jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #140 poslato: April 29, 2010, 11:09:47 am » |
|
ja planiram da od sledece nedelje treniram ovako, pa imam jedno pitanje u vezi suplementacije! posto bih uzeo CREATINE XTREME - CHAMPION NUTRITION http://xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=683 zanima me: planiram da treniram ponedeljak, sreda, petak, a posto se on pije samo posle treninga da li cu imati u organizmu dovoljno kreatina, ili je bolje da se pije monohidrat koji se pije i u off danima!? ne znam da li sam dobro formulisao pitanje ali mislim da ce te me razumeti!!!
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #141 poslato: April 29, 2010, 01:06:53 pm » |
|
ja planiram da od sledece nedelje treniram ovako, pa imam jedno pitanje u vezi suplementacije! posto bih uzeo CREATINE XTREME - CHAMPION NUTRITION http://xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=683 zanima me: planiram da treniram ponedeljak, sreda, petak, a posto se on pije samo posle treninga da li cu imati u organizmu dovoljno kreatina, ili je bolje da se pije monohidrat koji se pije i u off danima!? ne znam da li sam dobro formulisao pitanje ali mislim da ce te me razumeti!!! bilo bi odlicno da imas CREATINE XTREME - CHAMPION NUTRITION,i da uzmes bilo koji kreatin monohidrat,i da ga pijes 5g u off i 5g pre treninga,i naravno CX posle treninga smao kada treniras
|
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #143 poslato: April 29, 2010, 03:42:16 pm » |
|
Pa zavisi koliku dozu uzimas (ako uzimas 2 merice posle treninga tu je 12g kreatina). Ali ja mislim da svejedno nema potrebe za toliko kreatina, iako se preporucuje 10g dnevno.
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #144 poslato: Maj 05, 2010, 10:35:46 am » |
|
DAN 1: Grudi & Ledja
Ravni bec bucicama u supersetu sa veslanjem dvorucnuim u pretklonu 3 serije / 8 - 12 pon. / 60 sec pauza Propadanje paraleni razboj/ zgibovi (varirati hvat od treninga do treninga) 3 serije / 10 pon. / 60 sec "Hammer" Kosi bec u supersetu sa mrtvim dizanjem 3 serije / 8 - 12 pon. / 60 sec
sta je "hammer" kosi benc!?
|
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #145 poslato: Maj 05, 2010, 05:21:41 pm » |
|
Ravni bec bucicama u supersetu sa veslanjem dvorucnuim u pretklonu 3 serije / 8 - 12 pon. / 60 sec pauza Propadanje paraleni razboj/ zgibovi (varirati hvat od treninga do treninga) 3 serije / 10 pon. / 60 sec "Hammer" Kosi bec u supersetu sa mrtvim dizanjem 3 serije / 8 - 12 pon. / 60 sec
sta je "hammer" kosi benc!? To je pregib bucicama na kosoj klupi sa neutralnim (hammer(eng) -cekic) hvatom
|
"I`m not used to feeling like I belong where I am." X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!! WWW.XSPORT.RS/gym
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #146 poslato: Maj 05, 2010, 05:23:40 pm » |
|
|
|
|
|
|
jagodanbg
XSPORT hronicar
Na mreži
|
 |
« Odgovor #147 poslato: Maj 05, 2010, 05:31:20 pm » |
|
sta je "hammer" kosi benc!? To je pregib bucicama na kosoj klupi sa neutralnim (hammer(eng) -cekic) hvatom ali kako pregib kad je ovo trening za grudi a ne biceps?!
|
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #148 poslato: Maj 05, 2010, 05:37:29 pm » |
|
u pravu si, nisam dobro videla...  pa kosa klupa, potisak bucicama, hammer hvat 
|
"I`m not used to feeling like I belong where I am." X SPORT GYM - TRENIRAJMO ZAJEDNO - u najboljoj teretani u Novom Sadu !!! WWW.XSPORT.RS/gym
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #149 poslato: Maj 05, 2010, 06:18:04 pm » |
|
u pravu si, nisam dobro videla...  pa kosa klupa, potisak bucicama, hammer hvat  Uf, pa zar to ne udara sve u prednje rame? Ja sa bucicama kad radim grudi drzim otprilike neki ugao izmedju bucuca recimo 90 stepeni...
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #150 poslato: Maj 05, 2010, 06:24:42 pm » |
|
u pravu si, nisam dobro videla...  pa kosa klupa, potisak bucicama, hammer hvat  Uf, pa zar to ne udara sve u prednje rame? Ja sa bucicama kad radim grudi drzim otprilike neki ugao izmedju bucuca recimo 90 stepeni... Mislim da ne udara u rame... Nisam duze vreme radila ovu vezbu, ali mislim da pogadja gornje grudi kao i kada radis klasican potisak sipkom. Ili preciznije, to je nesto izmedju potiska i letenja na kosoj klupi, bar je moj utisak takav, ali nisam ja kompetentna da o tome diskutujem :) i ja sam videla i probala tu vezbu, ali sam je zaborvila, pa cu taman da je ubacim u sl trening za grudi :) edit: evo ovde se vidi kako se radi: http://kbierek.powweb.com/shapefit-pics/chest-exercises-incline-dumbbell-bench-palms-facing-in.gif
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 05, 2010, 06:26:48 pm stardust »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
|
Warlord
Gost
|
 |
« Odgovor #151 poslato: Maj 05, 2010, 07:02:22 pm » |
|
svaka vezba tog tipa potisak itd sa bilo kojim hvatom udari na prednje rame...ja radim grudi i ramena recimo...sa samim grudima,benchom,kosim benchom,potioskom i ratzlacenjem udarim perednje rame i posle samo dovrsim vezbama za srednje i zadje rame
|
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #152 poslato: Maj 05, 2010, 07:11:51 pm » |
|
svaka vezba tog tipa potisak itd sa bilo kojim hvatom udari na prednje rame...ja radim grudi i ramena recimo...sa samim grudima,benchom,kosim benchom,potioskom i ratzlacenjem udarim perednje rame i posle samo dovrsim vezbama za srednje i zadje rame
U pravu si, ja sam samo mislila da Igor pita da li ta vezba udara samo rame, a da grudi ne pogadja, pa sam na to rekla da ne udara mislivsi da ne udara vise od bilo log drugog potiska. A svaki udara i u rame, slazem se :)
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #153 poslato: Maj 05, 2010, 10:02:45 pm » |
|
Zavisi od nagiba na kom radite dosta, tezine sa kojom radite kao i tempa i koncentracije :)
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #154 poslato: Maj 06, 2010, 12:29:18 am » |
|
Zavisi od nagiba na kom radite dosta, tezine sa kojom radite kao i tempa i koncentracije :)
nagib odsta utice, koncetracija takodje ali mislim da taj polozaj bucica bas udara na prednje rame.. probaj na prazno, pa stavi drugu ruku na grudi pa na rame, pa vidi sta vise radi....
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #155 poslato: Maj 06, 2010, 12:42:32 am » |
|
Naravno da i to utice
|
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #156 poslato: Maj 06, 2010, 08:48:50 am » |
|
nagib odsta utice, koncetracija takodje ali mislim da taj polozaj bucica bas udara na prednje rame.. probaj na prazno, pa stavi drugu ruku na grudi pa na rame, pa vidi sta vise radi.... Onda ipak da se drzim podalje od te vezbe :) Mada za mene koja sam izraziti hardgainer mozda i nije lose da malo vise stimulisem i prednje rame ;) A jel kontas Igore, da pogadja bar malo grudi ili da tu vezbu slobodno radim umesto potiska za ramena? Znas zasto te pitam: znas moj problem sa cirkulacijom tj njenim prekidom kada podignem ruke skroz iznad glave? MIslim mozda bi imala vise snage u ramenima kada bih potisak radila ovako.. Sta mislis?
|
|
|
|
IVAN X1
Pozer
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #157 poslato: Maj 06, 2010, 07:21:09 pm » |
|
POZDRAV
Pitanje za Mikija velikog:
-Dali je trening izdrzljivosti podrazumjeva iste vjezbe,broj vjezbi,odmor izmedju serija isto kao kod treninga za masu samo je razlicit broj ponavljanja (koji se broj ponavljanja koristi kod treninga izdrzljivosti)?????
-Dali trening izdrzljivosti ima isti efekat kao aerobni trening u cilju skidanja masnih naslaga,i moze li se sa ovim tipom treninga smrsati????
-Dali udaranje vrece za box moze biti dobra zamjena za aerobni trening????
|
|
|
|
|
Arnold
Clan
Bilder
Van mreže
|
 |
« Odgovor #158 poslato: Maj 23, 2010, 09:50:55 pm » |
|
Hteo bih da primenim ovaj nacin treniranja koji je ovde opisan,grudi i ledja ponedeljkom,noge sredom,i ramena i ruke petkom. Tako bih zaista imao vise odmora,i sad me zanima da ne dodje do pretreniranosti u mom slucaju?
Ovako bih radio: Grudi kosi bench,bench,razvlacenje. Ledja zgibovi i veslanje u preklonu dvorucnim tegom.
Noge cucanj,potisak,bugarski cucanj.
Ramena bradford/rocky potisak,letenje,i letenje za zadnje rame. Ruke: biceps bench sipka i bucice,triceps uski potisak bench sipkom,i potisak bucicom iza glave,mada bih menjao vezbe za triceps svaki trening.
Ovako bih hteo da pocnem od sutra. Sta mislite?
|
Trening discipline,mentalne i fizicke snage,uma,tela i misica...to je hard core trening!
|
|
|
stardust
Lady
XSPORT hronicar

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #159 poslato: Maj 24, 2010, 08:43:44 am » |
|
Hteo bih da primenim ovaj nacin treniranja koji je ovde opisan,grudi i ledja ponedeljkom,noge sredom,i ramena i ruke petkom. Tako bih zaista imao vise odmora,i sad me zanima da ne dodje do pretreniranosti u mom slucaju?
Ovako bih radio: Grudi kosi bench,bench,razvlacenje. Ledja zgibovi i veslanje u preklonu dvorucnim tegom.
Noge cucanj,potisak,bugarski cucanj.
Ramena bradford/rocky potisak,letenje,i letenje za zadnje rame. Ruke: biceps bench sipka i bucice,triceps uski potisak bench sipkom,i potisak bucicom iza glave,mada bih menjao vezbe za triceps svaki trening.
Ovako bih hteo da pocnem od sutra. Sta mislite?
Treba ti jos jedna vezba za ledja! Imas tri za grudi, a samo dve za ledja... Za ramena imas dva potiska, sto ti ne treba, a ni jednu vezbu za trapez... Izbaci jedan potisak i ubaci sleganje bucicama za trapez Noge pogledaj ponovo koje su vezbe navedene, i nemas nista za list i stomak...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 24, 2010, 08:48:19 am stardust »
|
Prijavi uredniku
Sačuvana
|
|
|
|
|