do iznemoglosti, niti izgladnjivanjem, niti suplementima, već sa sređenom prehranom, to ti je najvažnije, a na sve to dolaze - suplementi, kardio, itd.
bez sređene ishrane nema ništa.
misa0609
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #385 poslato: April 01, 2010, 09:31:31 pm »

Nemam ja toliko sala ko on. Ja vec polako pokusavam da sredim ishranu vodim borbu sa majkom i od danas ubacujem kardio. A uzimam ult prostar 100 % whey pre i posle treninga stavim malo dex i glut 5g. A u whey-u ovom novom ima 6 g bcaa i ostalih amino nadam se da ce biti dovoljno. Nemam para da uzmem jos bcaa a od roditelje ne smem da trazim ne daju suplemente. yc
dacho_dmk
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #386 poslato: Maj 20, 2010, 11:29:52 pm »

ja cim ustanem popijem sagorevac i u narodnu bastu na trcanje :P 4 kruga to dodje oko 4800km. tako 3 do 5 puta nedeljno....ima dana kad istrcima samo 3 kruga :S... al to je to :))
dacho_dmk
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #387 poslato: Maj 20, 2010, 11:42:42 pm »

jel moze kad se ustane da se cepi sagorevac,porotein trcanje pa onda klopa da ne dodje do katabolizma?
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #388 poslato: Maj 20, 2010, 11:58:00 pm »

da, tako i treba :) Mada bi bilo lepo da imas i glutamin i bcaa i protein bar 20min pre trcanja!

Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni.
Ne, kreatin se ne pije sa mlekom.
Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice.
Ne naposim.
dacho_dmk
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #389 poslato: Maj 21, 2010, 12:29:54 am »

bilo bi lepo al nema se :( ...imam aminobolic al njega stekam pred trening da popijem heheh moram da se stekam :P
LJubinko
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #390 poslato: Maj 26, 2010, 11:16:12 pm »

Jel valja da trčim posle teretane? Utorkom radim leđa pa posle njih da trčim na stazi napolju jedno 4-5 km? Koliko da trčim sedmično jer je dobro za kondiciju (ne mogu da udaram u vreću ni 2 min konstantno). Jel mnogo dva puta. Drug mi kaže da ne trčim uopšte ili da izdvojim dan samo za to jer sam na masi pa ne valja mnogo da se cepam...
-Anubis-
Etiopljanin
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #391 poslato: Jun 11, 2010, 12:47:03 am »

Zanima me kada radim kardio posle treninga sa tegovima kada ide pwm?
Odmah cim zavrsim sa tegovima ili tek kad zavrsim kardio?
vlada 123
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #392 poslato: Jun 11, 2010, 01:24:32 am »

kad zavrsis kardio
Linda
Gost
« Odgovor #393 poslato: Jun 16, 2010, 01:25:29 pm »

E sad sto se tice kardia, da pitam nesto . Raditi ga 2x dnevno ? Ne mislim sad bas 2 sata, nego ono po 45 min recimo
i neki hit, valjda sam dobro napisala. Jel to ok?   Taj hit, pogledala sam na youtubu mnogi ga rade na trenazerima,traci
ali sam videla i par raznih vezbi za odredjeno vreme, koja je razlika?

Bokica(r)
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

jednom se živi

« Odgovor #394 poslato: Jun 16, 2010, 01:48:04 pm »

ma puno je to +ako nemas bcaa i glutamin za oba puta dnevno samo ces imati veci katabolizam..evo ja sam na defci i picim kardio posle teretane 20min nekad vise nekad manje..salo se topi tek posle 10-15min aktivnog rada..ako vec bas hoces 2puta da treniras pici kario ujutru na prazan stomak i 10-15min  posle treninga.ovo dva puta dnevno ostavi za kraj kad skidas poslednje kile koje tesko silaze.
neznam gde sam procitao al ajde napisacu puls mora da bude izmedju 120-140 jer u tom intervalu se najbolje topi salo.nikad ne gledam dali trcim 3km ili 5km bitno mi da imam odredjeni puls i da sto duze izdrzim.

Sloba
Vezbac
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #395 poslato: Jun 16, 2010, 03:11:55 pm »

nikako sto duze ... preko 1 h  je kontraproduktivno
Linda
Gost
« Odgovor #396 poslato: Jun 16, 2010, 03:45:01 pm »

ma puno je to +ako nemas bcaa i glutamin za oba puta dnevno samo ces imati veci katabolizam..evo ja sam na defci i picim kardio posle teretane 20min nekad vise nekad manje..salo se topi tek posle 10-15min aktivnog rada..ako vec bas hoces 2puta da treniras pici kario ujutru na prazan stomak i 10-15min  posle treninga.ovo dva puta dnevno ostavi za kraj kad skidas poslednje kile koje tesko silaze.
neznam gde sam procitao al ajde napisacu puls mora da bude izmedju 120-140 jer u tom intervalu se najbolje topi salo.nikad ne gledam dali trcim 3km ili 5km bitno mi da imam odredjeni puls i da sto duze izdrzim.

Pa bas i te imam da skinem , te poslednje . Nisam mislila 2x po 2 sata ljudi, nego 2x dnevno , ni to nece vecno da traje. Valjda kad budem zadovoljna ne moram toliko,samo da pazim na ishranu sto vise.Znaci istina je da na prazan stomak najvise topi? Ili treba spiciti neki protein ujutru ? Puls i to ne gledam, zar nije bitnije koliko se kcal potrosi?   
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #397 poslato: Jun 16, 2010, 03:46:35 pm »

kako sir radila kardio
imas low i HIT
ako si radila low,onda predji na HIT razbija kako je dobar
ubrzaces metabolizam jos vise;)

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO !!!!
WWW.XSPORT.RS/gym
stardust
Lady
XSPORT hronicar
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #398 poslato: Jun 16, 2010, 03:48:33 pm »

a ako imas dva cardia dnevno, trebalo bi da imas i pratec suplementaciju. nije dobro trcati na prazan stomak ako nemas bcaa, tecne i glutamin

"I`m not used to feeling like I belong where I am."

X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!!
WWW.XSPORT.RS/gym
Linda
Gost
« Odgovor #399 poslato: Jun 16, 2010, 04:09:01 pm »

Naturalni , radila sam i low i onako naizmenicno, neki srednji tempo .  Probala sam nesto slicno na principu tog hita
gledala sam na youtubu nesto
ali nisam radila hit sprinteve ili na traci, nekom trenazeru .  Spremam se psihicki  yd

Stardust hvala, jesi ga ti radila na prazan stomak ? Koliko toga treba da se uzima?
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 25   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: