Taurus
V.I.P
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #100 poslato: Decembar 31, 2009, 05:52:58 pm » |
|
Ja sam vec jednom rekao i ponovicu ponovo.. To sa rokom trajanja stvari kojima je rok trajanja tipa 3 godine,i da sad danas bude OK a sutra ''pokvareno'' to nema teorije..
Ako se dobro cuva na suvom i mracnom mestu i pola godine posle isteka roka bi sve bilo ok (ako mu je pocetni rok 3 godine) i ja bi to bez razmisljanja pio!
E sad ako je necemu rok 2 meseca.. A ti ga pijes 6 meseci posle isteka roka.. To vec ne bi.. Ili ne znam.. Otvoris ella sir.. Pa ga jedes posle 15 dana..
Ako je on u vakumu i nije na preteranoj toploti ili svetlu nema teorije da mu nista bude..
|
|
|
|
|
|
GoranNS
Gost
|
 |
« Odgovor #101 poslato: Decembar 31, 2009, 08:48:33 pm » |
|
ma rok sto proizvodjac stavlja na robu koju izvozi iz zemlje pogotovo preko okeana stavlja manji rok trajanja bas zbog daljine izvoza robe tako da uvek na svaki isteknuti rok ima fore jos najmanje 3 meseca a pride i sto taurus rece ako se cuva na suvom mestu jos bolje
|
|
|
|
|
Sagittarius
Vezbac
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #102 poslato: Januar 12, 2010, 09:22:41 am » |
|
Ljudi ja stvarno ne znam cemu ovo lozenje na Aplodan kad nista revolucirano nema u njemu, MuscleTech samo koristi kao i uvek do sada nadrakne nazive da bi prikrio prave supstance i nalozio kupce. Sastojci u Aplodanu su:
- Creatinol-O-Phosphate (2-(Carbamimidoyl-Methyl-Amino)ethoxyphosphonic Acid) - Alfa lipoička kiselina (1,2-Dithiolane-3-Pentanoic Acid)
Zato u Americi i izbegavaju MT zbog tih marketinskih fora, sta je trebao i VPX u SHotgun-u da umesto navedenog Creatinol-O-Phosphate stavi hemijksi naziv :) MT se stvarno igra prljavim igrama i nije fer za kupca.
|
IF THE BAR AIN'T BENDING YOU ARE JUST PRETENDING!!!
|
|
|
|
GoranNS
Gost
|
 |
« Odgovor #103 poslato: Januar 12, 2010, 11:21:27 am » |
|
Druze to je tvoje misljenje i ja to cenim ali svako ima svoj stav prema i iskustvo sa nekim proizvodjacem. Ja sve sto sam uzimao od MT bio sam prezadovoljan a i sad imam polovinu stvari od MT... Jesi probao naNOx9,IntraVol.Aplodan ili Leukic????
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #104 poslato: Januar 12, 2010, 12:20:23 pm » |
|
Ljudi ja stvarno ne znam cemu ovo lozenje na Aplodan kad nista revolucirano nema u njemu, MuscleTech samo koristi kao i uvek do sada nadrakne nazive da bi prikrio prave supstance i nalozio kupce. Sastojci u Aplodanu su:
- Creatinol-O-Phosphate (2-(Carbamimidoyl-Methyl-Amino)ethoxyphosphonic Acid) - Alfa lipoička kiselina (1,2-Dithiolane-3-Pentanoic Acid)
Zato u Americi i izbegavaju MT zbog tih marketinskih fora, sta je trebao i VPX u SHotgun-u da umesto navedenog Creatinol-O-Phosphate stavi hemijksi naziv :) MT se stvarno igra prljavim igrama i nije fer za kupca.
jel si pio APLODAN???
|
|
|
|
runner
Lencuga
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #105 poslato: Februar 13, 2010, 02:27:36 pm » |
|
Sta se desava sa tim misicnim vlaknima koje je aktivirao aplodan po prestanku uzimanja? Da li prestaje njihova aktivnost ili rade i dalje ali sa smanjemim kapacitetom?
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #106 poslato: Februar 13, 2010, 03:35:23 pm » |
|
Sta se desava sa tim misicnim vlaknima koje je aktivirao aplodan po prestanku uzimanja? Da li prestaje njihova aktivnost ili rade i dalje ali sa smanjemim kapacitetom?
Ne mogu da dam 100% tačan odgovor , ali ćeš ih valjda bolje napuniti sa glikogenom i proteinom...
|
|
|
|
MV
Clan
Bilder
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #107 poslato: Februar 13, 2010, 03:52:46 pm » |
|
CNS- mozak odlucuje o broju aktiviranih motorickih jedinica u nastavku o broju ukljucenih miofibrila unutar nekog biomehanickog pokreta...nase telo nije tehnicka naprava da kada nesto setujes to tako ostane do daljnjeg...predlazem da svoju paznju usmeris pre na intezivan trening nego na teoretisanje ovog tipa. Mozda idealan nacin da trening i teoriju ovog tipa ujedinis kao celinu upravo predstavlja FST-7 nacin treninga koji iz licnog iskustva mogu preporuciti kao veoma mocno "oruzje" u daljem rastu i razvoju pre svga na planu vece izdvojenosti i detalja na misicima (definicija i separacija). http://www.fst-7.com/FST-7 + APLODAN dobitna kombinacija!
|
|
|
|
|
IND
Lencuga
Van mreže
|
 |
« Odgovor #108 poslato: Februar 13, 2010, 07:24:07 pm » |
|
pozdrav imam pitanje za IGORA posto vidim da je kod vas akcija APLODAN pa me zanima kako ja iz SARAJEVA mogu kupiti 2 kutije jer kod nas u sarajevu je on jako skup negdje oko 8000 dinara
|
|
|
|
|
r3d
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #109 poslato: Februar 13, 2010, 10:36:25 pm » |
|
Ja cu ti odgovoriti: Nikako, nazalost! Jedino da se dogovoris sa nekim ko ide Srbiju pa da Igor posalje na adresu ili da neko kupi u radnji...
|
Ne, necete umreti od suplemenata i nisu stetni. Ne, kreatin se ne pije sa mlekom. Ne, ne mozete piti surutku iz prodavnice. Ne naposim.
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #110 poslato: Februar 13, 2010, 11:50:45 pm » |
|
Ja cu ti odgovoriti: Nikako, nazalost! Jedino da se dogovoris sa nekim ko ide Srbiju pa da Igor posalje na adresu ili da neko kupi u radnji...
E baš tako... A uz to čisto da znaš rok naznačen na kutiji je mart 2010... I da dodam još par kutija i kraj.....
|
|
|
|
runner
Lencuga
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #111 poslato: Februar 14, 2010, 12:37:52 am » |
|
predlazem da svoju paznju usmeris pre na intezivan trening nego na teoretisanje ovog tipa.
[/quote] nisam imao nameru da pametujem, samo zelim da bolje skapiram kako radi ovaj preparat. najlakse je otici u prodavnicu, kupiti tabletice i "nit brige nit pameti"
|
|
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #112 poslato: Februar 16, 2010, 01:44:49 pm » |
|
predlazem da svoju paznju usmeris pre na intezivan trening nego na teoretisanje ovog tipa.
nisam imao nameru da pametujem, samo zelim da bolje skapiram kako radi ovaj preparat. najlakse je otici u prodavnicu, kupiti tabletice i "nit brige nit pameti" [/quote] i neces pogresiti veruj mi;) ja sam bio jako zadovoljan sa njim,nekako su mi oblici bili drugaciji pazi sa njim neces biti jaci ali ce ti se oblici misica promenuti NA BOLJE NARAVNO;)
|
|
|
|
|
ducati
Gost
|
 |
« Odgovor #113 poslato: April 03, 2010, 12:14:56 pm » |
|
da li postoji jos neki suplement kao sto je MT Aplodan? u koju on grupu spada?
|
|
|
|
|
I G O R
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #114 poslato: April 03, 2010, 12:17:01 pm » |
|
Ne znam nisto slicno, u ShotGun-u ima nesto malo te supstance sto je ustvari Aplodan..
|
|
|
|
Onlnat
Bilder
Van mreže
Oh my God,what is this ???!!!
|
 |
« Odgovor #115 poslato: Maj 30, 2011, 12:21:00 am » |
|
citam po bodybilidngu nesto smaraju ovi ameri  kazu svi koa cudan osecaj pumpe bla bla ,snaga,dal je moguce da je samo naturanli ,goranns i jos po ko probao :) dajte jos nesto ,vidim da par njih ovde kazu da je obican kreatinol kojeg ja mislim i da ima u xplod-u i ala ....dajte jos neko utiske skupa igracka ....
|
Koliko placebo bildera....
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #116 poslato: Maj 30, 2011, 12:22:34 am » |
|
skupa igracka ....
koja nije za tebe
|
|
|
|
Onlnat
Bilder
Van mreže
Oh my God,what is this ???!!!
|
 |
« Odgovor #117 poslato: Maj 30, 2011, 01:10:44 am » |
|
skupa igracka ....
koja nije za tebe zbog radi cega ?
|
Koliko placebo bildera....
|
|
|
Naturalni
Administrator
XSPORT hronicar
Van mreže
|
 |
« Odgovor #118 poslato: Maj 30, 2011, 12:44:49 pm » |
|
skupa igracka ....
koja nije za tebe zbog radi cega ? to je za iskusnije vezbace,ti kada bi ga uzeo ne bi nista osetio,procitaj temu do kraja pisali smo o tome vec
|
|
|
|
|